X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak tak mi przykro, mam nadzieje ze niedlugo Bedziesz mogla sie znow Cieszyc nowym serduszkiem.

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak

Kochana tak bardzo mi przykro że brakuje mi słów byłam pewna że będzie dobrze i bardzo Wam kibicowałam więc tym bardziej mi przykro :(
    Trzymaj się dzielnie

przepraszam ale nie wiem co pisać... :(

• Jeżówka9 Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, annak, nie wiem co powiedzieć. Cholera :(
    Przytulam Cię mocno.

margaret26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak bardzo mi przykro :( Przytulam Cię z całych sił! Naprawdę wierzyłam, że już żadnej z nas nic złego nie spotka :( Życzę Ci z całego serca, żebyś już niebawem dołączyła do kolejnego forum oczekujących mam chociaż baaaardzo nam będzie Ciebie tutaj brakować :( Marcową mamusią będziesz już zawsze i mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzać i pisać co tam u Ciebie słychać. Przesyłam Ci dużo dużo dobrej energii :* Trzymaj się kochana mocno :*

• edyś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak, nie tak miało być :(Jest mi niezmiernie przykro :( Życzę Ci wszystkiego najlepszego, wierzę, że w końcu zaświeci słońce na Twoim niebie. Odpoczywaj teraz, zbieraj siły na kolejną walkę o mała istotkę. Następna musi być zwycięska :*

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Gośśś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak bardzo Ci wspolczuje :( przykro mi :( trzymaj sie jakos, chociaz wiem ze bedzie Ci ciezko :( pamietaj ze zawsze tu jestesmy i mozesz wpadac sie wyzalic, jak bedziesz miec taka potrzebe :(

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak przytulam Cię z całych sił i dzielę się swoją energią żeby było Ci łatwiej przetrwać. Wierzę,że niebawem doczekasz się swojego zdrowego i silnego maluszka!:****

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Kochane Dziewczyny,

Chciałam Wam bardzo, z całego serca podziękować za wszystkie ciepłe myśli, które wysłałyście do mnie w ostatnich godzinach, a także za wszystkie dni, które mogłam spędzić tutaj w gronie marcówek.

Niestety dzisiaj moja droga z Wami dobiega końca.
    Serduszko przestało bić.

Jest mi strasznie smutno. Czuję się tak, jakby smutek przeszywał każdą komórkę mojego ciała.
    Ale mówię sobie, że widocznie tak musiało być. Że nic nie dzieje się bez powodu. Wiem, że niczego nie mogłam zrobić.

Myślę o tych z Was, które przeżyły o wiele trudniejsze historie. I to dodaje mi siły. Bo wiem, że po wszystkim można się podnieść i walczyć dalej. Jesteście dla mnie inspiracją. A to forum to cudowne miejsce, gdzie można czerpać siłę i energię. I czerpcie ją, bo każda z Was potrzebuje jej teraz za dwoje.

Mimo tego, jak sprawy potoczyły się u mnie, ani trochę nie żałuję, że ujawniłam się tu, że byłam tutaj z Wami. Dzięki temu miałam choć kilka tygodni tej pięknej radości, w tej wspaniałej wirtualnej wspólnocie.

Może gdzieś był ustalony jakiś odgórny limit nieszczęść i fakt, że strata dotknęła mnie, oznacza, że nie dotknie kogoś innego? Albo może ktoś kto walczy, zajdzie dzięki temu w ciążę, żeby coś wyrównało się w naturze...?

Będę na pewno zaglądać tu do Was regularnie, bo czuję się tak, jakbym miała tu prawdziwe przyjaciółki, które znam od lat. Będę Wam kibicować, trzymać kciuki i wspierać myślami najcieplej jak potrafię.

Chociaż już wiem, że mój ludzik się odmeldował i przełożył termin swojego przyjścia na świat, myślę sobie, że... i tak na zawsze będę jedną z Was, marcowych mamuś 2016, bo jednak przez chwilę tu byłam, czułam to co Wy, czekałam na kogoś, kto miał przyjść na świat za kilka miesięcy. Nie przyjdzie w marcu, nie przyjdzie w kwietniu, ale mam wielką nadzieję, że kiedyś wreszcie go przytulę.

Dziękuję za wszystko. Trzymam za Was. Jestem z Wami.
    :( bardzo mi przykro Aniu. Trzymaj się i wracaj do nas jak tylko będziesz miała siłę i ochotę :*

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • arien Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak :( naprawdę byłam przekonana, że wszystko się unormuje i będzie wszystko dobrze. Nie takich wieści się dziś spodziewałam :( Bądź silna, bo super z Ciebie kobitka i walcz, walcz, jeszcze raz walcz! I pamiętaj, że tutaj zawsze jesteśmy, pisz kiedykolwiek będziesz miała ochotę. Jestem dzisiaj z Tobą myślami, naprawdę! Lista aniołków miała być już zamknięta :( Wierzę całą sobą, że któregoś dnia weźmierz w ramiona swoje marzenie.
    P.S. Nie wiem, czy czujesz się na siłach psychicznie, ale pamiętaj, że furtka płodności pozostaje otwarta!

o1483e5e2gt7h77w.png
  • jagood Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, jest mi tak przykro:(
    Nie rozumiem, dlaczego takie rzeczy nas spotykają,
    ale proszę nie poddawaj się. Jesteś silniejsza, niż myślisz.
    Pisz proszę tu do nas. Przytulam mocno:*

do czterech razy sztuka.
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadne slowa nie ukoja teraz Twojego bolu, ale rowniez przesylam usciski i mnostwo sily... Trzymaj sie Kochana:-*

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu tak strasznie mi przykro :( nie takie miały być te wieści :( :( trzymaj się ciepło i mam nadzieję, że już nie długo znów ujrzysz małą iskierkę na USG :* :*

dqprwn15leplej5m.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniu, to Ty mnie tutaj zaprosiłaś...nie mogę w to uwierzyć...limit strat wyczerpałaś...tak bardzo wiem co czujesz...przytulam Cię bardzo mocno i wierzę w to głęboko, że w końcu się ułoży no musi !!
    Aniołkowe Mamy

Po szklistych oczach je poznasz,
    Po chwiejnym glosie,
    Po marzeniach w pył obróconych,
    Sercu na pół złamanym,
    I ramionach rozpaczliwie pustych.
    Po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
    Po nocach nieprzespanych,
    Po imionach nie nadanych
    I łzach w ukryciu wylanych.
    Po smutku lepiej lub gorzej skrywanym,
    Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe Mamy....

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu przepraszam za 'like' przy Twoim wpisie
    tak szybko chciałam dać znać że jestem z Tobą myślami!
    okropne to co przeżywasz
    wiem i rozumiem niestety dokładnie jak to jest
    trzymaj się mocno
    przytulam mocno i życzę powodzenia, bo że będzie dobrze, to na pewno!

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tule Aniu

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Jeżówka9 Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Annak, chciałam Ci coś podesłać w prywatnej wiadomości, ale nie wiem jak. Jak możesz to odezwij się do mnie na jezowka9(na)gmail.com.

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak - nie wiem co napisać...to nie tak miało wyglądać :( kibicowałam Ci z całych sił i nawet w najczarniejszych scenariuszach nie brałam takiego zakończenia pod uwagę. Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz, bo wiem jak bardzo pragnęłaś tego maluszka. Zaglądaj do nas i nie poddawaj się! Przepraszam że zapytam, ale czy lekarz powiedział co mogło być tego przyczyną?

Nie wiem teraz co z sobą zrobić. Siedzę i płaczę:( Miałam sprzątać dom,, gotować obiad, ale odechciało mi się:( przecież już limit nieszczęść na naszym wątku dawno się wyczerpał :(:(

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak strasznie, ale to strasznie mi przykro!!! Współczuję z całego serca i ściskam Cię kochana najmocniej jak potrafię!

183d42cb422e3a5995c882c2ab16252b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

ebf426a748.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak tak mi przykro....;( Z niecierpliowością weszłam na forum przeczytać dobre wiadomości od Ciebie... brak mi słów.. :(

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• domiii Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu Słońce Ty moje.... aż mam ciarki. :(
    Jestem właśnie po swojej wizycie i weszłam od razu sprawdzić jak Twoja, bo pamiętałam, że dzisiaj miałaś mieć.
    w życiu nie spodziewałam się takiej wiadomości ;(
    przesyłam dużo wsparcia, siły, ciepła... i wierzę, że jeszcze się tu spotkamy <3 :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 12:53

d69c2n0azl70dnw1.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ