Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Czy Wy borykacie się jakoś bardziej z krwawieniami z nosa?
Od wczoraj mam taki problem. A dziś już leci z obu dziurek naraz.
* * *
Na marginesie: krótka anegdota o tym, jak można przerazić swojego męża. Przed chwilą w ramach zdawania relacji jak się czuję, napisałam mu SMSa o treści "Dzień pełen atrakcji. Teraz krew mi leci hektolitrami z obu dziurek.". Ten zadzwonił do mnie przerażony i pyta, jak to z dziurek?! z których?!. W całym amoku tych krwotoków zapomniałam napisać, że chodzi o krew... z nosamargaret26, arien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannak wrote:Dziewczyny,
Czy Wy borykacie się jakoś bardziej z krwawieniami z nosa?
Od wczoraj mam taki problem. A dziś już leci z obu dziurek naraz.
* * *
Na marginesie: krótka anegdota o tym, jak można przerazić swojego męża. Przed chwilą w ramach zdawania relacji jak się czuję, napisałam mu SMSa o treści "Dzień pełen atrakcji. Teraz krew mi leci hektolitrami z obu dziurek.". Ten zadzwonił do mnie przerażony i pyta, jak to z dziurek?! z których?!. W całym amoku tych krwotoków zapomniałam napisać, że chodzi o krew... z nosa
O ja chcesz żeby mąż zawału dostał
ja generalnie nie mam z tym kłopotu ale moja siostra przez całą ciążę miała takie krwawienia z nosa.
-
Czytam i czytam was
u mnie spokój zero objawów tych złych odpukać ogólnie muszę wam powiedzieć że jestem bardzo spokojna pozytywnie nastawiona i do głowy mi nie przychodzi ze może być coś nie tak. Czy ze mną wszystko ok?
margaret26, Est, muminka83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:Czytam i czytam was
u mnie spokój zero objawów tych złych odpukać ogólnie muszę wam powiedzieć że jestem bardzo spokojna pozytywnie nastawiona i do głowy mi nie przychodzi ze może być coś nie tak. Czy ze mną wszystko ok?
taaaaaaak !annak lubi tę wiadomość
-
Martita - podpisuję się pod słowami dziewczyn - jedź na IP i nie rozmyślaj co o Tobie sobie pomyślą. Zdrowie maleństwa jest najważniejsze!
Dziewczyny wszystkie małe bóle w podbrzuszu, jakieś ciągnięcia są normalne spowodowane rozciąganiem się macicy. Chyba że ból jest na prawdę dokuczliwy i towarzyszą temu jakieś plamienia...
U mnie brzuszek już wyraźnie powiększony, bez problemu wyczuwam pod skórą macicę. Dodatkowo mam taki mały dyskomfort - czuję że coś tam w środku jest. Bobas ma dopiero 6cm, a co będzie jak urośnie do 56cm! -
Jagood ja mam termin porodu na 5 marca, a genetyczne 1 września, więc luuuuz
Karolina@. ja też jadę nad morze, 5 października wyjeżdżamy - już się doczekać nie mogęa my będziemy jechaĆ Z Krakowa
Ja już po dietetyku - 5 tygodni i 1,5 kg na +....ciekawa jestem z czego to na +, chyba z zaparć....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:48
-
kochane wróciłąm od gin a wiec nie dała mi nic dopochwowego bo mi pobrała na posiew czycos tam bo w srodku łądnie wyglada i nie ma potrzeby a ja czuje przy wejsciu do pochwy tylko swedzenie tak wiec tylko clortmazolum i sie podmywac tantum rosa:) a tak juz byłamna tylu wizytach a dzis mi dopiero właczyła bicie serduszka cos wspaniałego jestem w takie euforiiiii:D:D:D:D Zycze wam wzystkich tak cudownych wizyt:D aaa i nie miałąm juz usg dopochwowego a normalnie przez brzuch i widizałam mojego pajacykaaaaa:*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:28
domiii, edyś, Karolina@, jagood, Jacqueline, muminka83, maggda, krówka_muffka, d'nusia, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Martita - podpisuję się pod słowami dziewczyn - jedź na IP i nie rozmyślaj co o Tobie sobie pomyślą. Zdrowie maleństwa jest najważniejsze!
Dziewczyny wszystkie małe bóle w podbrzuszu, jakieś ciągnięcia są normalne spowodowane rozciąganiem się macicy. Chyba że ból jest na prawdę dokuczliwy i towarzyszą temu jakieś plamienia...
U mnie brzuszek już wyraźnie powiększony, bez problemu wyczuwam pod skórą macicę. Dodatkowo mam taki mały dyskomfort - czuję że coś tam w środku jest. Bobas ma dopiero 6cm, a co będzie jak urośnie do 56cm!?
muminka83 lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:No właśnie, a jak ja nic tam nie czuję, nie boli, nie ciągnie to nie jest dziwne? Tak bezboleśnie by mi się macica rozciągała
?
Hehe, jesteś zajebista
Jak Cię nic nie boli to się ciesz kobieto!muminka83, kofeinka lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:No właśnie, a jak ja nic tam nie czuję, nie boli, nie ciągnie to nie jest dziwne? Tak bezboleśnie by mi się macica rozciągała
?
Mnie też - tym razem - nic nie ciągnie. W pierwszej ciąży to była masakra, teraz wmawiam sobie że wszystko zostało rozciągnięte przy synku
Ależ mam zgagę dziewczyny, masakra!muminka83 lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Hehe, jesteś zajebista
Jak Cię nic nie boli to się ciesz kobieto!Ja jestem przewrażliwiona po ostatniej ciąży i uwierzę chyba dopiero jak rodzić zacznę
Edyś trzymam kciukiskowroneczka87, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedyś
powodzonka i czekam na relacje po wizycie
Nataszka2200
fajnie że wszystko dobrze a w którym tc jesteś że usg już przez brzuch miałaś?
dziewczyny ugotowałam dzisiaj botwinkę i tak się najadłam że chyba zaraz pęknę
a tak wg to o dziwo zwykła woda mineralna którą piję praktycznie od początku ciąży przestała mi smakować mam wrażenie jakby była słona miała tak któraś z was ? -
kleo2426 wrote:a tak wg to o dziwo zwykła woda mineralna którą piję praktycznie od początku ciąży przestała mi smakować mam wrażenie jakby była słona miała tak któraś z was ?
Oj, ja mam problem z piciem wody. Niedobrze mi po niej. Nie wydaje mi się słona, ale jakaś mdła
Trochę to ograniczające, bo w sumie najlepsza rzecz do picia, a mi nie wchodzi.
Teraz wycisnęłam sobie mnóstwo soku melonowo-pomarańczowego. Właśnie w zastępstwie wody.
A propos - ktoś tu kiedyś polecał wyciskarkę Kuvings - podpisuję się obiema rękami i nogami! Jest doskonała! -
Jest! Maly ludzik, ruszal swoim raczkami i nozkami Az sie rozesmialam na glos Ma ponad 3 cm Maly cud
Tak jak mowilam za 2 tyg usg genetyczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:15
d'nusia, Nataszka2200, Est, Karolina@, domiii, krówka_muffka, muminka83, Izoleccc, Karka lubią tę wiadomość