Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
O fuck ! Ale po co
-
Dziewczyny jak ja się cieszę z naszych wczorajszych udanych wizyt i jakie te nasze bąbelki już duże
Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze wizyty
Dziewczyny czytałam Wasze wczorajsze wpisy o leczeniu depresji ,stanów lękowych i postanowiłam ,że chyba opiszę też Wam moją historię tylko jest ona tak długa ,że nie wiem czy Was nie zanudzę
Ale to może później na spokojnie bo właśnie wystawiam Fv i nie chce się pomylić
W każdym razie super ,że potrafimy tu mówić o wszystkim ,że jesteście takie silne i zmagacie się ze swoimi problemami i walczycie do końca o własne szczęście mimo trudów i przeciwności losu , jedna Babki to są silne prawda?całuję Was wszystkie i tak się cieszę,że idziemy z naszym życiem do przodu!
Co do pokoju dla bobasa mi się od zawsze marzył jego własny urządzony pokój -my akurat szukamy domu ,chcemy do grudnia coś kupić już myśląc przyszłościowo o kolejnych dzieciach tak żeby każdy miał swój pokój no i do marca chcemy go wykończyć ,żeby nasz dzidziuś poszedł już na swojeBo na tą chwilę ja wynajmuje w Poznaniu 3 pokoje po mojej ex rodzinie mi zostało tj ex mężu i jego córce(ale o tym w tym kolejnym poście ) a M w Gdańsku 2 pokoje i tyle pieniędzy wyrzucamy ,że koniecznie jak najszybciej chcemy własny domek. Wtedy chcę ,żeby dzidzia jak najszybciej spała u siebie ,mam takie dzieci u przyjaciółek i jak są grzeczne tzn bez kolek tą po tygodniu po wyjściu ze szpitala śpią już w swoich pokoikach .A przecież nasze też będzie takie grzeczne i kochane
Co do warsztatów, ja oczywiście mam zamiar chodzić na wszystkie darmowe jakie będą w Poznaniu i Gdańsku(świadoma mama, mamo to ja itp) Na Poznań na najbliższe już się zapisałam
Dziewczyną ,które zaczęły II trymestr serdecznie gratuluję
Arien super gratulujęja zawsze chcę wziąć udział w takim konkursie ale sobie myślę pewnie i tak nic nie wygram i odpuszczam
za to mój M nadrabia hehe obstawia mecze na sts bo to fan piłki i w niedziele wygrał 7 tys
od razu powiedziałam ,że daje mi na wyprawkę hehe
Paola mam identycznie he, zawsze chce robić po swojemu i nawet gdy ktoś ma racje ja jakoś dziwnie to odrzucam ...
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:No jak to po co
Żeby się wzmocnić po porodzie i utracie krwi oraz dostarczyć sił witalnych
Przecież to oczywiste
Nie ma to jak łożysko z cebulką, prawie jak wątróbka
blee
Dziewczyny jaki ze mnie gamoń ,dopiero teraz gdy postanowiłam napisać swoją historię z leczeniem się z problemów przypomniało mi się ,że mam niewykorzystaną luteinę !
Także ,które biorą to proszę się odezwać -wydam za darmo ,bo po co ma się zmarnować !Mam 2 opakowania 100mg po 30 tabletek dopochwowo i 1 opakowanie rozpoczęte w którym zostało 8 tabletek wszystkie z datą do 02.2016r. -
Tak u mnie juz plus 4-5kg
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie przybieracie coś na wadze na takim etapie?
O kochana, dobrze że się odzywasz bo ostatnio rzadko Cię tu widać :* Jak tam samopoczucie? Ja na ten moment mam -1 kg. Ale lekarz mnie pocieszył, mówi, że nie ma żadnych zastrzeżeń i że wyglądam super. Więc się tym nie martwię. -
A.Kasia wrote:No jak to po co
Żeby się wzmocnić po porodzie i utracie krwi oraz dostarczyć sił witalnych
Przecież to oczywiste
Nie ma to jak łożysko z cebulką, prawie jak wątróbka
Kasia, jeszcze dziś nie wymiotowałem, ale...A.Kasia, paola87 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
anie93lica wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie przybieracie coś na wadze na takim etapie?
Ja chyba wczoraj 1kg przybrałam. Na tą chwilę już ok 7kg mam na plusie i dalej rosnę... ale to przez rzucenie palenia na samym początku ( z czego jestem bardzo dumna) a że wyglądałam jak szkielet to teraz się sobie w końcu podobam
Dziewczyny oglądałam jakiś filmik o porodzie i nie wiem czemu ale się wzruszyłam
http://babyonline.pl/narodziny-dziecka-niezwykly-film-z-porodu,przebieg-porodu-artykul,18196,r1.htmlanie93lica lubi tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
A.Kasia wrote:O kochana, dobrze że się odzywasz bo ostatnio rzadko Cię tu widać :* Jak tam samopoczucie? Ja na ten moment mam -1 kg. Ale lekarz mnie pocieszył, mówi, że nie ma żadnych zastrzeżeń i że wyglądam super. Więc się tym nie martwię.
Jestem jestem ;-* no właśnie ja nie tyje praktycznie w ogóle i tak się zastanawiam czy to źle czy nie ma to narazie znaczenia.
Kasiu, samopoczucie szczerze do kitu, anemia nas zaatakowała i nie daje funkcjonować ;-( A i test Pappa wyszedł dobrze;-)
Ciągle zmęczona chodzę, a tu jeszcze przeprowadzkę mieliśmy i mój ciągle poza domem, wiec jestem ze wszystkim sama.
Może mała depresja się wkrada;-p oby nie. A co u Ciebie?
Alinali 5kg???;-o
Kajola tez rzuciłam jak się tylko dowiedziałam o ciąży i nie ciągnie mnie ani do papierosow ani do jedzenia....;-/ dobrze ze do papierosów nie, ale gorzej z jedzeniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:15
-
Ja -5 kilo . Moja waga to 48 kilo przy 169 cm wzrostu , więc możecie sobie wyobrazić jak tragicznie wyglądam. Brzuch mi tylko troche sterczy ;d A co do zaleceń nie dostałam żadnych oczywiście. Nawet żadnej nospy , jedynie luteine dopochwowo 2x1 50 mg.No i mam jeść i kupić sobie tą opaskę co pisałam o niej wcześniej. Ma przyjść w czwartek i wynosi ok 50 zł , zobaczymy co to za dziwo. Ogólnie dzwoniłam do mojego gina który ma więcej w głowie , powiedział żeby dodatkowo brać jeszcze duphaston 2x3 , mam ojca weterynarza więc z receptą nie było problemu , magnez 2x2 i nospe 3x1. Na razie jest czysto , a 1 września mam genetyczne więc jeśli nic się nie będzie działo (odpukać!) to wystarczy jak wtedy przyjdę.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
No niestety zwalam to na to ze nie pale. Brzuch mam wzdęty no i nie jem dużo . Wręcz mniej . Ps sorki za skladnie pisowna ale pisze z tel
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanie93lica - będzie lepiej, jak dobrze spojrzałam na suwaczek to jesteś już w II trymestrze i teraz powinno być z górki
Masz dużo na głowie i to oczywiste, że mogą się zdarzyć gorsze dni ale nie daj się! Wpadaj częściej, nie damy Ci popaść w żadną depresję
A anemia minie jak już poczujesz się lepiej i zaczniesz normalnie jeść. Głowa do góry :*
U mnie ok, jestem u rodziców i mam się jak pączek w maśleTylko dziś mnie pobolewa w dole brzucha i troszkę mnie to zaniepokoiło, więc poleguję sobie teraz przed TV
Zbieram siły bo potem robię się na sexy mamę i idę z koleżankami na kawkę