Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie maz jak mu mowie o nastepnym terminie wizyty, to zawsze pytanie - a bedzie juz plec widac? I tak od 4 tygodnia pyta
my oboje obstawiamy chlopaka, jego siostra ma 3 dziewczynki ( blizniaczki+ jedna) moja siostra chlopca, wiec statystyka mowi, ze chlopak:D
-
aleksandrazz wrote:Ja już po wizycie. Nie robił mi USG bo miałam 2 tyg temu i było okej , tylko badał palpacyjnie. Ogólnie powiedział "oby tak dalej" i genetyczne dopiero 1 września , ale wtedy już poznam płeć
Chyba że maluch nie będzie chciał się pokazać;d I mam pytanie , na to genetyczne to z pełnym czy pustym pęcherzem ?
Ja też 1.09 mam genetyczne, i malutką nadzieję że już coś będzie widaćmuminka83 lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ja już po wizycie. Nie robił mi USG bo miałam 2 tyg temu i było okej , tylko badał palpacyjnie. Ogólnie powiedział "oby tak dalej" i genetyczne dopiero 1 września , ale wtedy już poznam płeć
Chyba że maluch nie będzie chciał się pokazać;d I mam pytanie , na to genetyczne to z pełnym czy pustym pęcherzem ?
Z pustymuwierz mi ze jakbym wczoraj miala pelny pecherz na tym badaniu to na bank bym sie tam posikala... maly nie chcial wspolpracowac i doktor tak mi uciskal i pukal po brzuchu ze az czasami zabolalo...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
margaret26 wrote:Ksanka - ja po wczorajszej wizycie usłyszałam,że niepokojący jest mój spadek wagi i to ,że nie wzrasta ,ale u mnie powodem były mdłości i wymioty ,które dopiero teraz przechodzą. Jednak lekarz mówił,że u niektórych kobiet tak drastyczny spadek wagi może być powiązany z tsh.
Kasia - chyba o mnie mówisz
Byłam na badaniach i niestety dopadły mnie mdłości z głodu:/ -
kleo2426 wrote:Kochane właśnie dzwonił M zarejestrował mnie na 8 września na 9:40 bodajże i powiedzieli mu że mam zjeść normalnie śniadanie przyjechać i zarezerwować 3h
To badanie genetyczne tak długo trwa ?
jestem w szoku że tyle czasu jak u Was to było czasowo?
Ja też mam na 8 września ale na 14:15kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Muminka83 ratuj!
z belly dopiero się poznajemy, wysłałam zaproszenie, aby mieć z Tobą kontakt priv
Czy mogę w inny sposób napisać wiadomość do Ciebie?
aleksandrazz zawsze przed wizytą pilnuje, aby przypadkiem pęcherz nie był pełny;)
muminka83 lubi tę wiadomość
do czterech razy sztuka. -
jagood wrote:Muminka83 ratuj!
z belly dopiero się poznajemy, wysłałam zaproszenie, aby mieć z Tobą kontakt priv
Czy mogę w inny sposób napisać wiadomość do Ciebie?
aleksandrazz zawsze przed wizytą pilnuje, aby przypadkiem pęcherz nie był pełny;)
Już przyjęłam zaproszenie. Mój kontakt na fb to Monika Edgar Guzowska Matura zdjęcie na fb główne takie jak tuzapraszam wszystkie
( Ps. wysyłając zaproszenie na fb napiszcie mi mała wiadomość belly
bym wiedziała
hihihi
-
hej dziewczyny,
ja miałam dziś koszmarna noc... brzuch bolał strasznie z powodu zaparć
Powiedzcie mi - stosujecie Duphalac??? Jaką dawkę dobowo bierzecie tego syropu??
Ja dziś wzięłam pierwszy raz 20 ml
Ale nie czuje by coś się działo w brzuchu, potrzeby pójścia do toalety również nadal nie czuję
Martwię się -
kofeinka wrote:hej dziewczyny,
Powiedzcie mi - stosujecie Duphalac??? Jaką dawkę dobowo bierzecie tego syropu??
Ale nie czuje by coś się działo w brzuchu, potrzeby pójścia do toalety również nadal nie czuję
Martwię się
A spróbuj czopki glicerynowe. Ginekolog mówi że są bezpieczne w ciąży. Ja też zastosowałam i troszkę lepiej było. -
Jeśli natomiast chodzi o objawy - ja prócz mega zaparć, bólu głowy i senności nie mam żadnych.
Nawet razy nie wymiotowałam
Chyba należę do grona tych szczęściarhe he
Choć mój M śmieje się i mówi, że jeszcze może się zacząć, więc żebym się tak nie cieszyła
Ale wydaje mi się, ze wymioty juz nie przyjdą -
Muminka i Karolina - wszystkiego najlepszego
Bezproblemowej ciąży i co tam byście tylko chciały
No i super, że od kolejnych dziewczyn słychać same dobre wieści z usg
Wczoraj próbowałam dodzwonić się do szpitala, ale nic z tego. Dziś pierwszy telefon odebrali, wyniki już są - jutro idę po odbiór i od razu w kolejkę do lekarza kazali ( w przychodni ginekologicznej w szpitalu). Aż jestem w szoku, że kazali przyjść a nie jeszcze zapisywać sieMam nadzieje, że będzie dobrze ( no , że nic złego w wynikach nie będzie
Karolina@ lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Martita88 wrote:Dzięki Annak. Jak tylko będzie po wszystkim dam znać... mam nadzieję, że to nic poważnego
Martita,
Daj znać, jak tylko będziesz mogła.
Jak wczorajsza wizyta na IP? Wszystko w porządku u Ciebie?
I dzień dobry wszystkim Dziewczynom. -
kofeinka wrote:hej dziewczyny,
Martwię się
Kuzynka mówiła mi że na pierwszy raz trzeba go przedawkować, w sensie wziąć więcej niż zalecają...ile było napisane że powinnaś wziąć? -
Kleo2426, dobrze kojarzę, że jesteś z Bydgoszczy? Ja z Torunia
i w pon jadę do Biziela na prenatalne. Też powiedziano mi, żeby zarezerwować od 2 do 3 godzin.
Zdziwiłam się, że tak długo. Pewnie przez obsuwy u lekarzy. Wiadomo jak to w szpitalach...