Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki kochane,
Cudowne wieści od Was!
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Pozdrawiam Was z Krakowa.
Strasznie ciężko pisze się z telefonu, ale musiałam się odezwać, bo już się za Wami stęskniłam.
Buziaki!A.Kasia, Karolina@, Izoleccc, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrówka_muffka wrote:Dziewczynki, mam wstydliwy problem, jak kicham to popuszczam, za każdym razem a bardzo często kicham...
Kochana może to dlatego że nie do końca opróżniasz pęcherz postaraj się do ostatniej kropelki wysikiwać że tak powiem i zobacz czy będzie poprawa
ja mam z tym problem od ok 4 lat po ciążach osłabiły się mięśnie dna macicy czy coś ale o dziwo teraz właśnie jest jakby lepiej -
Aleksandrazz,
Jeśli śluz brązowy, to znaczy, że to jakieś "starocie". Wystarczy nadżerka, lekkie podrażnienie i już.
A z dzieciaczkiem wszystko dobrze i to najważniejsze. Dobrze, że pojechałaś. Moim zdaniem, dla spokoju zawsze lepiej jeździć i sprawdzić.
Trzymam kciuki, żeby plamienia ustały, bo to tylko człowieka denerwuje. -
nick nieaktualnyarien wrote:Kleo, aleeee brzusiol!
super
To Twoja pierwsza ciąza, przypomnij mi?
A.Kasienko! Super wieści, wiedziałam, że takie będą kochana! Teraz czekamy na kolejne relacje i rewelacje
nie kochana ciąża w sumie 4 ale 2 porody za mną i do tego duże to były dzieci
1 syn 3710
2 syn 4540
więc brzucho już trochę rozciągnięte -
U mnie po poprzedniej ciazy tez troche brzusia zostalo i tez niewiem czy to ciazowy czy sadelko. Fakt ze 2 ilo na plus od poczatku ciazy, spodnie za ciasne wiec moze jest szansa ze to juz troche dzidziusiowy domek:-) W kazdym razie moge chodzic spokojnie, bez wciagania sadelka bo i tak ujdzie:-P
-
Nie mam żadnej nadzerki czy krwiaka, byłam na wizycie we wtorek, nic takiego nie było. Denerwuje mnie ze leżę tu na obserwacji i jeszcze żadnego usg nie miałam
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
A.Kasia - super wiadomości. Właśnie na takie czekałam. Dzisiaj mam dzień sprzątania piwnicy, ale musiałam na chwilę wpaść tutaj i upewnić się, że u Ciebie okej
No i kolejna z Was miała badanie prenatalne tak długo. Czy tylko ja jedyna miałam badanie ok 5-10 minut?A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Znowu mi ucięło cały tekst
pisze z komórki
Wszystko ok! Dzidzia ma 3cm, serce bije miarowo, skakała sobieciąża wg Usg 9t6d czyli dzień młodsza
jak wrzucacie tu foto?
A.Kasia, aaagaaatka, arien, Karka, Karolina@, d'nusia, Izoleccc, Est, Jeżówka9 lubią tę wiadomość
-
Kleo wg mnie to też już ciążowy brzusio
Domii super gratulację ,pierwsza z nas jesteś już w II trymestrze
aleksandrazz mam nadzieję,że szybko Cię zbadają i trzymam kciuki na pewno wszystko jest OK z bobasem!
Izoleccc odpoczywaj, mam nadzieję że wkrótce przykre dolegliwości ustąpią.
A.Kasiu wiedziałam,że wszystko będzie dobrze!Baardzo się cieszę i gratuluję tego milowego kroku ,myślę ,że dla Nas prenatalne są jakimś etapem co spowoduje ,że będziemy bardziej spokojne! Szkoda ,że bobasek nie chciał ujawnić płci ,ale najważniejsze ,że jest zdrowy!Piękna fotka , zazdroszczę mimo wszystko tak długiego badania
nawet gdy było męczące.
Annak udanego wypoczynku
Martka pięknie , i na takie wiadomości czekamy! Teraz już tylko spokój proszę
Dziewczyny czy ostatecznie jadłyście jakieś cukierki bądź żelki bądź "coś" przed prenatalnymi ?
Ja już się nie mogę doczekać naszych w poniedziałek !
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Znowu mi ucięło cały tekst
pisze z komórki
Wszystko ok! Dzidzia ma 3cm, serce bije miarowo, skakała sobieciąża wg Usg 9t6d czyli dzień młodsza
jak wrzucacie tu foto?
SuperBardzo się cieszę! Teraz już możesz być spokojna
Co do fotek to ja korzystam z tej strony: http://pl.tinypic.com/
Kate84 - ja zjadłam dwa cukierki mamba ale raczej nie pomogło. Mały się ożywił dopiero jak go lekarz obudził i trochę nim potelepał. Może te żelki byłyby lepsze bo ponoć szybciej się trawią i cukier szybciej trafia do krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:36
-
Mi żelki nie pomogły:p Lekarz obudził go głowicą. Bidulek, nie podobało mu się
Super ,że wizyty ok! Oby już nic przykrego na wątku się nie przydarzyło!
Nie wiem dlaczego znów wrzuciło mi podwójny postWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:52
-
A.Kasia, Martka89 super:)
Jeśli chodzi o krwawienie z nosa, to ja często tak mam, że przy smarkaniu chusteczka brudna, ale to może dlatego, że ja dość mocno (i głośno) smarkam;)
Ja zamierzam w poniedziałek przed prenatalnymi wciągnąć mleczko w tubce kakaowe:D
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760