Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewiorka ja wlasnie w kwietniu robilam wszystkie badania przed histeroskopia i tez gin mi teraz zlecil i sie go pytalam czy mam je robic bo mialam nie dawno robione to mi i tak kazal zrobic zeby byly swieze
wiec musialam powtorzyc
Ja jak narazie najdrozej zaplacilam za listerioze igg igm dalam 110zli czekalam 2 tyg na wyniki
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Renka cos mi to nie pasuje bo ja mam wyrobiona karte na ktorej jest grupa krwi za ktora zaplacilam 90zl i to jest na cale zycie... a przeciez grupa krwi Ci sie nie zmieni...
Renka88, muminka83, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Renka wiem ze malym dziecia do pol roku moze sie zmienic krew... przynajmniej tak slyszalam ale czy to prawda to nie wiem, ja mialam wpisana w ta stara ksiazeczke zdrowia ale na wszelki wypadek zrobilam dla pewnosci... Tez mialas w tej ksiazeczce starej? moze dla tego tak Ci powiedzieli?
Wiewiorka to od przetaczania tez sie moze zmienic? nie wiedzialam... myslalam ze dostaje sie taka krew zeby pasowala do naszej poprostu i nasz sie nie zmienia...wiewiórka17 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gośśś wrote:Renka wiem ze malym dziecia do pol roku moze sie zmienic krew... przynajmniej tak slyszalam ale czy to prawda to nie wiem, ja mialam wpisana w ta stara ksiazeczke zdrowia ale na wszelki wypadek zrobilam dla pewnosci... Tez mialas w tej ksiazeczce starej? moze dla tego tak Ci powiedzieli?
Wiewiorka to od przetaczania tez sie moze zmienic? nie wiedzialam... myslalam ze dostaje sie taka krew zeby pasowala do naszej poprostu i nasz sie nie zmienia...
Ja juz dokładnie nie wiem jak to jest bo przytaczali mi jak się urodziłam -
Gośśś wrote:Renka wiem ze malym dziecia do pol roku moze sie zmienic krew... przynajmniej tak slyszalam ale czy to prawda to nie wiem, ja mialam wpisana w ta stara ksiazeczke zdrowia ale na wszelki wypadek zrobilam dla pewnosci... Tez mialas w tej ksiazeczce starej? moze dla tego tak Ci powiedzieli?
Wiewiorka to od przetaczania tez sie moze zmienic? nie wiedzialam... myslalam ze dostaje sie taka krew zeby pasowala do naszej poprostu i nasz sie nie zmienia...
W starej książeczce -
No wlasnie ja tez tam mialam i kilka osob mi mowilo ze dziecia sie zmienia gr krwi i moze tez wiewiorka dla tego ci kazali zrobic a tym bardziej jak mialas przetaczana...
muminka83 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Cześć dziewczyny
wróciłam po krótkiej przerwie ale nie jestem w stanie Was nadrobić
Widziałam, że któraś z Was pytała o krem/balsam Palmers.
Ja używam balsamu i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze nawilża
Dziewczyny jestem strasznie szczęśliwa po środowej wizycie u gina, bo z USG dzidzia jest 3 dni starsza
Termin porodu oficjalnie mam na 29 marca 2016
A.Kasia, annak, krówka_muffka, Karolina@, Karka, Izoleccc, domiii lubią tę wiadomość
-
Witam w kolejnym tygodniu ciąży
Widzę, że wiele z nas zaczyna nowy tydzień właśnie w piątek, fajnie
Gratuluję nam wszystkim!
Za wizytujące mocno kciukam, kofeinka gratuluję
Co do tych badań to powiem Wam, że masakra, że musicie za nie płacićJa grupę krwi miałam oznaczaną dwa lata temu przy poronieniu, zrobiłam też w kwietniu tego roku badanie na hiv i jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział, że nie szkodzi. Ze standardowo przepisuje wszystkim ciezarnym te same badania. Ale ja nie miałam nic przeciwko bo nie ja za nie płacę tylko NFZ
kofeinka lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Dziewczyny jestem strasznie szczęśliwa po środowej wizycie u gina, bo z USG dzidzia jest 3 dni starsza
Termin porodu oficjalnie mam na 29 marca 2016
Super, kofeinka! Gratulacje!
To był mój pierwotny termin, ale przesunął się na 1 kwietnia. Mimo to, idziemy prawie równo
kofeinka lubi tę wiadomość