Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
3 dni to żadna różnica, owu mogła być później a poza tym zagnieżdżenie mogło być od 3-10 dnia więc to też różnie bywa. Moim zdaniem jest wszystko ok, serduszko bije - nic się nie przejmuj
P.s. kumpela miała tydzień różnicy a teraz się wszystko idealnie wyrównało.muminka83 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Miałaś usg w 7t2d dzidzia o 3 dni młodsza może być i to całkiem normalne z ww powodów czyli załóżmy 6t6d - więc 6 mm idealnie się zgadza
https://parenting.pl/portal/6-tydzien-ciazy
muminka83 lubi tę wiadomość
Kajola wrote:Muminka83 przeczytaj sobie łacińskie znaczenie tego imienia
Ale i tak uważam, że nie ma co sobie głowy zawracać znaczeniami imion bo i tak nie zgadniemy jak się naszym dzieciom życie potoczy
No to mnie powaliłaś. hmmm hmmmm aż mnie ciarki przeszły.... Dobrze że została jeszcze Judytka.
Zupełnie inaczej teraz imię to opisują a zupełnie inne znaczenie z łaciny -
Ja mam dziś tak ponury dzień, najchętniej bym usiadła w kąt i się popłakała ;-( mdli mnie dziś potwornie, zjadłam tylko śniadanie a już 15, a mi jest bleee.. miałam iść na miasto po maseczkę z glinki na te wstrętne pryszczochy na czole, na które patrząc dostaje deprechy
no nie chce mi się nic oprócz żygania i płakania
jusiakp
-
jusiakp wrote:Ja mam dziś tak ponury dzień, najchętniej bym usiadła w kąt i się popłakała ;-( mdli mnie dziś potwornie, zjadłam tylko śniadanie a już 15, a mi jest bleee.. miałam iść na miasto po maseczkę z glinki na te wstrętne pryszczochy na czole, na które patrząc dostaje deprechy
no nie chce mi się nic oprócz żygania i płakania
Może trochę pomoże
Renka88 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie odebrałam wyniki badań - te najgorsze HIV, kiła, żółtaczka na szczęście ujemne. Glukoza ok. Z morfologii lekko podwyższone WBC i trochę obniżone HCT - już wyczytałam, że w ciąży to normalne.
Natomiast sama nie wiem jak zinterpretować wyniki moczu - jest mętny (a powinien być klarowny) i zasadowy (prawidłowo kwaśny), ciężar 1015 - ale nie ma cukrów, białek i nic takiego, a bakterie nieliczne. Jedynie występują bardzo licznie fosforany bezpostaciowe (ale to podobno nie ma znaczenia klinicznego). Nie mam żadnych objawów ze strony układu moczowego. Czy ktoś mi może podpowiedzieć czy jest się czym martwić?
Wizyta dopiero 03.09.
Agata - mocz mętny bo tutaj główną rolę gra czas. Od momentu kiedy nasiusiasz,do momentu przeprowadzenia badania mija często kilka godzin. Co do pH niestety się nie wypowiem. Bakterie nieliczne będą zawsze,to nieuniknione.
-
Dzięki Margaret
P.s. mętny był od razu jak nasiusiałam, bo widziałam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:30
Hej Laseczki. Ja mam dziś też chuj*wy dzień. W nocy obudził mnie mocny ból brzucha .... może bardziej pęcherza, bo nie chciało mi się iść do toalety (leń), ale w końcu poszłam.
Zaspana siusiam i słyszę "plum". Zaglądam a tam pełno krwi ;( Coś ze mnie wyleciało. Próbowałam znaleźć to, ale poleciałooooo dalej. Lekarz mówi, że albo polip się oderwał albo duży skrzep krwi. Krwawiłam do 9 rano. Teraz brązowo-czarne plamienia. Zaraz jadę do lekarza żeby sprawdzić czy z dzidzią wszystko okej... ale to nie pierwsze krwawienie w tej ciąży, więc aż tak nie panikowałam. Jak poprzednio.
Ostatnio jak pojechałam na IP z krwawieniem to mnie zjebali, że przy polipie to normalne, więc po cholerę przyjeżdżam... Serio. Dosłownie tak mi powiedziano.
Napiszę po wizycie. Oby serduszko biło. 3majcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:37