Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedyś wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała sobie abonament tutaj na belly?
Ja mam abonament premium jeszcze do 24 września. A później się zastanowię czy wykupić dalej.
Kajola - moja szwagierka, która pracuje w gminie zawsze dostawała wypłatę L4 i macierzyńskiego z miejsca pracy. Chyba w państwówkach tak jest, że ZUS do firmy kasę wysyła.
Karlik - trzymam kciuki, żeby było dobrze. Trzymaj się dzielnie kochana :*
Chciałabym odpisać Wam wszystkim ale nie mam siłyPrzespałam pół dnia przez mdłości i ból głowy. Nawet mąż nie przyszedł mnie obudzić, żebym obiad nałożyła tylko zjadł u mamy coby mnie nie budzić. Jutro 15 tydzień, miało być coraz lepiej
karlik lubi tę wiadomość
-
edyś wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała sobie abonament tutaj na belly?
Ja nie przedłużałam abonamentu Premium. Praktycznie nic się nie zmienia. Nie pokazuje mi ile % ciąży mam za sobą i dokładnego opisu "cotygodniowych informacji" nie mam.
-
muminka83 wrote:Kochana. Jestem wolontariuszem. Pomagam pisać pozwy oraz wezwania do pracodawcy. Jeśli będziesz mieć problem daj znać - pomogę Ci :d bo gnidy się niszczy zanim się rozmnożą
Ho ho, dobrze wiedzieć: Dmuminka83 lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
No takie zachowania sa chore i niestety czeste, ale tez jeszcze bardziej mnie dobija fakt, ze w tych urzedach, firmach, szpitalach pracuja przeciez nasze kuzynki, ciotki, kolezanki. Wiecie o co mi chodzi? To nie jest jakas obca masa wrogich ludzi, to niestety sami tworzymy taki obraz Polski
Sama staram sie podchodzic do kazdego z szacunkiem i po prostu empatia, licze, ze kiedys sie w Polsce ludzie zmienia i przestana sie zle traktowac bez powodu:)edyś, Est, muminka83, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedyś wrote:A no właśnie pytam, bo niektóre z Was podają ile procent już za wami. Mi już dawno Premium się skończył, kalendarza mi się nie chce uzupełniać i korzystam tylko z forum.
Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np.
a u Ciebie jest 32% ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:34
-
kleo2426 wrote:Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np.
Ale masz udostępniony wykres?
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
ja też raczej nie będę płacić za abonament, lepiej coś dziecku kupić, ja dość późno założyłam konto i mam jeszcze premium. Choć ten wykres dziecka mi się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:48
-
Hej dziewczyny:)
Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.
Pozdrawiam stojac przy garach!
Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym
Mniam...
Est, muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Marlena wrote:To chyba wlasnie tak jest, ze jesli zatrudnia sie ponad 15 osob to wtedy placi firma.
I ja premium wykupilam, fajnie czytac te opisy i miec te procenty na wykresie
Choc to moze niepotrzebny wydatek.
hi hi i ja wykupiłam mam do maja 2016 -
Lilou1984 wrote:Hej dziewczyny:)
Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.
Pozdrawiam stojac przy garach!
Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym
Mniam...
Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony?Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony?
Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio
mój lekarz stanowczo odradza ... a publikacje też wypowiadają się iż raczej nie wskazane. Mnie bardziej interesuje czy to faktycznie prawdziwy ser pleśniowy bo to co jest w sklepach nie stało nawet przy pleśniowym