Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak myślałam właśnie, z tym lidlem to jakaś porażka. Ale może do marca dadzą coś jeszcze dla maluchów
Wtedy trzeba pójść całą rodziną może ktoś coś dopadnie ;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej dziewczyny,
Gratuluje udanych wizyta.
dzis po wizycie u Gina, jak mi powiedzialam że dalej mam plamienia odpowiedzial, zeby sie nie przejmowac, ale zapisal mi luteine dopochwowo. Tylko że z ilosci wychodzi że to na 15 dniu tylko bo dawkowanie 2x2. Czy które z was tak miala?
Poza tym musze przyznac że jestem w stanie oszolomienia po wizycie. Dzidzius odmachal mi lapka jak do niego mowilam , a jak sie smialam to przejmowal pozycje boksera;) najwazniejsze wszystko jest dobrze I kolejnym wizyta za miesiacjestem mega szczesliwa. Zastanawiam sie tez czy isc na drugie genetyczne, skoro to bylo ok. I przypadku moich 39 lat nic wiecej gin nie zalecal. W sumie by dostac lepsze zdjecie dzidzi, nie ma co dzidzia meczyc falami. Bo bylo Widac jak dzidzius uciekal od glowicy. Acha I badanie mialam zarowno przez brzuch jak I przez pochwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 22:36
Izoleccc, d'nusia, muminka83, edyś, Karolina@, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Tak myślałam właśnie, z tym lidlem to jakaś porażka. Ale może do marca dadzą coś jeszcze dla maluchów
Wtedy trzeba pójść całą rodziną może ktoś coś dopadnie ;d
Trzeba po prostu męża wysłać na łowy i to najlepiej ubranego w zbroje, żeby go handlary nie staranowałySłyszałam, że większość tych babek, które wykupują ciuszki w Lidlu to później je na targu sprzedają drożej.
Est - ja mam wizyty co miesiąc i przed każdą mam zlecone badanie moczu i morfologię. Mnie kłucie samo w sobie nie rusza tylko mam już zrosty w żyłach i zanim uda się pobrać krew to trwa to wieeeekiWłaśnie jutro jadę do laboratorium i już się boję
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Zastanawiam sie tez czy isc na drugie genetyczne, skoro to bylo ok. I przypadków moich 39 latch nic wiecej gin nie zalecal. W sumie by dostac lepsze zdjecie dzidzi, nie ma co dzidzia meczyc falami. Bo bylo Widac jak dzidzius uciekal od glowicy. Acha I balance mialam zarowno przez brzuch jak I przez pochwa.
Ale jak, że na drugie? W sensie, że do kogoś innego? Jak lekarz wszystko sprawdził i jest ok to chyba nie ma potrzebyLepsze fotki będą na badaniu połówkowym to wtedy można dołożyć parę dyszek do fotek 3D czy też nagrania 4D
Dziwnie trochę wychodzi z tą luteiną, wydaje mi się, że nie powinno się tak nagle później progesteronu odstawiać ale najlepiej jednak dopytać lekarza... -
Tak u kogos innego bo umowilam sie jeszcze w boramedzie, Gdyz nie wiedziałam czy Moj gin zrobi mi genetyczne czy zwykle. Teraz nie widze juz bardzo sensu skoro wszystkie parametry sa ok
Do tej pory bralam duphaston, ale koncze opakowanie dzis, I w zamian gin zapisal mi luteine. Tylko pytanie czemu na 15 dni, chyba tylko zeby uspokoic plamienia bo duphaston nie wyeliminowal tego. Dodatkowo mam odstawic acard.
2 razy podałam Gina o dawkowanie I potwierdzil że na 15 dni 2x2. Chciałaby z was sprawdzic czy ktos tak mial.
Jak ja nie lubie mojej komorki! A zwlaszcza autokorektyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 22:33
-
Dziewczyny też tak macie że wam ot tak smutno jest? Dziś to u mnie masakra. Mój chłopak sie zdenerwował na mnie jak bylismy na miescie ze znajomymi pozniej poszedl do kolegi na drinka a ja siedze sama w domu mega mi smutko, nie ma z kim porozmawiac płakac mi się chce. Nawet pozytywna muzyka nie pomaga. Ahh te hormony
-
Hejka
Ksanka najczesciej dupka i luteine lekarze odstawiaja po 13tyg a Ty za 15 dni bedziesz cos ok 13tyg wiec moze dal ci go zebys dociagla do konca i pozniej odstawila... ?
Dziewczyny gratuluje wizyt
Ja bylam dzisiaj na prenatalnychmoje malenstwo jest zdrowe i wszystkie narzady ma na swoim miejscu
kosc nosowa ma, przeziernosc 1,3 mm i ma 5,11cm "wzrostu"
jestem mega szczesliwa
chcialam zdjecie wam dodac ale ne umie
A.Kasia, domiii, ksanka, Izoleccc, Est, d'nusia, ryjkek, Karolina@, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
krówka_muffka wrote:Test obciążenia glukoza, pobranie krwi przed wypiciem glukozy, następnie wypicie glukozy(u mnie 75 g plus połówka cytryny) następnie odczekanie dwóch godzin nic nie jedźąc,ewentualnie troszkę wody- pobranie kolejnej próbki krwi.
Podobno teraz jest tak,że jeszcze po godzinie trzeba iść na pobranie krwi...tak mi koleżanka mówiła..ech
Domiii ale masz słodkiego bobasa!!!!!C U D O!!!!!!!! A powiedź jak krwiak? A miałaś usg z próbką krwi, czy samo usg???
Kochanie, po 1 dziękuję
po 2 krwiak niestety się zwiększyłz 1,5x0,8 na 3,0x0,8
wiec nadal mam sie oszczędzać, zakaz wysiłku fizycznego etc
po 3 miałam samo USG, bez testu Pappa czyli z krwi. wyszłam z założenia że jak coś będzie nie tak na USG to dopiero zrobię, ale ze wszystko jest idealnie to przy tym pozostanekrówka_muffka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosss, to by sie mogla zgadzac.
Gratuluje wizyty I jak wrazenia? Ja dalej nie moge sie pozbierac, nawet ksiazke zaczynalam czytac 5 razy I nic. Caly Czas wracam do zdjec! Moj M tez nic nie mogl zrobić po wizycie bo byl w takim szokuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 22:48
jagood lubi tę wiadomość
-
maggda wrote:U mnie tez co wizyta z badaniami ale mi to nie przeszkadza bo wiem ze nic zlego sie nie dzieje. Jutro ide na mocz morfologie i glukoze i sie zastanawiam czy bede musiala tam czekac czy nie?
zrobilam te badania w zeszlym tygodniu. trwaly 3 min. to glukoza bez obciazenia wiec nie trzeba czekac.
pozdrawiam
-
muminka83 wrote:Dlaczego zostały ci opakowania a nie bierzesz teraz? A w jakiej cenie kupiłaś? ja kupuje po 27 zł
Mała, w zasadzie to nawet 5 opakowań bez 4 sztuk w jednym opakowaniu:/
wiesz.. może to lekkomyślne, ale postanowiłam ich nie brać.
myślę będzie co ma być, a wolę bez nich.
potem, jak się przyznałam na wizycie, doktorka powiedziała, że prawda jest taka, że do 12 tyg ciąży oni lekarze nie mogą nic zrobić.
Luteine czy duphaston przypisują profilaktycznie.
Tak postanowiłam.
Kosztowały mnie za opakowanie 29.99, ale oczywiście gdyby któraś z Was
tylko miała chęć je ode mnie wziąć, oczywiście że się dogadamy.
do czterech razy sztuka. -
jagood wrote:Mała, w zasadzie to nawet 5 opakowań bez 4 sztuk w jednym opakowaniu:/
wiesz.. może to lekkomyślne, ale postanowiłam ich nie brać.
myślę będzie co ma być, a wolę bez nich.
potem, jak się przyznałam na wizycie, doktorka powiedziała, że prawda jest taka, że do 12 tyg ciąży oni lekarze nie mogą nic zrobić.
Luteine czy duphaston przypisują profilaktycznie.
Tak postanowiłam.
Kosztowały mnie za opakowanie 29.99, ale oczywiście gdyby któraś z Was
tylko miała chęć je ode mnie wziąć, oczywiście że się dogadamy.
Ja bym wzięła z 2 opakowania. Napisz mi na priw ile chcesz z wysyłką za nie
A dziś moja rocznica ślubu 5 ale dziś też mija 6 lat razem. Idę sie ogarnąć i zrobić coś ekstra dla mojego m