Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny !!! Jestem po badaniu prenatalnym i wszystko dobrze
Będę miała córeczkę !!!!!!! Sama nie mogłam w to uwierzyć, ale lekarz ma naprawdę dobry sprzęt i jeśli nie jest pewny to nie mówi, lecz powiedział że powinno się sprawdzić
Ale się cieszę !!!! Na monitorze widziałam jak ssie kciuka
do tej pory jestem w szoku
Vincent, astoriaa, Renka88, paola87, Gośśś, Est, muminka83, jagood, domiii, Karolina@, Karka, kleo2426, aneczka1985, A.Kasia, 26Asia, Magda lena, krówka_muffka, Izoleccc, She86, Mietka 30:), d'nusia lubią tę wiadomość
jusiakp
-
Est wrote:Bylam dzisiaj w H%M i pogrzebalam w dziale Mama i kupilam piękne jeansy rurki z tym pasem na brzuch. I jeszcze bluzkę.
Tylko zdjęć nie umiem wstawić
Robisz zdjęcie a następnie wyszukaj sobie w wyszukiwarce jak umieścić zdjęcia na forum. Potem postępujesz zgodnie z instrukcjąi zdjęcie masz
-
baassiia wrote:Mam pytanie. Zapisalam sie na USG prenatalne na 7 wrzesnia, to bedzie moj 12 tydzien 5 dzien, czy jest to ok termin wg Was, nie za pozno. Pani piwiedziala ze do 14 tygodnia mozna
Tak jak piszesz, bodajże od 11tyg do 13 tyg i 6 dnia, czyli idealnie;)do czterech razy sztuka. -
Tyle juz nas tu jest, ze niedlugo sie pogubie
ale to dobrze, cieszy taka ilosc ciezarowek U mnie w rodzinie w jednym kwartale urodzi sie troje dzieci-jedna siostra cioteczna w styczniu,druga tak jak ja w marcu
Jusiakp gratulacjeteraz pewnie juz kazda z nas Ci zazdrosci :p
-
astoriaa wrote:Jej, niby wszystkie jesteśmy z jednego miesiąca, ale to jednak wielka różnica!
Część z Was zna już płeć, a ja dopiero niedawno zobaczyłam serduszko..
Tak, właśnie ostatnio o tym pisałam, że ten miesiąc różnicy między dziewczynami z terminem 1.03 a 31.03 to jest po prostu cała epoka.
U mnie dziś 7t4d, więc w ogóle jestem świeżynką w porównaniu do Was (i tak naprawdę kwietniówką, jak się okazałao, z terminem na Prima Aprilisto by był żarcik dopiero).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:52
astoriaa, Est lubią tę wiadomość
-
Gośśś wrote:O przepraszam ja tydzien temu juz poznalam
i pisalam ze bedzie chlopczyk
No dobra, czyli mamy już jednego chłopczyka i jedną dziewczynkę, a więc pierwsza parka do mojego planu swatania na forum gotowa
Hihi...arien, Est, Karolina@, Gośśś lubią tę wiadomość