Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jusiakp wrote:HEHEHE
Jusia,
Ty się nie śmiej, tylko się z Gośśś już dogaduj!
Teraz to jeszcze można wszystkie sprawy poustalać, żeby potem nie było niezgodności charakterów między młodymiEst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Dziewczyny !!! Jestem po badaniu prenatalnym i wszystko dobrze
Będę miała córeczkę !!!!!!! Sama nie mogłam w to uwierzyć, ale lekarz ma naprawdę dobry sprzęt i jeśli nie jest pewny to nie mówi, lecz powiedział że powinno się sprawdzić
Ale się cieszę !!!! Na monitorze widziałam jak ssie kciuka
do tej pory jestem w szoku
-
Kusiakp Gratuluję córeczki, udanej wizyty!! Napisz szybko czy miałaś jakieś konkretne zachcianki? Bo ja też potajemnie marzę o dziewczynce ale coś czuję że będzie drugi synek.
Basia ja będe miała prenetalne 13t4d i wdł. mojego lekarza to jest ok.baassiia lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 16:34
baassiia, edyś, Renka88, Nataszka2200, Vincent, Est, A.Kasia, paola87, ryjkek, Lilou1984, jagood, Robaczek89, krówka_muffka, alinalii, domiii, Izoleccc, Karolina@, RudyTygrysek, She86, d'nusia lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra.
-
Cześć dziewczyny
Chciałabym do was dołączyć :-)terminu jeszcze nie mam wpisanego ale na pierwszej wizycie gin powiedział że będzie 8 marca.
To moja pierwsza ciąża, objawy mam tylko takie że mam więcej mocy i ze śpiocha zrobiłam się skowronkiem)
kofeinka, A.Kasia, krówka_muffka, Izoleccc, Karolina@, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
wiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny witam się dzisiaj w nie najlepszym stanie.poszłam dziś do apteki i zemdlalam, straciłam przytomność i zabrało mnie pogotowie na szpital.ale na szczęście wszystko ok nigdzie się nie uderzyłam bo jakaś kobieta mnie złapała.spadło mi ciśnienie.dobrze ze nie stało się to za kierownicą bo masakra.
Łooo matko ale masz przygody. Odpoczywaj jak najwięcej!!!
Tygrysku a jak sama czujesz? U mnie to druga ciąża więc brzuszek szybciej widać i nawet mnie już w kolejce przepuszczająale ja ważę 80 kg więc to co innego....
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Kajola witaj i rozgosc sie
RudyTygrysek Ty jestes chudziutka, ale tak jak piszesz to moga byc tez wzdecia i troszke brzuszka ciazowego... Pamietam w tamtej ciazy to jak macica zaczela mi rosnac i zaczela podchodzic pod pepek to wtedy dopiero zaczal mi sie robic ciazowy brzuszek, a wczesniej to byly wzdecia i teraz tez niby mam brzuch ktory wyglada jak ciazowy a szczerze mowiac to to sa wzdecia bo macica jeszcze dobrze za spojenie lonowe nie wyszla...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witam nowe koleżanki. Ja mam jutro prenatalne usg (13+1 tc). Już nie mogę się doczekać z drugiej strony bardzo się denerwuję. Kochane czy zabierałyście swoich lubych na usg żeby zobaczyli dzidziolka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 17:30
-
kofeinka wrote:Powiedz min proszę czy jak byłaś u gina to sam zaproponował zdjęcie 3D czy trzeba jakoś specjalnie "prosić"??
Kofeinka najpierw robil zdjecia w 2d wszystkich narzadow i mierzyl dzidzie, pozniej sam powiedzial ze "teraz zrobimy zdjecia dla mamy na pamiatke" i zrobil mi 5zdjec w3dnawet nic o tym nie wspominalam
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]