Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Edys tez bym chciala to wiedziec. Ostatnio rycze bez powodu
maz chyba tez ma mnie dosyc.
U mnie dzisiaj pierwszy raz od poczatku ciazy wymioty, tak to caly czas nudnosci a dzisiaj juz nie dalo rady tego zniwelowac i poszedl w ruch kibelek. Chyba zaszkodzily mi sliwki wegierki, do tego zapach sosu czosnkowo-serowego w domu pogorszyl sprawe.
Chyba czas na przedobiednia drzemke.👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Jak Wy dziewczyny w ogóle wcześnie wstajecie:) Ja chodzę spać koło 1 w nocy, kręcę się, wiercę, swędzi mnie wszystko, wstaję co chwila na siku, a potem z łóżka zwlekam się dopiero koło 12-13...
Mam czasem odruchy wymiotne, blokuję je, bo boję się zerzygaćnie wiem czy dobrze robię.
I nadal często mam w buzi normalnie kapcia, czego bym nie zjadła:(
P.s. dopiero teraz coś zjadłam - sałatkę, wcześniej tylko inka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 14:41
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
mi powoli też już wszystko przeszło
a co do wstawania to codziennie wstaję o 7 rano , firma się sama nie poprowadzi ;P
-
Martwię się troszkę Karmelek211. Nie pojawia się a po ostatnim jej wpisie w pamiętnik śmiem domyślać się że jest w fatalnym stanie psychicznym.
Biedaczka bardzo się boi i nie dziwie się tyle dziewczyna przeszła.
Może któraś z was ma do niej kontakt?
Karmelek jeśli tylko czytasz forum odezwij się. Martwię się!
I wiem że zdanie będzie dobrze nie pomorze ale może powiem ci słowami mojej lekarki.
Na tym etapie robimy co możemy więc cieszmy się chwilą. Kiedy będzie problem zaczniemy się martwic.
Buziaki skarbie -
wiewiórka17 wrote:tzn. podejrzewam ze to hemoroidy, ale to dziwne bo nic mnie nie boli ani nic nie czuje, tylko krew mam
jeżeli są na zewnątrz to mają postać takich małych miękkich guzków przy odbycie. Powstają najczęściej z zaparć i w ciąży.
Wiem że są specjalne maści na kobiet w ciąży które specjalnym aplikatorem trzeba lekko wprowadzić do środka i wysmarować na zewnątrz. Regularnie smarując już po kilku dniach odczuwać będziesz ulgę.
Ja też miałam hemoroidy w ciąży poprzedniej. I nie pamiętam jaka to była maść. Jednak była skuteczna i polecona przez farmaceutę i lekarza -
muminka83 wrote:Martwię się troszkę Karmelek211. Nie pojawia się a po ostatnim jej wpisie w pamiętnik śmiem domyślać się że jest w fatalnym stanie psychicznym.
Biedaczka bardzo się boi i nie dziwie się tyle dziewczyna przeszła.
Może któraś z was ma do niej kontakt?
Karmelek jeśli tylko czytasz forum odezwij się. Martwię się!
I wiem że zdanie będzie dobrze nie pomorze ale może powiem ci słowami mojej lekarki.
Na tym etapie robimy co możemy więc cieszmy się chwilą. Kiedy będzie problem zaczniemy się martwic.
Buziaki skarbie
Muminko,
Ja też się martwię Karmelkiem. Czytałam jej wpis. Nawet skomentowałam, może widziałaś. Zachęcałam ją, żeby się tu u nas odzywała. I pisałam, że zawsze może się tu wygadać. Ale pewnie widziałaś jej odpowiedź...
Karmelku,
Jesteśmy! Daj znać!
My tu dla siebie na dobre i na złe. Nie tylko na radości, ale też na trudne chwile. -
muminka83 wrote:jeżeli są na zewnątrz to mają postać takich małych miękkich guzków przy odbycie. Powstają najczęściej z zaparć i w ciąży.
Wiem że są specjalne maści na kobiet w ciąży które specjalnym aplikatorem trzeba lekko wprowadzić do środka i wysmarować na zewnątrz. Regularnie smarując już po kilku dniach odczuwać będziesz ulgę.
Ja też miałam hemoroidy w ciąży poprzedniej. I nie pamiętam jaka to była maść. Jednak była skuteczna i polecona przez farmaceutę i lekarza
Tylko ze mnie nic nie boli ani nie mam żadnych guzkow tylko sama krew przy wypróżnianiu.idę we wtorek z tym do specjalisty zobaczę co mi poradzi -
ja też mam mega problem z zaparciami
regularnie chodzę każdego dnia do toalety ale jest to bardzo uciązliwe
-
no właśnie dziewczyny, podczas zaparć nie wolno przeć, czyli na siłę się wypróżniać, bo wtedy mogą powychodzić hemoroidy, które będą szczypać, piec i krwawić. Kore dębu zaparzyć przecedzić, a później moczyć w niej. bądź nasiadówki robić
muminka83 lubi tę wiadomość
-
ja to w ogole mam przeboje z tym załatwianiem się. Nie załatwiam się parę dni a potem udaje mi się zrobić twardy kawałek, taki jakby korek bo potem już leci ze mnie niemalże woda
A tak przy okazji, fajnie, że można z Wami pogadać nawet o robieniu kupyRenka88, wiewiórka17, muminka83 lubią tę wiadomość