Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina@ wrote:20 zdjęć ?!? Toś mnie zastrzeliła...
Śmiałam się,że pierwsza sesja :p 16 takich fotek dla rodziców,a 4 dla dr pokazujące m.in. NT i kość nosową. Chyba zacznę robić fotoksiążkę i zatytułuję ją"more fun & kg" -
nick nieaktualnywitam z rana ja dziś coś dospać nie mogłam
ale pewnie nadrobię popołudniu
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na relacje
Martka
będzie dobrze mnie też dopadają czasem takie myśli ale wtedy szybko je odganiam bo przecież musi być dobrze
A.Kasia
niezła historia nie wyobrażam nawet sobie jak można takie rzeczy wymyślać przede wszystkim po co robić takie numery nie ogarniam laski... -
Dzien dobry
ale mialam dzisiaj pobudke O 4.40 obudzilo mnie... krwawienie z nosa Pierwszy raz w ciazy i pierwszy raz od wielu, wielu lat Owszem, do tej pory jak smarkalam pojawialy sie takie krwawe skrzepy ale zeby tak kapalo zywa krwia - pierwszy raz Czy ktoras miala takie przygody?
Milej, leniwej soboty ciezarowki
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ale miałam kiepską noc
To chyba z nerwów tak źle spałam. W każdym razie za niedługo się zbieramy, musimy być wcześniej żeby zdążyli skserować w luxmedzie nasze dokumenty dla NFZ. A jest tego sporo. Chyba nie będę dziś robić tego obciążenia glukozą. Pojadę któregoś dnia na tygodniu...
Trzymajcie kciuki za nas bo przyznam szczerze, jestem delikatnie przerażona. Oby było dobrze.
Edyś - ja od dłuższego czasu mam takie krwawienia z nosaOd tego wszystkiego zrobiła mi się chyba jakaś ranka w nosie bo cały czas mnie piecze. Poprzednio też tak miałam, za jakiś czas przejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 07:27
-
nick nieaktualny
-
A to mój niepozorny brzuch
nie widoczny dla postronnych. 1 zdjęcie 8t2d,a drugie 10t2d. W obwodzie brzucha pod pępkiem + 3-4cm Brzuch jest poranny, wieczorem bardziej okazale się prezentuje :p
Mi strasznie wysycha śluzówka w nosiemuszę smarować jakas oliwka albo kremem, bo kiepskie uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 07:43
kleo2426, Karolina@, maggda, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry marcówki
Baassiia - ładnie rośniecie. Oby tak dalej
A.Kasia - dzisiaj wielki dzień. Nie stresuj się tylko ciesz się na spotkanie z maleństwemCo do tej historii tej dziewczyny to wiem że dzieją się takie rzeczy na forach. Szkoda tylko, że na nasze forum przypałętała się taka nieszczera osoba i kobietom wkręcała takie rzeczy. Dobrze, że w ogóle nie miałam z nią nic do czynienia.
Edyś - u mnie w czasie ciąży też pojawia się więcej krwi w nosie, więcej niż przed ciążą. Czytałam, że to normalne i w błogosławionym stanie mogą pojawiać się nawet krwotoki.
Martka - daj znać jak po wizycie.
Miłej soboty Kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Dzień dobry
Ale miałam kiepską noc
To chyba z nerwów tak źle spałam. W każdym razie za niedługo się zbieramy, musimy być wcześniej żeby zdążyli skserować w luxmedzie nasze dokumenty dla NFZ. A jest tego sporo. Chyba nie będę dziś robić tego obciążenia glukozą. Pojadę któregoś dnia na tygodniu...
Trzymajcie kciuki za nas bo przyznam szczerze, jestem delikatnie przerażona. Oby było dobrze.
Edyś - ja od dłuższego czasu mam takie krwawienia z nosaOd tego wszystkiego zrobiła mi się chyba jakaś ranka w nosie bo cały czas mnie piecze. Poprzednio też tak miałam, za jakiś czas przejdzie
Będzie dobrze Kasia.trzymam kciuki za udaną wizytę :*ja idę w poniedziałek
-
kleo - czekamy na fotkę obudowy
A.Kasia-jestem myślami z Tobą, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*
Martka - nie panikuj, błagam! Chociaz wiem, że łatwo mówić. Ale jestem pewna, że będzie wszystko dobrze! Też daj znać koniecznie!kleo2426 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martka89 będzie wszystko w porządku, jak zobaczysz swoje maleństwo na usg to od razu się uspokoisz i spróbuj się choć trochę nie denerwować,ale wiem, to nie jest najprostsze dlatego że sama wczoraj się stresowałam bardzo i aż przed wizytą byłam wymiotować, to chyba z nerwów, zdaję sobie sprawę że dzidzia na tym cierpi,ale było to silniejsze ode mnie... przytulam mocno, będzie wszystko jak należy:*