Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata - nie wydaje mi się żeby mętny oznaczał coś złego. Ja na pierwszym badaniu taki miałam,a wszystko było ok. Dzisiaj odebrałam wyniki drugiego badania i opis - lekko mętny. Nie ma się co przejmować moim zdaniem zwłaszcza jeśli nie ma dolegliwości żadnych
-
jusiakp wrote:A raczej koloru
A na zdjęciu profilowym to Ty ?? Bo jak tak to w ciemnym kolorku ładniej wyglądasz
Magda Trzymam kciuki, daj znać jak tylko się czegoś dowiesz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 16:03
A.Kasia lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Co do imienia Amelia to ja mam coreczke w niebie o tym imieniu i jakos mnie nie przeraza to znaczenie, fakt wczesniej nie sprawdzalam go...
Magda trzymam kciukidaj znac po wizycie
Jusia w tych ciemnych Ci ladnie jestAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Na profilowym to ja tylko ze tam bylam i opalona i wymalowana, teraz sie nie maluje bo mi sie poprostu nie chce heh i ten ciemny kolor mnie przytlacza ehh..
Anielica ja w sumie bylam caly czas tylko moze sie tak nie udzielalam, z ostatnich wiadomosci to bede miec coreczke a dzis mam dola, nie moge na siebie patrzec blejusiakp
-
Jusiak - w moim dużym mieście nigdzie nie mogłam znaleźć herbaty imbirowej. Coś mnie tchnęło i weszłam do rosmanna i okazało się,że tadam,jest
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:37
-
Jusia heh tez bede miec problem, bo caly czas rozjasniam wlosy,a jak mi gin zabroni to bede musiec pofarbowac na swoj kolor, bo farba zwykla nie zrobi mi jasnego koloru... musze sie zapytac na nastepnej wizycie czy moge rozjasniac, bo inny gin w tamtej ciazy zabronil
moglam tylko zwykla farba farbowac... A jakos nie widze sie w ciemnych wlosach
raz mialam i nie czulam sie dobrze...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Magdalena daj znać po wizycie, mam nadzieję że wszystko z Wami dobrze :-*
Co do koloru włosów to ja z kolei w lutym z jednego bardzo blond przeszłam na czekoladowy a teraz po ostatnim farbowaniu prawie czarnetak jakoś potrzebowałam zmian, wiem, że jeszcze wrócę do jasnych bo już trochę tęsknię ale narazie ponoszę ciemne. Jak będę na kompie wrzucę fotki w obydwu wersjach:-)
Witam nowe Mamusie! -
jusiakp wrote:Na profilowym to ja tylko ze tam bylam i opalona i wymalowana, teraz sie nie maluje bo mi sie poprostu nie chce heh i ten ciemny kolor mnie przytlacza ehh..
Anielica ja w sumie bylam caly czas tylko moze sie tak nie udzielalam, z ostatnich wiadomosci to bede miec coreczke a dzis mam dola, nie moge na siebie patrzec ble
to rozjasnij troszke ale pozostań szatynka ;)bo ci ładnie w ciemnych
zawsze to jakaś zmianaa nie bedzie taka drastyczna dla włosów