Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kleo2426 wrote:
a tak wg to o dziwo zwykła woda mineralna którą piję praktycznie od początku ciąży przestała mi smakować mam wrażenie jakby była słona miała tak któraś z was ?
Z wodą nie, ale większość rzeczy które kochałam jeść i uwielbiałam teraz nie jestem w stanie zjeść.
Co do wody - mam apkę w telefonie która co 1,5h przypomina mi o piciu wodykleo2426, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannak wrote:Oj, ja mam problem z piciem wody. Niedobrze mi po niej. Nie wydaje mi się słona, ale jakaś mdła
Trochę to ograniczające, bo w sumie najlepsza rzecz do picia, a mi nie wchodzi.
Teraz wycisnęłam sobie mnóstwo soku melonowo-pomarańczowego. Właśnie w zastępstwie wody.
A propos - ktoś tu kiedyś polecał wyciskarkę Kuvings - podpisuję się obiema rękami i nogami! Jest doskonała!
a ja właśnie na początku kiedy mdłości mi dokuczały to pomagała mi woda a teraz nagle przestała mi smakować właściwie od wczoraj mam takie wrażenie jakby słona była czy coś dziwnie jakoś a M kupił mi trzy zgrzewki w piątek żebym miała zapas -
nick nieaktualny
-
kleo2426 wrote:edyś
powodzonka i czekam na relacje po wizycie
Nataszka2200
fajnie że wszystko dobrze a w którym tc jesteś że usg już przez brzuch miałaś?
dziewczyny ugotowałam dzisiaj botwinkę i tak się najadłam że chyba zaraz pęknę
a tak wg to o dziwo zwykła woda mineralna którą piję praktycznie od początku ciąży przestała mi smakować mam wrażenie jakby była słona miała tak któraś z was ?
kochana dzis zaczełam równo 10tydzien:)muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozdrowienia z mazur! Ale dzisiaj juz wracamy z urlopu bo jutro wizyta z usg. Nie moge sie doczekac widoku fasolki. Ostatnio widzialam tylko migajacy punkcik w pęcherzyku..
Wyglada na to ze mam jedną z najmlodszych ciaz marcowych, bo wy juz widze wszystkie 9-12 tydzien:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:39
muminka83 lubi tę wiadomość
-
kleo2426 wrote:edyś
powodzonka i czekam na relacje po wizycie
Nataszka2200
fajnie że wszystko dobrze a w którym tc jesteś że usg już przez brzuch miałaś?
dziewczyny ugotowałam dzisiaj botwinkę i tak się najadłam że chyba zaraz pęknę
Dzieci nie powinny w ogóle takiej pić. Najlepsza jest woda źródlana, taką mogą pić wszyscy -
Lilou1984 wrote:Wyglada na to ze mam jedną z najmlodszych ciaz marcowych, bo wy juz widze wszystkie 9-12 tydzien:)
Ja też jestem młoda ciężarówka
Na ostatnim USG okazało się, że ciąża młodsza. Jestem 7t3d, czyli w sumie stałam się kwietniówką, ale sercem się już związałam z Wami, więc zostałam tutaj.
Tak się te tygodnie rozkładają, że dziewczyny z początku marca, to już są w zupełnie innej epoce niż my, kilka tygodni spóźnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:45
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Kleo a Ty pijesz dokładnie tak jak napisałaś, mineralną? Czy źródlaną? Dziewczyny nie pijcie mineralnej, to woda dla aktywnych, ćwiczących itp. Inaczej minerały się kumulują i obciążają nerki.
Dzieci nie powinny w ogóle takiej pić. Najlepsza jest woda źródlana, taką mogą pić wszyscy
to jaka wode polecasz?japije ostatnio Żywiec zdrój lekko gazowana bo niegazowana nie rpzechodiz mi przez gardło;/margaret26 lubi tę wiadomość
-
Nataszka2200 wrote:to jaka wode polecasz?japije ostatnio Żywiec zdrój lekko gazowana bo niegazowana nie rpzechodiz mi przez gardło;/
I jeszcze jedno pytanie - jeśli chodzi o badania prenatalne robicie tylko USG czy krew też?
Nataszka2200, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Super wieści
Ja już dzisiaj miałam przez brzuch ,ale też głowicą bo trzeba było torbiel podejrzeć
Z wodą nie mam problemu. Od zawsze piję 2-3 litry dziennie,ale tylko gazowana. Niegazowana jest mdła, źle mi po niej i wypijam dużo mniej niż tej z bąbelkami.
Ja robię tylko usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 16:04
-
margaret26 wrote:Super wieści
Z wodą nie mam problemu. Od zawsze piję 2-3 litry dziennie,ale tylko gazowana. Niegazowana jest mdła, źle mi po niej i wypijam dużo mniej niż tej z bąbelkami.
-
Kochane, zanim ogarnę to co napisałyście napiszę co było na wizycie.
Tak więc. Dzidziuś ma 1,09 cm. Pięknie bije mu serduszko plus minus 140.
Jest dobrze i kolejna wizyta 7 września.
Wiedziałam że pozytywne myślenie działa cudaaneczka1985, Est, Karolina@, domiii, A.Kasia, krówka_muffka, d'nusia, Gośśś, Izoleccc, Lilou1984, Karka, jagood, kofeinka lubią tę wiadomość
-
Ja też pije lekko gazową
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
OMG ile Wy tu piszecie! Nie mam czasu nawet pisać tu z Wami, organizujemy festyn charytatywny a do tego praca moja jest czasami bardzo absorbująca. Dzisiaj już już o mały włos po raz pierwszy prawie całowałam porcelankę- jakoś dałam radę ale z każdym dniem jest coraz gorzej pod tym względem.