Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bez dużego parcia nie dam rady
i tak co 3-4 dni
masakra istna, nic nie chce zadziałać
Od poniedziałku mam zamiar spróbować jeszcze duphalac i mam nadzieję, że on rozwiąże moje problemy z wypróżnianiem.
Z tym, że ja odkąd tylko pamiętam miałam problemy i to duże z zaparciami
-
Ale mam nerwy drugi dzień spędziłam na zakupach w dwóch największych centrach handlowych i nie kupilam nic!zero! Wszystko albo krótkie albo z gumka obciskajaca na brzuszku no nie mam w czym chodzić![link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
kofeinka wrote:Ja bez dużego parcia nie dam rady
i tak co 3-4 dni
masakra istna, nic nie chce zadziałać
Od poniedziałku mam zamiar spróbować jeszcze duphalac i mam nadzieję, że on rozwiąże moje problemy z wypróżnianiem.
Z tym, że ja odkąd tylko pamiętam miałam problemy i to duże z zaparciami
Ja przed ciążą to tak 3 razy dziennie teraz 1 nie raz 2 ale rzadko się to zdarza.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
wiewiórka17 wrote:tzn. podejrzewam ze to hemoroidy, ale to dziwne bo nic mnie nie boli ani nic nie czuje, tylko krew mam
A mnie tak troszkę dupka piecze nie raz dziwne uczucie nie przyjemne. Nie wiem co to[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
kasieńka 1985 wrote:Ja codzien rano pierwsze co to kawę pije i zaraz do kibelka wiec z zaparciami nie mam problemu
Eh u mnie problem taki że ja kawy nie mogę żadnej pić bo zaraz mam problem z sercem. Zaczynam się pocić intensywnie, ręce drżą a serce bije tak mocno że aż słabo mi się robi.Już kiedyś próbowałam wrócić do niej i było to przykre doświadczenie
-
Love_life wrote:Ja przed ciążą to tak 3 razy dziennie teraz 1 nie raz 2 ale rzadko się to zdarza.
Zazdraszczam. Ja mam straszne. Więc chodzę co 4-5 dni i to też już wymuszone. Postanowiłam od jutra na glicerynie próbować a jak nie to chyba więcej ważyć będzie moja kupka niż ja i bobas -
PS. Przestaje mieć a już chyba nie mam mdłości.
Cycki sprawdzam 3 razy dziennie hihih i mam obrzmiałe. Wieczorem bolały podczas mycia sutki. Piękny dzień się zapowiada.
Mykam na spacer z młodym po śniadaniu i do parku cieszyć się słońcem
Potem obiadek i może jakieś gry rodzinne
A potem zasnę w ramionach męża
Oczywiście postaram się wpadać.
DZIEWCZYNY I MAM POMYSŁ. NIECH KAŻDA KTÓRA CHCE WYJMIE SŁOIK. OZDOBI GO I CODZIENNIE WRZUCI DO NIEGO KARTKĘ Z CZYMŚ POZYTYWNYM Z OKRESU CIĄŻY. NIECH TEN SŁOIK NIE MA NIC NEGATYWNEGO SAME RADOSNE SPRAWY. PO PORODZIE BĘDZIEMY SIĘ WYMIENIAĆ RADOŚCIAMI A JEŻELI KTÓRAŚ
Z NAS BĘDZIE MIEĆ DOŁA ZAWSZE JAK PRZECZYTA TYLE POZYTYWNEJ ENERGII PEWNIE POCZUJE SIĘ LEPIEJkofeinka, Jeżówka9, Love_life lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, co u Was? Ja mam poranek dla siebie, mąż pojechał wczoraj sam na imieniny do teściów. Ja oficjalnie leczę przeziębienie po klimie w biurze, a tak naprawdę to nie chciałam pokazywać lekko już widocznego brzuszka i wymyślać wykrętów, dlaczego na drugiej z kolei imprezie nie piję
Szukam jakichś ziółek do popijania w czasie ciąży, bo moja ulubiona werbena odpadła (może wywoływać skurcze) i widzę, że dość często w sieci polecany jest nagietek:
"Uważa się, że nagietek wzmacnia organizm przyszłej mamy i zmniejsza prawdopodobieństwo poronienia."
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=61&t=72015
Niemniej tutaj: http://klaudynahebda.pl/nagietek-lekarski/ piszą, żeby nie stosować w ciąży, ponieważ działa rozkurczowo na macicę.
Co myślicie? Z tego co wiem wielu lekarzy poleca nospę właśnie ze względu na działanie rozkurczowe, więc jak dla mnie to brzmi raczej jak zaleta, hmmm. -
Hejka, u mnie również spokojna niedziela. Mdłości juz mi ustają, tylko piersi ciągle bolą. Martwi mnie tylko jedna rzecz-jak idę siku po nocy to mój mocz wypływa tak jakby bez ciśnienia a jednocześnie dostaje bolesnego skurczu pęcherza. Wyniki bad moczu są ok, a jednak się martwię. A może to tylko przez ucisk? Sama nie wiem , poradżycie mi coś. ..
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Ja jadę do pracy o fu
kilka dni męczą mnie WIECZORNE mdłości. Wczoraj myślałam, ze zemdleję. Tak czy siak dziś jest nowy dzień. Piersi mniej bolą,wiec jest pozytyw
Jutro mam wizytę i prawdę mówiąc strasznie się boję. Ale co ma być to będzie.
-
Martka89 wrote:Hejka, u mnie również spokojna niedziela. Mdłości juz mi ustają, tylko piersi ciągle bolą. Martwi mnie tylko jedna rzecz-jak idę siku po nocy to mój mocz wypływa tak jakby bez ciśnienia a jednocześnie dostaje bolesnego skurczu pęcherza. Wyniki bad moczu są ok, a jednak się martwię. A może to tylko przez ucisk? Sama nie wiem , poradżycie mi coś. ..
Może mięśnie są bardziej zwiotczałe nie wiem ja nie analizuje sikanianie przejmuj się tym
-
d'nusia wrote:Hej dziewczyny! Ja jadę do pracy o fu
kilka dni męczą mnie WIECZORNE mdłości. Wczoraj myślałam, ze zemdleję. Tak czy siak dziś jest nowy dzień. Piersi mniej bolą,wiec jest pozytyw
Jutro mam wizytę i prawdę mówiąc strasznie się boję. Ale co ma być to będzie.
A to pierwsza wizyta? Czy serduszkowa? -
Martka89 wrote:Hejka, u mnie również spokojna niedziela. Mdłości juz mi ustają, tylko piersi ciągle bolą. Martwi mnie tylko jedna rzecz-jak idę siku po nocy to mój mocz wypływa tak jakby bez ciśnienia a jednocześnie dostaje bolesnego skurczu pęcherza. Wyniki bad moczu są ok, a jednak się martwię. A może to tylko przez ucisk? Sama nie wiem , poradżycie mi coś. ..
Ad sikania, to tez jest jakby inne rano. Wydaje mi się, że to przez to, że w nocy chodzimy rzadziej siku i troszkę pęcherz jest obciążony/ bardziej rozciągnięty.muminka83 lubi tę wiadomość
-
A na moim wykresie ciąży wychodzi że dziś zaczynam 3 miesiąc.
Pełny 8 tydzień. Czas leci.
I jestem pewna że już tak będzie do końca. Nie widzę innego rozwiązania.
Czuję się zdecydowanie lepiej jak na tym etapie w pierwszej. Bo na tym etapie leżałam w szpitalu od 2 tygodni na ginekologii.
Żyć
krówka_muffka, Izoleccc, d'nusia, A.Kasia, Love_life lubią tę wiadomość