Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maskora nic mi nie powiedzial ze dzieci sie roznie rozwijaja na tym etapie i ze wszystko ok.
Xpatiiix3 mojemu ginowi sie chyba cos pomylilo, bo wyraznie mowil ze nie ma echa zarodka tylko pecherzyk zoltkowy. moze cos zle wpisal i to powinna byc wielkosc pecherzyka zoltkowego a nie crl?
myslicie ze jakosc aparatu usg ma duze znaczenie? tak sie zastanawiam czy nie pojsc do innej placowki, tylko nie bede miec pewnosci ze maja lepsze usgGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Cześć Dziewczyny my dziś po trasie do Poznania na chwilę i powrót do Gdańska , jestem wykończona ,700 km myślałam ,że padne bo od rana mdłości, nic mi do jedzenia nie wchodzi ,a po obiedzie na trasie jechałam z reklamówką tak mnie mdlilo ,że myślałam ,że będą wymioty o dziwo jednak nie!ALe mogę bardzo mało zjeść bo od razu mdli eh... Jeśli chodzi o objawy to ja mam bolące i swędzące piersi najbardziej wieczorem i w nocy, dziś ból podbrzusza ,jajników , niestety ciągłe wzdęcie i problemy z trawieniem.
xpatiiix3 bardzo mi przykro trzymaj się Kochana i wierzę ,że uda Wam się na pewno prędzej czy później i może takie "luźne" podejście akurat będzie dobrą opcją trzymam kciuki!
Marlena oczywiście ,że Jachowskiego znam nawet byłam u niego parę razy jak mój był niedostępny bo oni prowadzą w Poznaniu wspólnie klinikę Mój to Tomasz Olejniczak swoją drogą z Kalisza i tam ma drugi gabinet To może jak będzie wszystko dobrze spotkamy się w marcu na porodówce na Polnej
anie93lica super Gratulacje,że już takie wieści, to może ja w piątek też coś więcej zobaczę jak pójdę do Luxmed choc bardziej licze na wizytę u swojego gina 16 lipca bo on ma super nowy sprzęt od niedawna.
ciri22 kurcze co za lekarz pewne niepewne ciążą jest i czasem trzeba jej pomóc i nocki w pracy faktycznie będą Cię męczyć , no co za lekarz!
jusiakpp cieszę się ,że wszystko ok
APS ja się ,az tak nie znam sama zastanawialam się co to jest to CRL
Witam wszystkie Mamuśki które dołączyły do nas , Dziewczyny pamiętajcie wszystkie musimy być dobrej myśli choc sama co dzien mam z milion razy obawy próbuję sobie wmawiać ,że będzie dobrze ,że to nowa inna ciąża! Bo mój M mnie już wyzywa ,że jego wykończe nawet tymi obawami!
-
witam, mogę dołączyć? dziś ujrzałam dwie krechy jutro idę na betę dla pewności
jesteśmy przeszczęśliwi, tylko trochę się boimy, czy to nie fałszywy alarmKarka, nataliano, Pchełka, roletka, A.Kasia, lizaa, anie93lica lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Cześć dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę, że niektóre już jesteście po pierwszej wizycie.. nie wiem jak ja wytrzymam te 20 dni . Co do obaw, również niestety je mam . A tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze.. Jak u Was z apetytem? Wzrost czy brak? Ja mam od kilku dni bardzo duży apetyt oczywiście uważam co jem, bo wiem, że tak trzeba .
Upały są okropne, wyobraźcie sobie jak niektóre kobiety rodzą w taki gorąc, albo są na końcówce ciąży... Myślę, że marzec jest fajny - przezimujemy z brzuszkiem, na wiosnę na porodówkę, a w lato za rok, będziemy już miały takie fajne dzidziusie (tego wam wszystkim i sobie życzę)
Napiszcie co sądzicie o paleniu w ciąży (przyznać się! która popala? ) oraz piciu karmi, lecha free, warki 0%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krówka_muffka wrote:Dziewczyny, ja po wizycie! Lekarz powiedział, że wszystko dobrze, macica miękka, na usg widać zarodek i powiedział,że jeszcze dosłownie kilka dni i byłoby widać akcję serca..wg usg 5 tyd.4 dzień
Gratuluje i strasznie zazdroszcze !Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
hej ja będę miała wizytę 18 lipca, to będzie początek 8tc więc powinno już być widać bąbelka:)
Leeila ja nie palę, ale w sumie nigdy nie paliłam. Moi teściowie palą, to powiedziałam im że jak chcą mnie oglądać to mają nie palić w domu i chate przewietrzyć porządnie:) póki co się starają, ale zobaczymy jak dalej będzie:)
Alkoholu też zero, nawet tego uchodzącego za bezalkoholowe, bo jednak tak całkowicie bezalkoholowe to ono nie jest. Z kawy tez zrezygnowałam, pomimo że piłam po 4 dziennie. Teraz piję tylko zbożową Może trochę przesadzam, ale wolę dmuchać na zimne:)
Co do jedzenia, to rano nie mogę na nic patrzeć, głównie od mięsa mnie odpycha. Więc wciskam na siłę kanapkę z dżemem i jakoś daję radę
jusiakpp cieszę się że wszystko dobrze dbaj o siebie i o fasolka:)
Nataliano masz już wyniki bety? będą dziś?
Ciri22 może pójdź do innego gina po zaświadczenie, zgodnie z Kodeksem Pracy nie możesz pracować w takich warunkach jak piszesz. Jeśli się dogadasz z szefem to dobrze, ale jak ten główny się nie zgodzi to będzie lipa, więc zaświadczenie lepiej mieć. -
nick nieaktualnyWiesz ja mam zleceniowke wiec jesli sie nie zgodzi to tak naprawde zaswiadczenie tez mi nic nie da bo kodeks pracy mnie nie chroni. Moge isc ma zwolnienie bo mam wszystkie skladki zusowskie wiec tym nie musze sie przejmowac ale nie chce. Wiec sprobuje sie dogadac.
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie pale i alkoholu zero, jedynie do potraw, z kawy tez zrezygnowalam. co do jedzenia to mnie w ogole nie mdli moge jesc co mi sie podoba.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
nick nieaktualnyJa tez nigdy nie palilam,a do alko tez mnie nie ciagnie,raz na jakis czas wypilam piwo,a teraz przed owu pilam po lampce wina i to bylo wszystko.najgorsze jest to ze jak sie spi i ktos pil to taki odor idzie bleeeee;D nad ranem,dlatego jak moj chce pic to nie spi ze mna,bo ja tego wachac nie zamierzam;D ale on mowi ze on nic nie robi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate55 wrote:witam, mogę dołączyć? dziś ujrzałam dwie krechy jutro idę na betę dla pewności
jesteśmy przeszczęśliwi, tylko trochę się boimy, czy to nie fałszywy alarm
Kate55, bardzo Ci kibicowałam! Nawet nie wiesz jak się cieszę
Gratulacje!!!!!!!!kate55 lubi tę wiadomość