Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisalyscie o wodzie Nestle Pure Life. Dziewczyny nie dajcie sie nabrać, w kranie macie lepszą wodę. Bardzo malo składników mineralnych, chyba jeszcze w żadnej nie widziałam tak Malo. To nawet nie jest woda mineralna tylko źródlana- czyli prawdopodobnie w kranie macie wodę lepszej jakości.
Przepraszam, zboczenie zawodowe, musialam to sprawdzić
Nataszka2200, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam w pełni zdrowego malucha!
Wszystko Wam później napisze i wrzucę zdjęcie bo jest genialne!Est, Renka88, maggda, A.Kasia, krówka_muffka, aneczka1985, paola87, margaret26, Nataszka2200, d'nusia, muminka83, Magda lena, Mietka 30:), She86, alinalii, Izoleccc, jagood lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i spotkan z szkrabami
Ja mam ochote na lasagne i dzisiajna kolacje musze zrobix bo nue zadaze juz chyba tej sliny scierac z podlogi hihi a teraz zajadam pizze z coreczkamargaret26, Nataszka2200, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Pisalyscie o wodzie Nestle Pure Life. Dziewczyny nie dajcie sie nabrać, w kranie macie lepszą wodę. Bardzo malo składników mineralnych, chyba jeszcze w żadnej nie widziałam tak Malo. To nawet nie jest woda mineralna tylko źródlana- czyli prawdopodobnie w kranie macie wodę lepszej jakości.
Przepraszam, zboczenie zawodowe, musialam to sprawdzić
Ja piję też Nestle niegazowaną. -
nick nieaktualnyDomiii - super
Niecierpliwie czekam na relację!
Ja mam dzisiaj jakiś gorszy dzień. Boli mnie głowa i jest mi niedobrze, więc leżę od południa i zdycham. Myślałam że mdłości już za mną ale widać nie jest tak łatwo. Nie mam na nic ochoty, jem bo muszę a od wody - tak jak niektóre z Was - zupełnie mnie odrzuciło. Do tego chyba moja infekcja się rozkręca i cieszę się, że mam ginka w czwartek to może da mi coś konkretnego. W piątek zaczynam 13 tydzień to już chyba mogę brać jakieś leki? Na badania krwi i moczu w końcu nie pojechałam bo mąż się rano nie wyrobił, trzeba będzie pojechać jutro. Mam tylko nadzieję, że będę się czuła lepiej bo przyjeżdża do mnie kuzynka z rodziną i przydałoby się jakoś funkcjonować. Tym bardziej, że nie chciałabym jej jeszcze mówić o ciąży. Od niejedzenia brzuch mi trochę wklęsł, narzucę na siebie jakiś luźny t-shirt i może nic nie zauważą... Na początku września jedziemy na chrzest mojego siostrzeńca i dopiero wtedy chcieliśmy ogłosić dalszej rodzinie dobrą nowinę.
Apropo chrztu to jest mi trochę smutno, bo miałam być chrzestną i bardzo się na to cieszyłam ale moja siostra uznała, że boi się czy wytrzymam tyle czasu w kościele i zdecydowała wziąć kogoś innegoRozumiem ją i wiem, że sama niechętnie podjęła taką decyzję bo od początku była mowa że Julianek będzie moim chrześniakiem ale mimo wszystko jest mi przykro.
-
Ja za dupka płace w aptece ziko. Jest tam najtaniej. Sama byłam zdziwiona bo w jednej jak mi zaśpiewali 39 zł to siadłam ale polecono mi ta aptekę i rzeczywiście. Mają ceny naprawdę dużo tańsze. Jeżeli ktoś z was chce to może mi priorytetem wysłać receptę a ja kupię i odeślę. Nie ma problemu
-
Zazdroszczę wam tych wizyt:)moja za 5 dni. Mam stres, bo na ostatniej w 6 tyg nie mierzył tetna dopplerem bo powiedział ze widzi że bije dobrze a to wysoka dawka promieniowania. Kurde a ja mam od kilku dni jakieś źle myśli i przeczucia...nie mogę ich przegonić, a najgorsze ze dziś mialam koszmar,ze poroniłam. Normalnie nie moge dojść do ładu. ..pół nocy nie spałam
-
Hej dziewczyny, dzis mialam usg w 12 tyg. Nie widziałam co Moj gin bedzie Robil ale wyglada na to że bylo to usg genetyczne.
Dzidzius jest zdrowy
Nt-1.1
Fhr-144
Crl-56.1 od zeszlej środy urosl 1.1 cm
Wszystkiego organy I nosek ladniutkie
Tylko moje cisnienie za wysokie 138/86 I dostane zwolnienie, mierzenie I lezenie, jak mi nie spadne to za tydzien wizyta po cos na unormowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 18:48
Karolina@, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość