Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPS wrote:Arizona a Tobie gratuluje 12 tygodnia! powoli mozesz odetchnac z ulga
nic z tego obawy są i bedą
Oprócz maleństwa mam jeszcze krwiaka w sobie, najgorsze niby za mną ale żyje sie od USG do USG...mam nadzieje, że za tydzień odetchne z ulgą i zaczne wreszcie cieszyc sie jak należy:)
Wam wszystkim życze spokojnych ciążowych dni i zdrowych dzieci:) -
Ja w czerwcu pamiętam że w pierwszej fazie cyklu raz wypiłam dwa piwa , a innym razem z 5 ;/ A w dniu spodziewanej miesiączki też dwa. Odkąd wiem że jestem w ciąży oczywiście nie wypije ani grama żadnego alko nawet tego 0%. a palić nie pale ani nikt u mnie w domu na szczęście. Też miałam nadzieje że zobacze dziś zarodek ale no coż... będę się martwić jak go nie będzie we wtorek za tydzień , na razie podobno to normalne.Ważne że pęcherzyk rośnie Trzeba się pocieszać;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Ja w czerwcu pamiętam że w pierwszej fazie cyklu raz wypiłam dwa piwa , a innym razem z 5 ;/ A w dniu spodziewanej miesiączki też dwa. Odkąd wiem że jestem w ciąży oczywiście nie wypije ani grama żadnego alko nawet tego 0%. a palić nie pale ani nikt u mnie w domu na szczęście. Też miałam nadzieje że zobacze dziś zarodek ale no coż... będę się martwić jak go nie będzie we wtorek za tydzień , na razie podobno to normalne.Ważne że pęcherzyk rośnie Trzeba się pocieszać;d
-
czesc, dołączam się do lipcówek=marcówek wczoraj test jest +, zrobiony popołudniu
http://zapodaj.net/0a49ff46ae5e9.jpg.html
teraz tylko aby wszystko przebiegło pomyślnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 14:38
Karka, magdaM85, APS, Marlena, kate55, A.Kasia, anie93lica, ona. lubią tę wiadomość
-
Padne na zawał do następnego wtorku...Jak będę z drugim dzieckiem w ciąży to do gina ide dopiero w 8 tygodniu ;d A tak trzeba sie stresować co widać , czego nie widać... Jedynie dobrze jest to że zrobiłam dziś te podstawowe badania , grupa krwi ,morfologia , mocz , tsh , tokso , kiła itp. A na następnej wizycie ma być zakładana karta ciąży.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Gratulacje dziewczyny Dużo zdrówka i sił dla was i maluszków w brzusiu Marcówka 2015
Helen lubi tę wiadomość
-
kate55 wrote:moja beta 6811,90 także chyba to już naprawdę ciąża !
Bardzo ładna beta , gratuluję Może bliźniaki ;>;d
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Bardzo ładna beta , gratuluję Może bliźniaki ;>;dPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Hej:) Ja rano dzwoniłam do lekarza, już mu urlop minął, ale zapisał mnie dopiero na czwartek!! Miałam taaaką nadzieję, że dzisiaj pójdziemy:(
Ale za to beta dzisiejsza: 42dc-26dpo-beta 12344
kate55 - no naprawdę spora beta, porównując np nas obie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 18:25
anie93lica lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualnyA ja mam problem z szefostwem dziś nie poszłam do pracy, bo wczoraj byłam w szpitalu z powodu plamień lekarz powiedział, że mam odpoczywac i się nie przemęczać, pracuje jako sprzedawca w sklepie z ciuchami, jest tam bardzo duszno, jak w saunie, od czego pęka mi głowa. Szefowa sama jest w ciąży na zwolnieniu, ale dziś była za mnie i mowila, że wytrzymac nie moze tak duszno, a ja tam siedzialam podczas gorszych upałow. Mam umowę na czas probny do 17 sierpnia, dziś widziałam ze dala ogloszenie ze potrzebuje do pracy do sklepu, potem pytala mnie czy mam zamiar wrocic do pracy, a ja ze nie jestem w stanie jej na to odpowiedziec, bo nie wiem, jak bedzie ze mna i z dzieckiem pozniej, czy beda dalej plamienia, mowilam , ze moga dac mi umowe normalna i pojde na zwolnienie, a oni zatrudnia kogos nowego, a ona, ze to dlugo bedzie trwalo szukanie kogos nowego a ona nie moze stac w sklepie bo jest na zwolnieniu i przyjdzie kontrol i jej dowala mandat. Dziewczyny poradzcie co robic?
-
nick nieaktualny
-
Czy Ci da umowę zależy od niej i to ważne dla Ciebie czy będziesz miała potem świadczenia... ale jeśli ciężko Ci tam wytrzymać, chyba bym zrezygnowała... Chyba, że nie masz innych środków do życia, to musisz odpocząć i potem wrócić, ale wymagać od niej żeby dała chociaż wiatrak! A szefowa to powinna w takim razie zamknąć, a nie sama stać, a szukanie kogoś nowego - jest bezrobocie, na pewno znajdą się chętni!
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
APS Proszę Cię kochana nie martw się na zapas, każda ciąża jest inna a jest jeszcze czas,że zarodek się pojawi:** Rozumiem Twoje obawy, my kobiety już tak mamy,że już same się tak nakręcamy,że nic i nikt nie jest Nam w stanie nic przetłumaczyć. Popraw sobie humor, idź na lody, do kina na jakiś film, który pozwoli Ci przestać o tym myśleć a to są bardzo wczesne ciąże i to dużo zależy też od sprzętu, jakim dysponuje lekarz. Głowa do góry, ściskamy mocno:*
-
krówka_muffka wrote:APS Proszę Cię kochana nie martw się na zapas, każda ciąża jest inna a jest jeszcze czas,że zarodek się pojawi:** Rozumiem Twoje obawy, my kobiety już tak mamy,że już same się tak nakręcamy,że nic i nikt nie jest Nam w stanie nic przetłumaczyć. Popraw sobie humor, idź na lody, do kina na jakiś film, który pozwoli Ci przestać o tym myśleć a to są bardzo wczesne ciąże i to dużo zależy też od sprzętu, jakim dysponuje lekarz. Głowa do góry, ściskamy mocno:*
Kochana jestes :* dziekuje!Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników