X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • edyś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała sobie abonament tutaj na belly?

margaret26 lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:

Ja mam abonament premium jeszcze do 24 września. A później się zastanowię czy wykupić dalej.

Kajola - moja szwagierka, która pracuje w gminie zawsze dostawała wypłatę L4 i macierzyńskiego z miejsca pracy. Chyba w państwówkach tak jest, że ZUS do firmy kasę wysyła.

Karlik - trzymam kciuki, żeby było dobrze. Trzymaj się dzielnie kochana :*

Chciałabym odpisać Wam wszystkim ale nie mam siły :( Przespałam pół dnia przez mdłości i ból głowy. Nawet mąż nie przyszedł mnie obudzić, żebym obiad nałożyła tylko zjadł u mamy coby mnie nie budzić. Jutro 15 tydzień, miało być coraz lepiej :P

karlik lubi tę wiadomość

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy pracodawca zatrudnia 20 osób to ma prawo wypłaty zasiłków czyli L4 i macierzyński. A kwotę tego zasiłku potrąci sobie później z należności do zus :)

Renka88 lubi tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:

Ja nie przedłużałam abonamentu Premium. Praktycznie nic się nie zmienia. Nie pokazuje mi ile % ciąży mam za sobą i dokładnego opisu "cotygodniowych informacji" nie mam.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Kokaina Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Kochana. Jestem wolontariuszem. Pomagam pisać pozwy oraz wezwania do pracodawcy. Jeśli będziesz mieć problem daj znać - pomogę Ci :d bo gnidy się niszczy zanim się rozmnożą :P

Ho ho, dobrze wiedzieć: D

muminka83 lubi tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• Est Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eduś, ja nie mam abonamentu. I tak korzystam tylko z forum.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• baassiia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie zachowania sa chore i niestety czeste, ale tez jeszcze bardziej mnie dobija fakt, ze w tych urzedach, firmach, szpitalach pracuja przeciez nasze kuzynki, ciotki, kolezanki. Wiecie o co mi chodzi? To nie jest jakas obca masa wrogich ludzi, to niestety sami tworzymy taki obraz Polski :(
    Sama staram sie podchodzic do kazdego z szacunkiem i po prostu empatia, licze, ze kiedys sie w Polsce ludzie zmienia i przestana sie zle traktowac bez powodu:)

edyś, Est, muminka83, She86 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie zwolnienia zanosze do mojego szefa i on co miesiac wyplaca mi kase :) pozniej on sie z zusem rozlicza...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wlasnie tak jest, ze jesli zatrudnia sie ponad 15 osob to wtedy placi firma.
    I ja premium wykupilam, fajnie czytac te opisy i miec te procenty na wykresie <3
    Choc to moze niepotrzebny wydatek.

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie pytam, bo niektóre z Was podają ile procent już za wami. Mi już dawno Premium się skończył, kalendarza mi się nie chce uzupełniać i korzystam tylko z forum.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    A no właśnie pytam, bo niektóre z Was podają ile procent już za wami. Mi już dawno Premium się skończył, kalendarza mi się nie chce uzupełniać i korzystam tylko z forum.

Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np. :P

a u Ciebie jest 32% ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:34

• Est Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez. Opisy tygodni ciąży są bezpłatne na kazdym innym portalu, więc bez sensu płacić akurat za opisy belly. Moim zdaniem oczywiście :-)

Magda lena lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Kajola Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np. :P

Ale masz udostępniony wykres?

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też raczej nie będę płacić za abonament, lepiej coś dziecku kupić, ja dość późno założyłam konto i mam jeszcze premium. Choć ten wykres dziecka mi się podoba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:48

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)

Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.

Pozdrawiam stojac przy garach!
    Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym

Mniam...

Est, muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena wrote:
    To chyba wlasnie tak jest, ze jesli zatrudnia sie ponad 15 osob to wtedy placi firma.
    I ja premium wykupilam, fajnie czytac te opisy i miec te procenty na wykresie <3
    Choc to moze niepotrzebny wydatek.

hi hi i ja wykupiłam mam do maja 2016

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno też nie odzywała się kasieńka 1985. Czy może coś wiadomo co u niej?

Rudego tygryska też chyba nie wyczaiłam ??

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• arien Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    Hej dziewczyny:)

Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.

Pozdrawiam stojac przy garach!
    Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym

Mniam...

Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony? :) Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajola wrote:
    Ale masz udostępniony wykres?
    tak :)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony? :) Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio :D

mój lekarz stanowczo odradza ... a publikacje też wypowiadają się iż raczej nie wskazane. Mnie bardziej interesuje czy to faktycznie prawdziwy ser pleśniowy bo to co jest w sklepach nie stało nawet przy pleśniowym :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ