Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Troszkę poczytałam i @Annak nic się nie martw na przed ostatniej wizycie ciąża była młodsza o tydzień, serduszko podobno ledwo co biło.. Teraz na wizycie ciąża 1 dzień do tyłu a serducho 180. Jak lekarz nagle włączył na cały gabinet, aż się przestraszyłam i popłakałam bo wiedziałam że już w porządku
Więc na prawde nie warto się martwić na zapas :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:33
annak lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja właśnie wróciłam z badań takich podstawowych co lekarz mi zalecił mocz, morfologia, tsh, glukoza.i kazał zrobić jeszcze toxoplazmoze ale robiłam 16 kwietnia i nie wiem czy mam teraz powtórzyć jakby nie patrzeć to trochę to kosztuje prywatnie
-
lizaa wrote:Troszkę poczytałam i @Annak nic się nie martw na przed ostatniej wizycie ciąża była młodsza o tydzień, serduszko podobno ledwo co biło.. Teraz na wizycie ciąża 1 dzień do tyłu a serducho 180. Jak lekarz nagle włączył na cały gabinet, aż się przestraszyłam i popłakałam bo wiedziałam że już w porządku
Więc na prawde nie warto się martwić na zapas :*
Kochana, dziękuję za ten wpis :-*
Dziś mam taki dołek, że Twoje słowa są dla mnie jak balsam dla duszy.
Super, że wszystko dobrze u Ciebie i trzymam kciuki, żeby tak pozostało do końcalizaa lubi tę wiadomość
-
wiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny
ja właśnie wróciłam z badań takich podstawowych co lekarz mi zalecił mocz, morfologia, tsh, glukoza.i kazał zrobić jeszcze toxoplazmoze ale robiłam 16 kwietnia i nie wiem czy mam teraz powtórzyć jakby nie patrzeć to trochę to kosztuje prywatnie
-
annak wrote:Kochana, dziękuję za ten wpis :-*
Dziś mam taki dołek, że Twoje słowa są dla mnie jak balsam dla duszy.
Super, że wszystko dobrze u Ciebie i trzymam kciuki, żeby tak pozostało do końca
Już jestem dobrej myśli więc oby do końca tak
@domiii możesz mnie dopisać do listy 11 marzec 2016rWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:41
-
Jeśli chodzi o wszystkie badania krwi to mnie morfologia, TSH glukoza, mocz, toxo IGM, Różyczka IGM i te wszystkie HIV, kiła HBS itd.. wyszło około 250 zł.
Tyle, że chciałam zaoszczędzić i skorzystałam z usług SYNEVO i nie mogę dostać własnych wyników tragedia jakaś. -
Renka88 wrote:Jeśli chodzi o wszystkie badania krwi to mnie morfologia, TSH glukoza, mocz, toxo IGM, Różyczka IGM i te wszystkie HIV, kiła HBS itd.. wyszło około 250 zł.
Tyle, że chciałam zaoszczędzić i skorzystałam z usług SYNEVO i nie mogę dostać własnych wyników tragedia jakaś. -
Renka88 wrote:U mnie w małej mieścinie ciężko się dostać na NFZ tak od ręki, więc jak mam jeździć i wydawać na paliwo to się nie kalkuluje
aa no chyba że takBo właśnie mi np tak najlepiej, mam wyniki on line i nie muszę się prosić o kopię wyników u wrednej babeczki na rejestracji
-
Nom drogo drogo, za samą różyczkę IGM zapłaciłam 48 zł to jest paranoja i jeszcze nie robią na miejscu tylko do Poznania zawożą i trzeba czekać koło tygodnia. Jak na początku badałam progesteron to jak miałam czekać tydzień to dostawałam szału bo jak za niski to tydzień na to zdecydowanie za długo..