Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam łatwy sposób na weryfikację imienia. Jest nim moja babcia. Ona potrafi tak zdrobnić niemal każde imię, że się od razu odechciewa. Więc jak mój mąż wymyśli coś, hmm, "nierozsądnego", to przedstawię pomysł babci. Ona zaraz to zdrobni po swojemu i mu przejdzie
Swoich typów nie będę babci prezentowaćmuminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Mela to inaczej wypluta ślina
mój Ł tez tak mami podoba się imię Kalina a on tylko "Kalinka - botwinka" albo "Kala co świat rozwala"
i nie przetłumaczysz
mojemu podoba się Kinga - w sumie ładne, ale jakoś za serce mnie nie chwyta
a i tak czuje że będzie facecik
-
Moj to zadnego normalnego imienia nie potrafi wymyslec, przy czym moje odrzuca... Jak go mecze zeby cos zaproponowal, to specjalnie od czapy wymysla imiona w stylu Kulfon, albo Hilary...
Dla dziewczynki mamy wstepnie wybrana Laure, ale czuje, ze bedzie chlopak, a dla chlopaka nie ma zgody:/ ja bym Adriana chciala chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:41
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nam też się bardzo Laura podoba i jeszcze Jagódka, Ania, a dla chłopczyka to nie wiem
Jasiu, Leoś... Ciężej będzie wybrać.
Mój mąż idento np. na imię Blanka = będą na nią wołać bania (nie wiem skąd mu się to wzięło).
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
annak wrote:Jacqueline,
Jeszcze a propos tego wina, to... żebyś Ty nam się nie pochorowała na wątrobę
Bo jak będziesz pić na endo + musisz wychylić zdrowie niepijących marcowych ciotek Twojego przyszłego dzieciaczka (które pojawi się wkrótce w tym opitym endo), to różnie może być...
Oooo, a wiesz co, żeby czasem tak się nie stało. Bo ja to ogólnie małopijąca, wódki nie tykam od 18-tki koleżanki w liceum (film mi się urwał na jakieś 2 godziny, ale głupot podobno żadnych nie narobiłam...Likiery niespecjalnie mi smakują, za bardzo mi wódką tam czasem wania, ale piwka owocowe jakieś (zależy jakie) i winka to lubię
Choć rzadko piję
Więc jak mi zasmakuje to różnie może być...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:04
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:Moj faworyt wozka to bebetto holland. A z imionami ciezko. Meskich malutko mi sie podoba za to dla dziewczynki sporo mam. Teraz czekam az moj zrobi swoja liste imion i bedziemy wybierac.
Polecam zorientować się wcześniej, czy ma on w spacerówce wkładkę dla mniejszych dzieci bo w wózkach bebetto są beznadziejne pasy w spacerówkach. Za luźne dla takich dopiero co siedzących maluchów i nie ma stabilności. Wiem na pewno, że w Vulcano 2015 dodali już wkładkę ale nie wiem czy w innych modelach też.
Paola87 - a nie przeszkadza Ci, że Lenka to najpopularniejsze dziewczęce imię ostatnich lat? W moich stronach przez ostatnie 2 lata same Lenki i Kornelki. Jak pójdą do okolicznej podstawówki to będzie ich po kilka w klasieChyba, że u Was nie jest tak popularne jak u mnie?
-
Mi bardzo podoba się Lenka
Ale u Nas też strasznie dużo Lenek i to nas zniechęca!!!! Szkoooda, bo ja jestem Magdalena a córeczka byłaby Lena! Idealnie!
U mnie nr. 1. Liliana 2. Zosia (nie podoba mi się Zofia....) 3. Antosia 4. Michalinka
a dla chłopaczka 1. Staś 2. Staś 3. Staś 4. AntekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:26