Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Cieszę się że będziemy mogły wymienić się doświadczeniami na temat służby zdrowia w UK Wiem że tutaj nie ratują ciąży do 3 miesiąca dlatego modlę się żeby wszystko było ok Swoją drogą zaopatrzylam się w luteine w pierwsze ciąży brałam długo.
Znajoma tydzień temu robiła test w laboratorium na potwierdzenie ciąży i na dniach ma wizytę u położnej. A u ciebie kiedy pierwsza wizyta?
W czwartek dopiero idę do gp. Tak wiem ze nie ratują bo to niemiłe doświadczenie mam za sobą a gp to tylko zapyta się czy zrobiłam test przepisze kwas foliowy i wyśle informacje do szpitala. Ja na szczęście lecę do Pl w przyszłym tygodniu na skanMania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Cześć dziewczyny
Ja odebrałam dzisiaj wyniki bety, tarczycowe itd wszystkie idealne już są wyszłam z nadczynności (tsh 0.6353) chociaz leki mam dalej brać w mniejszej dawce, a beta 12.2 ,czyli kropek się zaczepił ,ale mu się nie udało.. jak to się mówi naturalna selekcja... wolałam nie wiedzieć tego, beta do powtórki czy spadła całkowicie, a na bank spadła, bo jednak to z piątku, a w czwartek wieczorem @ przyszła i muszę iść na kontrolę do gina na przegląd w końcu.. No i my tam dajemy sobie spokój, że tak powiem podejście mamy takie, że na luzie podchodzimy do tego i jak Bóg da to będzie 3 kiedyś jak wyjdzie samo także na spontanie
Kochane życzę spokojnych ciąż :* Ciągle Was podglądam Buziaki dla fasolę i marcowych mamuś.!Livia
Nela
Marcel
-
Oj widze ze na tym watku jest duzo aniolkowych mam oby tym razem szczescie nam sprzyjalo!
milola86 czy Ty bierzesz jakies leki? przy tylu poronieniach przeciez musi byc jakas przyczyna i ustalone leczenie...
u mnie na poludniu PL tez upaly, jestem w szoku ze w tak wczesnej ciazy jestem taka senna, myslalam ze dopiero w 3 trymestrze mnie to bedzie czekacGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualnyBylam dzis na drugiej becie ,ale w srode dopiero wyniki,aj wytrzymam te 2 dni;D a dzis w nocy spac niemoglam na boku nie moge bo zaraz jajnik ktorys zaboli,chyba groszek sie odzywal;D na plecach tez dlugo nie poleze,leila ja tez nie moge wciagnac brzuszka,z reszta tez do chudych nie naleze,a wygladam jak w 4miesiacu;p
-
nataliano wrote:Bylam dzis na drugiej becie ,ale w srode dopiero wyniki,aj wytrzymam te 2 dni;D a dzis w nocy spac niemoglam na boku nie moge bo zaraz jajnik ktorys zaboli,chyba groszek sie odzywal;D na plecach tez dlugo nie poleze,leila ja tez nie moge wciagnac brzuszka,z reszta tez do chudych nie naleze,a wygladam jak w 4miesiacu;p
ja ze spaniem też mam problem, zawsze spałam na brzuchu a teraz się jakoś muszę przestawić i strasznie ciężko mi się śpi na plecach...poza tym te upały też nie pomagają. U mnie teraz trochę popadało to się ochłodziło do22 stopni wiec jakos moze da się żyć oby się już tak na stałe ochładzało, w sobotę idziemy na wesele więc mam nadzieję, że takich upałów nie będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj a u mnie 0 deszczu i nie da sie oddychac...
ja tez nie umiem inaczej spac, tylko na brzuchu, ale w 1 trymestrze podobno to nie problem, dopiero od 2 trymestru trzeba sie przestawic na bok albo na plecki. na razie dla dzidzia nie ma roznicy.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje tez tragicznie bola, ale zakladam biustonosz taki do spania to jest troche lepiejGabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
No i jestem juz po usg wg niego to dopiero 5 tydzień, ciąża malutka ale rozwija się prawidłowo;-)
Jajo plodowe 4,1cm crl 0,12cm:-)
Widać zalazek serducha;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 18:05
Mania1718, domiii, ona., nataliano, Karka, lizaa lubią tę wiadomość
-
anie93lica wrote:No i jestem juz po usg wg niego to dopiero 5 tydzień, ciąża malutka ale rozwija się prawidłowo;-)
Jajo plodowe 1,18cm crl 0,12cm:-)
Widać zalazek serducha;-)
ja przy pierwszej ciazy w styczniu od razu jakos czulam,ze cos jest nie tak
Teraz nawet o tym nie cbce myslec a do lekarza pojde jakos w 6t i 4d jak mnie zapisza bo jeszcze dzis pozniej musze isc do przychodni sie zapisac chodze na nfz.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Super! Napewno wszystko bedzie dobrze..
ja przy pierwszej ciazy w styczniu od razu jakos czulam,ze cos jest nie tak
Teraz nawet o tym nie cbce myslec a do lekarza pojde jakos w 6t i 4d jak mnie zapisza bo jeszcze dzis pozniej musze isc do przychodni sie zapisac chodze na nfz.
A co czulas ze nie tak
Mam nadzieje ze będzie w porzadku -
Podswiadomosc. Po drugie nie mialam zadnych objawow. Czulam sie jak bym w ciazy nie byla. Tym razem czuje troche wrazliwsze sutki,widoczne zyly na piersiach i troche ciemniejsze obwodki sutkow i troche spiaca jestem. Ale ja mialam poronienie zatrzymane wiec wtedy nie moglam nic zrobic,zadne leki by nie poradzily. Zarodek sie zatrzymal na 5tygodniu. Teraz niestety poki co nie chce marzyc o dzidziusiu uciesze sie i uwierze jak za 3tygodnie u gina uslysze serduszko ale mysle,ze i tak bede sie bala cala ciaze..Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt