X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • edyś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała sobie abonament tutaj na belly?

margaret26 lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:

Ja mam abonament premium jeszcze do 24 września. A później się zastanowię czy wykupić dalej.

Kajola - moja szwagierka, która pracuje w gminie zawsze dostawała wypłatę L4 i macierzyńskiego z miejsca pracy. Chyba w państwówkach tak jest, że ZUS do firmy kasę wysyła.

Karlik - trzymam kciuki, żeby było dobrze. Trzymaj się dzielnie kochana :*

Chciałabym odpisać Wam wszystkim ale nie mam siły :( Przespałam pół dnia przez mdłości i ból głowy. Nawet mąż nie przyszedł mnie obudzić, żebym obiad nałożyła tylko zjadł u mamy coby mnie nie budzić. Jutro 15 tydzień, miało być coraz lepiej :P

karlik lubi tę wiadomość

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy pracodawca zatrudnia 20 osób to ma prawo wypłaty zasiłków czyli L4 i macierzyński. A kwotę tego zasiłku potrąci sobie później z należności do zus :)

Renka88 lubi tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:

Ja nie przedłużałam abonamentu Premium. Praktycznie nic się nie zmienia. Nie pokazuje mi ile % ciąży mam za sobą i dokładnego opisu "cotygodniowych informacji" nie mam.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Kokaina Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Kochana. Jestem wolontariuszem. Pomagam pisać pozwy oraz wezwania do pracodawcy. Jeśli będziesz mieć problem daj znać - pomogę Ci :d bo gnidy się niszczy zanim się rozmnożą :P

Ho ho, dobrze wiedzieć: D

muminka83 lubi tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• Est Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eduś, ja nie mam abonamentu. I tak korzystam tylko z forum.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• baassiia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie zachowania sa chore i niestety czeste, ale tez jeszcze bardziej mnie dobija fakt, ze w tych urzedach, firmach, szpitalach pracuja przeciez nasze kuzynki, ciotki, kolezanki. Wiecie o co mi chodzi? To nie jest jakas obca masa wrogich ludzi, to niestety sami tworzymy taki obraz Polski :(
    Sama staram sie podchodzic do kazdego z szacunkiem i po prostu empatia, licze, ze kiedys sie w Polsce ludzie zmienia i przestana sie zle traktowac bez powodu:)

edyś, Est, muminka83, She86 lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie zwolnienia zanosze do mojego szefa i on co miesiac wyplaca mi kase :) pozniej on sie z zusem rozlicza...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wlasnie tak jest, ze jesli zatrudnia sie ponad 15 osob to wtedy placi firma.
    I ja premium wykupilam, fajnie czytac te opisy i miec te procenty na wykresie <3
    Choc to moze niepotrzebny wydatek.

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie pytam, bo niektóre z Was podają ile procent już za wami. Mi już dawno Premium się skończył, kalendarza mi się nie chce uzupełniać i korzystam tylko z forum.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    A no właśnie pytam, bo niektóre z Was podają ile procent już za wami. Mi już dawno Premium się skończył, kalendarza mi się nie chce uzupełniać i korzystam tylko z forum.

Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np. :P

a u Ciebie jest 32% ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:34

• Est Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez. Opisy tygodni ciąży są bezpłatne na kazdym innym portalu, więc bez sensu płacić akurat za opisy belly. Moim zdaniem oczywiście :-)

Magda lena lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Kajola Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Ja też nie mam abonamentu ale jak napiszę np post i wejdę w swój kalendarz prosto z forum, czyli klikam w siebie obok mojego posta to wyskakuje okienko i jest możliwość wejścia w bieżący wykres na tablicy i wtedy można zobaczyć te procenty np. :P

Ale masz udostępniony wykres?

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też raczej nie będę płacić za abonament, lepiej coś dziecku kupić, ja dość późno założyłam konto i mam jeszcze premium. Choć ten wykres dziecka mi się podoba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:48

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)

Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.

Pozdrawiam stojac przy garach!
    Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym

Mniam...

Est, muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena wrote:
    To chyba wlasnie tak jest, ze jesli zatrudnia sie ponad 15 osob to wtedy placi firma.
    I ja premium wykupilam, fajnie czytac te opisy i miec te procenty na wykresie <3
    Choc to moze niepotrzebny wydatek.

hi hi i ja wykupiłam mam do maja 2016

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno też nie odzywała się kasieńka 1985. Czy może coś wiadomo co u niej?

Rudego tygryska też chyba nie wyczaiłam ??

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• arien Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    Hej dziewczyny:)

Ja ostatniomniej aktywna ale to dlatego ze do pracy wrocilam na 3 dni w teren a tam z interenetem ciazko.

Pozdrawiam stojac przy garach!
    Dzisiaj na obiad tagiatelle z kurczakiem, szpinakiem, suszknymi pomidorami i serem plesniowym

Mniam...

Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony? :) Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajola wrote:
    Ale masz udostępniony wykres?
    tak :)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Nie czepiam się oczywiście, ale czy ser pleśniowy jest dla nas dozwolony? :) Pytam bo słyszałam, że nie a za mna chodzi ostatnio :D

mój lekarz stanowczo odradza ... a publikacje też wypowiadają się iż raczej nie wskazane. Mnie bardziej interesuje czy to faktycznie prawdziwy ser pleśniowy bo to co jest w sklepach nie stało nawet przy pleśniowym :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 442 443 444 445 446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ