Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Kasia trzymam kciuki bardzo mocno ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Pewnie akurat jesteście w trakcie badania
Marta powodzenia, będzie dobrze :-* czekamy na relacje!
Baassiia brzuszek faktycznie niepozorny, mi też dopiero wtedy zaczynał się pokazywać a w tym tygodniu wywaliło, że hej
Kleo faktycznie białe obudowy
Mi nos też baaardzo wysycha, wkurzające to trochę.
Dziewczyny z Wlkp czy któraś jest chętna na Warsztaty Mamo to ja dla kobiet w ciąży? Ja się właśnie zapisałam, mam zamiar chodzić na wszystkie możliwe darmowe i w Poznaniu i w Gdańsku, może przy okazji poznam przyszłe Mamusie szczególnie w Gda gdzie się będę przeprowadzać... Ale wiadomo, że z kimś idzie się raźniej
W Poznaniu są 30.09 w hotelu Andersia. -
krówka_muffka wrote:Martka89 będzie wszystko w porządku, jak zobaczysz swoje maleństwo na usg to od razu się uspokoisz i spróbuj się choć trochę nie denerwować,ale wiem, to nie jest najprostsze dlatego że sama wczoraj się stresowałam bardzo i aż przed wizytą byłam wymiotować, to chyba z nerwów, zdaję sobie sprawę że dzidzia na tym cierpi,ale było to silniejsze ode mnie... przytulam mocno, będzie wszystko jak należy:*
Nigdy w życiu na niczym mi tak nie zależałoobiecalam sobie ze jak bedzie wszystko dobrze to juz niczym nie będę sie przejmować. Ale ten brak objawow mi zasiał taka panikę. Nic, jeszcze 2 godzinki. Zbieram sie "przygotować" do wizyt. Dam znac! Trzymajcie kciuki!
-
Hejka
Hmmm az dziwne ze ani razu w nocy nie wstalam na sikumoze dla tego ze ok 1 dopiero poszlam spac
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Basia ale Ty szczuplutka jesteshehe i jak narazie nic nie widac
Edys podobno takie krwawienia z nosa i dziasel sa normalne, ja od jakiegos czasu jak smarkam to z krwia...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Hej Dziewczyny. Rzadko sie udzielam ale czytam codziennie! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
ja swoja wizyte genetyczna bede miala dopiero w 13+1 bo dzidzius i tak 3dni mlodszy. Patrze na Wasze brzuszki i nie wierze,ze juz sa widocznr!ja mam tylko mala kulke tam gdzie macica a i tak mam wrazenie,ze sie nie powieksza. Mam zamiar kupic detektor tetna plodu bo czekanie 4tyg do kolejnej wizyty to dla mnie olbrzymi stres w zwiazku z marcowym poronieniem.
A.Kasia lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A.kasia myślę ciągle o Tobie
jeszcze 4 h in ja idę na prenatalne !!!Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Kasia, Martka, Alinali trzymam kciuki.
Mi też przy smarkaniu leci trochę krwi, ale na szczęście krwotoku jeszcze nie zaliczyłam.
Co do detektora, obawiałam się go kupić, ale ostatecznie się zdecydowałam i przyznaję, że jest trochę zabawy z szukaniem tętna na tym etapie. Może później będzie łatwiej. Niesamowite w ilumiejscach wokół spojenia łonowego można znaleźć własne tętno:). No ale po około 10 minutach udało mi się znaleźć puls kropka:). To bardzo uspokaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi gratulacje!
Kleo, niezły brzuszek, myślę, że to bardziej ciąża niż tłuszczyk.
Pap, ja mam angelsounds. Tętno dziecka jest bardzo cichutkie, ale wczoraj nawet udało mi się mniej więcej policzyć tempo. Tak szybko bije, że ciężko to zrobić ze stoperem w rękudomiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Domi gratulacje!
Kleo, niezły brzuszek, myślę, że to bardziej ciąża niż tłuszczyk.
Pap, ja mam angelsounds. Tętno dziecka jest bardzo cichutkie, ale wczoraj nawet udało mi się mniej więcej policzyć tempo. Tak szybko bije, że ciężko to zrobić ze stoperem w ręku
fajnie że tak myślisz wolę wyglądać bardziej "ciążowo" niż "tłuszczykowo" -
Hej
Jak Was trudno nadgonić po dwóch dniach nieobecności.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę wszystkim miłego dnia.
Ja dzisiaj przyjmuję gości także cały dzień z głowy, jutro znowu będę nadrabiać zaległości w czytaniu.
Wasze brzuszki są mega piękne, ja mam widoczny dopiero wieczorkiem po całym dniu jedzenia i wypiciu ok 3litrów wody.
Martita mam tak samo, że niby chciałam dzidziusia i płakałam jak testy były negatywne a teraz nie czuję nic. Wy płakałyście ze szczęścia po usłyszeniu serduszka a ja tylko przyjęłam do wiadomości że ono bije. Ale myślę, że jak poczuję pierwszego kopniaka to wszystko się zmieni
Martita88 lubi tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r