Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Podswiadomosc. Po drugie nie mialam zadnych objawow. Czulam sie jak bym w ciazy nie byla. Tym razem czuje troche wrazliwsze sutki,widoczne zyly na piersiach i troche ciemniejsze obwodki sutkow i troche spiaca jestem. Ale ja mialam poronienie zatrzymane wiec wtedy nie moglam nic zrobic,zadne leki by nie poradzily. Zarodek sie zatrzymal na 5tygodniu. Teraz niestety poki co nie chce marzyc o dzidziusiu uciesze sie i uwierze jak za 3tygodnie u gina uslysze serduszko ale mysle,ze i tak bede sie bala cala ciaze..
-
Ja w pierwsze ciąży podświadomie czułam że coś jest nie tak bo tydzień bolał mnie brzuch jak na @. I to tak mocno. Ale wyczytałam że to normalne że brzuch boli... Teraz wiem że nie warto sugerować się opiniami w internecie. Mimo wszystko nie brałam pod uwagę faktu że będzie źle bo poronienie było dla mnie abstrakcją, zjawiskiem które dotyczyło jakiś tam ludzi bardzo daleko ode mnie.
Teraz mam przeczucie że będzie ok ale je wypieram. Boje się niepowodzenia. Nie mam objawów co też bardzo mnie niepokoi. Sutki bolą jak ścisnę, mam biegunki. Ale to wszystko. Zmęczona jestem ale nie na tyle by zasypiać. Mam wrażenie że częstomocz też mi zmalał. Boje się uwierzyć że może być ok. A do wizyty jeszcze tyle czasu. Zwariuje przez ten tydzień.Magda lena lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Wracam tutaj po kilku dniach nieaktywności, które spędziłam w Pradze, a Wy za ten czas naprodukowałyście tyle stron! Bałam się zwiedzać intensywnie to miasto w fasolką w środku (spałam po 4-6godzin) ale wróciliśmy już do domu i wszystko jest w porządku
Dzisiaj znalazłam w Biedronce krem do pielęgnacji biustu (z wyciągiem z kapusty) Perfecta Mama za ok 11,00zł. Patrzę jak kształtują się ceny w sklepach to podobno zaczynają się od 18zł wzwyż. Zacznę dzisiaj się kremować, bo piersi urosły mi już co najmniej jeden rozmiar... -
Mi z dnia na dzień objawy tym razem zniknęły a poprzednie przed córka no cóż obwiniam się do tej pory 6tyg skonczone i wniosłam wozek do autobusu dojechałam do domu plamienie było wystraszyłam się i już wiedziałam że to koniec a potem taki ból brzucha jak i tym razem (tyle że teraz samoistne), na szczęście samo się oczyscilo a teraz też muszę skontrolować czy ok ale powinno być dobrze, już prawie krwawienia koniec...Livia
Nela
Marcel
-
Mnie też brzuch pobolewa chyba tak samo jak wtedy...piersi obrzmiale, ciężkie takie jak wtedy, do toalety biegam częściej i musze wstawać nad ranem. Śpiąca oj śpiąca ale tym razem kładę się spać na godzinkę po pracy jak polecił gin. Wtedy bardzo się stresowalam, miałam kilka sytuacji ze aż się trzeslam z nerwów teraz staram się panować nad tym. Dziewczyny widzicie każdy inaczej to przechodzi, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Niektórzy nie dbają w ogóle o siebie w ciazy,pala, piją i rodzą zdrowe dzieci chociaż ich nie chcą a my oddały byśmy wszystko...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
anie93lica wrote:Ale ja też nie czuje jakbymbylamw ciąży, tylkonte zmęczenie dsje znać i żyłki na piersiach. Ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Kochana, nic się nie bój. Ja dopiero teraz mam objawy ciążowe. Dziś miałam pierwsze mdłości, piersi mnie zawsze bolały, nawet przed ciążą, więc nic nowego. Zmęczona akt byłam od 5 tyg jakoś. ale nic więcej.
U mojego brzdąca widać już serducho
Datę porodu mam 29 lutego/1 marca. Hyh .... Dziecko mnie znienawidzi, że urodziny ma co 4 lataMarlena, nataliano, Karka, APS, lizaa lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:U mojego brzdąca widać już serducho
Datę porodu mam 29 lutego/1 marca. Hyh .... Dziecko mnie znienawidzi, że urodziny ma co 4 lata
6t2d i już serduszko? Super kiedy byłaś u gina? Ja idę właśnie jak będzie 6t2d i się zastanawiam czy cokolwiek zobaczę
A data niezła, niezła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh. Zla jestem. Bylam dzis na wizycie u gina zeby mi wystawil zaswiadczenie o ciazy bo pracuje w nocy i swieta wiec tak naprawde nie mam wolnego do odespania ani nic. Odeslal mnie z kwitkiem. Mam stawic sie 22 lipca na usg i 10 sierpnia na wizyte i wtedy mi zaswiadczenie wystawi jak wszystko bedzie ok... Eh...
-
ciri22 wrote:Eh. Zla jestem. Bylam dzis na wizycie u gina zeby mi wystawil zaswiadczenie o ciazy bo pracuje w nocy i swieta wiec tak naprawde nie mam wolnego do odespania ani nic. Odeslal mnie z kwitkiem. Mam stawic sie 22 lipca na usg i 10 sierpnia na wizyte i wtedy mi zaswiadczenie wystawi jak wszystko bedzie ok... Eh...
A nie możesz iść do innego gina? Kobieta w ciąży nie może pracować w nocy, nie może brać nadgodzin itp. -
nick nieaktualny