X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby!:-*

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena 27marzec wielkanoc;)

Marlena lubi tę wiadomość

• maskora Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny! :-) Bardzo się cieszę, że Wasze wizyty i USG w normie. Ja sobie zrobiłam przerwę od forum na 2 dni, mąż mnie okrzyczał, że czytam i się później denerwuję :P ale to fakt, też się martwiłam, że może mam za mało objawów albo coś, że powinnam pójść na 3 betę, ale doszłam do wniosku, że lekarz nie zlecił, mówił, że jest ok więc tego się trzymam. Nie mam plamień, jestem senna, codziennie obowiązkowa drzemka w ciągu dnia, cyce bolą, żyłki widoczne, ze dwa razy mnie zemdliło i dziś mam ochotę na pizzzzzęęęę :D Co do brzuszka wystającego, to ja też nie jestem szczupła i też taka jakaś opuchnięta się zrobiłam...

Jest cudnie!
    hchyyx8dgvf8mybm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w szpitalu, dostalam plamienia i czekam juz 20min na lekarza, zdaze tu poronic nim przyjdzie :-(

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Kochana, nic się nie bój. Ja dopiero teraz mam objawy ciążowe. Dziś miałam pierwsze mdłości, piersi mnie zawsze bolały, nawet przed ciążą, więc nic nowego. Zmęczona akt byłam od 5 tyg jakoś. ale nic więcej.
    U mojego brzdąca widać już serducho <3
    Datę porodu mam 29 lutego/1 marca. Hyh .... Dziecko mnie znienawidzi, że urodziny ma co 4 lata :D

Dziękuję kochana :-*
    Dzisiaj na usg moje maleństwo ma 1,2 mm i ciąża jest młodsza niż pokazuje bbf.
    Zapytałam lekarza czy wszystko w porządku a on do mnie ze noo jak było to nie zalozylbym karty ciąży ;-)
    Mam nadzieje ze babelek będzie się dobrze rozwijał u każdej z nas!!!:-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Idź może do rodzinnego
    Rodzinny bez USG nie wystawi tez zaswiadczenia a nie chce L4 bo mi sie nie oplaca

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    Dziewczyny jestem w szpitalu, dostalam plamienia i czekam juz 20min na lekarza, zdaze tu poronic nim przyjdzie :-(
    Hej kochana nie martw się nic i informuj na bieżąco co się dzieje!

ug37zbmh9r9sv292.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Rodzinny bez USG nie wystawi tez zaswiadczenia a nie chce L4 bo mi sie nie oplaca
    A rozumiemmmm, no to miej nadzieje ze szef się zlituje i trzymaj się cieplutko :-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:

Ajajaj... Coś wiem o tych leniwych szpitalach i lekarzach :(
    Bądź dobrej myśli :* Jeśli to tylko plamienia a nie krwawienie to nie musi być wcale źle!!
    Trzymaj się dzielnie!!!!

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Karka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp trzymaj się!! Będzie dobrze!

Moja koleżanka urodziła się 29 marca, ale wpisali jej 28 żeby miała jak obchodzić urodziny;)

anie93lica suuuper, że już tyle widać!!:) to u mnie też powinno:P czekam z niecierpliwością!

Dzisiaj byłam na długim spacerze z koleżanką i jej 1,5 synkiem, i się zmęczyłam... Główka mnie bolała kilka godzin, nie chciałam brać leku, ale w końcu się poddałam i wzięłam apap.

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • kamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Eh. Zla jestem. Bylam dzis na wizycie u gina zeby mi wystawil zaswiadczenie o ciazy bo pracuje w nocy i swieta wiec tak naprawde nie mam wolnego do odespania ani nic. Odeslal mnie z kwitkiem. Mam stawic sie 22 lipca na usg i 10 sierpnia na wizyte i wtedy mi zaswiadczenie wystawi jak wszystko bedzie ok... Eh...
    Dziwne ja pracuje na 3 zmiany i odrazu dostalam l4...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • Love_life Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:

Trzymaj się kochana! Będzie dobrze!

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • APS Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, bylam dzisiaj na usg i widac tylko pecherzyk 17 mm i CRL 8,6 mm, zarodka brak.... dziwi mnie to bardzo bo w ostatniej ciazy juz przy bhcg 1800 mialam widoczny zarodek 2mm a teraz mam duza wyzsza i nic....
    co o tym sadzicie?

Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
    Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
    Tęsknię za Wami moje Skarby :***
    22.7.16 IUI :(
    Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
    4% prawidłowych plemników
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aps nie mam pojecia,lepiej idz w 8tc

• maskora Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:

Kochana! Trzymam kciuki! Oby wszystko było dobrze!

APS - a co powiedział Ci lekarz?

Jest cudnie!
    hchyyx8dgvf8mybm.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:

Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze. Doskonale wiem jak wielki to stres, za chwilę przyjdzie lekarz i wszystko sprawdzicie na spokojnie. Daj znać co u Ciebie jak będziesz miała chwilkę.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crl to wielkość dzidziusia od główki do pupki tzn zarodka no także jak nie widać skoro podałaś jego długość musi być kochana ;)

Jusiakpp trzymamy kciuki za Ciebie :* będzie dobrze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:55

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za wsparcie, plamienie prawdopodobnie z szyjki, z dzidzi wszysko ok, zrobila mi usg i zarodek ma 5mm :-) serduszko bije :-) dostalam luteine dopochwowo, ale stresa mialam masakra :-(

anie93lica, maskora, APS, Karka, Leeila26, lizaa, Mania1718, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffffff ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • maskora Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakpp wrote:
    Dziekuje dziewczyny za wsparcie, plamienie prawdopodobnie z szyjki, z dzidzi wszysko ok, zrobila mi usg i zarodek ma 5mm :-) serduszko bije :-) dostalam luteine dopochwowo, ale stresa mialam masakra :-(

SUUUPER!!!!!!!!!!!

Jest cudnie!
    hchyyx8dgvf8mybm.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ