Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:A na moim wykresie ciąży wychodzi że dziś zaczynam 3 miesiąc.
Pełny 8 tydzień. Czas leci.
I jestem pewna że już tak będzie do końca. Nie widzę innego rozwiązania.
Czuję się zdecydowanie lepiej jak na tym etapie w pierwszej. Bo na tym etapie leżałam w szpitalu od 2 tygodni na ginekologii.
Żyć
Ja też zaczęłam 3 miesiącmuminka83 lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:A na moim wykresie ciąży wychodzi że dziś zaczynam 3 miesiąc.
Pełny 8 tydzień. Czas leci.
I jestem pewna że już tak będzie do końca. Nie widzę innego rozwiązania.
Czuję się zdecydowanie lepiej jak na tym etapie w pierwszej. Bo na tym etapie leżałam w szpitalu od 2 tygodni na ginekologii.
Żyć
Jak to możliwe że 3 miesiąc? Mi na kilku kalendarzach pokazuje że 3 miesiac zaczyna sie w 9 albo 10 tygodniu -
Dziewczyny Moje Kochane!
Jestem i bardzo dziękuję za troskę!
Nie było mnie faktycznie od czwartku, bo pojechaliśmy z moim narzeczonym do Spa Lawendowe Termy, żebym mogła odpoczywać w przyjemniejszym otoczeniu, choć na swoje w domu nie narzekam
Nie wzięłam ze sobą komputera, a z telefonu ciężko mi się obsługuje tą stronępowinni zrobić wersję mobilną...
W każdym razie leżałam sobie 2 dni na leżaczku koło basenu na świeżym powietrzu z książką
Czuję się już lepiej, plamienia praktycznie ustały, brzuch tylko trochę pobolewa.
Jutro mam o 15 USG genetyczne to od razu skontroluję co tam się zadziało przez te kilka dni...
I w ogóle zostało tylko kilka dni do II trymestru! Choć maluch wg USG już go zaczął
Cieszę się, że Wasze wizyty wyszły super i takie też będą na pewno te kolejne w przyszłym tygodniu
buziakiii :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:47
baassiia, krówka_muffka, Est, Izoleccc, d'nusia, Renka88, She86, Martka89, paola87, annak, muminka83, A.Kasia, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggda wrote:Hejka dziewczyny troche mnie tutaj nie bylo bo wybralismy sie nad morze z rodzinka. Mam nadzieje ze u was wszystko ok a maluszki rosna ladnie izdrowo
Domii slusznie zauwazylas ze na tel ciezko ogarnac to forum
A ja pisze tu na forum tylko z telefonu bo nie chce mi sie biegac do komputera i jest ok:-)maggda lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie ...!!!
Pocieszcie mnie i powiedzcie mi kiedy przejdą mi te wzdęcia i ciągle latanie do wc po 50 razy dziennie.tak strasznie mnie to meczynigdzie z domu się ruszyć nie moge jak pod nosem nie będę mieć wc Wrrr...co to za jakieś pieronstwo!!
-
Martka89 wrote:Hejka, u mnie również spokojna niedziela. Mdłości juz mi ustają, tylko piersi ciągle bolą. Martwi mnie tylko jedna rzecz-jak idę siku po nocy to mój mocz wypływa tak jakby bez ciśnienia a jednocześnie dostaje bolesnego skurczu pęcherza. Wyniki bad moczu są ok, a jednak się martwię. A może to tylko przez ucisk? Sama nie wiem , poradżycie mi coś. ..
Martka89 ja też mam takie skurcze pęcherza, tak wogole to już wstaje na siku w nocy 3-4 razy, masakra jakas, a za każdym razem wcale duzo nie poleci. Badania dopiero będe robić, biore w razie czego 3 dzień żurawinkę
jusiakp mnie wczoraj wieczorem tak strasznie swędział prawy sutek, że myślałam że rozdrapie sobie cycka zaraz, nie mogłam przez to zasnąc, a pozniej doszło jeszcze swędzenie pipki...Martka89, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Cześć dziewczyny! Ja mam dzisiaj dzień umarlaka. Rano wstałam z bólem głowy
i tak wymiotowalam że co zjem to zwracam i ten pulsacyjny ból tragedia. Ta gorączka też mnie dobija. Przepraszam ze zaczynam tak mało optymistyczne.
Mimo wszystko życzę Wam Miłego Dnia -
She86 wrote:Martka89 ja też mam takie skurcze pęcherza, tak wogole to już wstaje na siku w nocy 3-4 razy, masakra jakas, a za każdym razem wcale duzo nie poleci. Badania dopiero będe robić, biore w razie czego 3 dzień żurawinkę
jusiakp mnie wczoraj wieczorem tak strasznie swędział prawy sutek, że myślałam że rozdrapie sobie cycka zaraz, nie mogłam przez to zasnąc, a pozniej doszło jeszcze swędzenie pipki...
U mnie identycznie, badania mam idealne moczu, wiec nie wiem skąd tostaram się to zlewac, choć te skurcze pęcherza są nieprzyjemne.
-
d'nusia wrote:Hej,
Teraz druga...na pierwszej był tylko pęcherzyk, wiec już w głowie umyśliłam puste jajo
nie wkręcaj sobieja tez przez to przechodziłam a usłyszałam walące jak dzwon serducho i jeszcze się okazało, że według USG dzidzia jest starsza 3 dni niż wyliczaliśmy
Będzie dobrze - myśl pozytywnie!!!d'nusia, Est lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Mam pytanko do tych dziewczyn, ktore juz robily prenatalne usg. Chodzi mi o to jak wyglada wydruk takiego badania? Co jest w nim opisane? Jakie parametry i wogole.
Ja zawsze dostawalam ok 3 kartek A4 i tam byly wszsytkie moje dane, wiek ciazy, wszystkie wymiary dziecka oraz wszystkie narzady opisane jak sa zbudowane i czy uwidoczniono je... No i duzo zdjecAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]