Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny! Bardzo się cieszę, że Wasze wizyty i USG w normie. Ja sobie zrobiłam przerwę od forum na 2 dni, mąż mnie okrzyczał, że czytam i się później denerwuję ale to fakt, też się martwiłam, że może mam za mało objawów albo coś, że powinnam pójść na 3 betę, ale doszłam do wniosku, że lekarz nie zlecił, mówił, że jest ok więc tego się trzymam. Nie mam plamień, jestem senna, codziennie obowiązkowa drzemka w ciągu dnia, cyce bolą, żyłki widoczne, ze dwa razy mnie zemdliło i dziś mam ochotę na pizzzzzęęęę Co do brzuszka wystającego, to ja też nie jestem szczupła i też taka jakaś opuchnięta się zrobiłam...
Jest cudnie!
-
nick nieaktualny
-
Magda lena wrote:Kochana, nic się nie bój. Ja dopiero teraz mam objawy ciążowe. Dziś miałam pierwsze mdłości, piersi mnie zawsze bolały, nawet przed ciążą, więc nic nowego. Zmęczona akt byłam od 5 tyg jakoś. ale nic więcej.
U mojego brzdąca widać już serducho
Datę porodu mam 29 lutego/1 marca. Hyh .... Dziecko mnie znienawidzi, że urodziny ma co 4 lata
Dziękuję kochana :-*
Dzisiaj na usg moje maleństwo ma 1,2 mm i ciąża jest młodsza niż pokazuje bbf.
Zapytałam lekarza czy wszystko w porządku a on do mnie ze noo jak było to nie zalozylbym karty ciąży
Mam nadzieje ze babelek będzie się dobrze rozwijał u każdej z nas!!! -
nick nieaktualny
-
jusiakpp wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu, dostalam plamienia i czekam juz 20min na lekarza, zdaze tu poronic nim przyjdzie
Ajajaj... Coś wiem o tych leniwych szpitalach i lekarzach
Bądź dobrej myśli :* Jeśli to tylko plamienia a nie krwawienie to nie musi być wcale źle!!
Trzymaj się dzielnie!!!! -
jusiakpp trzymaj się!! Będzie dobrze!
Moja koleżanka urodziła się 29 marca, ale wpisali jej 28 żeby miała jak obchodzić urodziny;)
anie93lica suuuper, że już tyle widać!! to u mnie też powinno:P czekam z niecierpliwością!
Dzisiaj byłam na długim spacerze z koleżanką i jej 1,5 synkiem, i się zmęczyłam... Główka mnie bolała kilka godzin, nie chciałam brać leku, ale w końcu się poddałam i wzięłam apap.
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
ciri22 wrote:Eh. Zla jestem. Bylam dzis na wizycie u gina zeby mi wystawil zaswiadczenie o ciazy bo pracuje w nocy i swieta wiec tak naprawde nie mam wolnego do odespania ani nic. Odeslal mnie z kwitkiem. Mam stawic sie 22 lipca na usg i 10 sierpnia na wizyte i wtedy mi zaswiadczenie wystawi jak wszystko bedzie ok... Eh...
-
Kochane, bylam dzisiaj na usg i widac tylko pecherzyk 17 mm i CRL 8,6 mm, zarodka brak.... dziwi mnie to bardzo bo w ostatniej ciazy juz przy bhcg 1800 mialam widoczny zarodek 2mm a teraz mam duza wyzsza i nic....
co o tym sadzicie?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
jusiakpp wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu, dostalam plamienia i czekam juz 20min na lekarza, zdaze tu poronic nim przyjdzie
Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze. Doskonale wiem jak wielki to stres, za chwilę przyjdzie lekarz i wszystko sprawdzicie na spokojnie. Daj znać co u Ciebie jak będziesz miała chwilkę. -
Crl to wielkość dzidziusia od główki do pupki tzn zarodka no także jak nie widać skoro podałaś jego długość musi być kochana
Jusiakpp trzymamy kciuki za Ciebie :* będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:55
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za wsparcie, plamienie prawdopodobnie z szyjki, z dzidzi wszysko ok, zrobila mi usg i zarodek ma 5mm serduszko bije dostalam luteine dopochwowo, ale stresa mialam masakra
anie93lica, maskora, APS, Karka, Leeila26, lizaa, Mania1718, xpatiiix3 lubią tę wiadomość