Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Est wrote:Kurde ja chyba kupię jakiś kombinezon, no bo jakbym urodziła w lutym, to jak wyjść bez kombinezonu?
W lutym i w marcu może być już ciepło ale może też być zimno i padać śnieg.
dokładnie o tym myślę... a nie będę wiedziała pod koniec stycznia kiedy się zima skończy... a w styczniu to ja bym chciała mieć już komplet wyprawki, bo potem nie będę miała siły chodzić po sklepach i się tym zajmować -
Może dubluję temat...
Drogie Panie z Warszawy, w którym szpitalu zamierzacie urodzić i dlaczego akurat w tym?
A drugie pytanko do Pań z Warszawy, czy może znacie jakieś ośrodki sportowe/siłownie w Warszawie oferujące zajęcia grupowe z fitnessem/gimnastyką dla kobiet w ciąży i po godzinie 18:00? Bo to co do tej pory znalazłam to oferują zajęcia w trakcie godzin pracy (między 11 a 14) co w moim wypadku zupełnie odpada:(d'nusia lubi tę wiadomość
-
domiii wrote:dokładnie o tym myślę... a nie będę wiedziała pod koniec stycznia kiedy się zima skończy... a w styczniu to ja bym chciała mieć już komplet wyprawki, bo potem nie będę miała siły chodzić po sklepach i się tym zajmować
A poza tym pogoda w Polsce zmienia się z dnia na dzień. Wczoraj bylo u nas ponad 30 stopni a dzisiaj 17-19.
-
Kasisko wrote:Może dubluję temat...
Drogie Panie z Warszawy, w którym szpitalu zamierzacie urodzić i dlaczego akurat w tym?
A drugie pytanko do Pań z Warszawy, czy może znacie jakieś ośrodki sportowe/siłownie w Warszawie oferujące zajęcia grupowe z fitnessem/gimnastyką dla kobiet w ciąży i po godzinie 18:00? Bo to co do tej pory znalazłam to oferują zajęcia w trakcie godzin pracy (między 11 a 14) co w moim wypadku zupełnie odpada:(
Nie rozumiem dlaczego:(
-
edyś wrote:Jeju, dziewczyny, właśnie odkryłam, że na zwolnieniu mam jednak 2 (a nie jak sądziłam 1). To oznacza, że ZUS może mi ...tiruriru
Nieprawda, wczoraj pytałam lekarza - 2 oznacza, że możesz chodzić.. ale po domu ;] Na zewnątrz tylko do lekarza i na badania (co w razie czego musisz udowodnić).
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Karolina@ wrote:Ja mam termin na koniec lutego, ale nie ma zamiaru kupować żadnych zimowych rzeczy, bo w lutym to już piękna wiosna może być. Poza tym i tak na początku z maluchem się nie wychodzi na podwórko.
Moja chrześnica urodziła się 11 lutego i jej rodzice też nie kupowali żadnych kombinezonów. Pierwszy spacer mieli pod koniec lutego, ale wtedy to temperatura była wiosenna. Ubrali ją w grubsze ubranka, do wózka dodatkowy kocyk i było okej.domiii, A.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Oooo moja radość nie trwała długo
Głupie to jakieś. Już któraś o tym pisała, nawet do kina nie można wyjść żeby się choć trochę zrelaksować
Tym, które mają 1 na zwolnieniu ZUS powinien kamerę montować żeby sprawdzać, czy faktycznie "chory leży".
Z każdego wyjścia z domu trzeba będzie lecieć do apteki i brać paragonWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:44
Est lubi tę wiadomość
-
Może nasłać jak chce. No niestety chore - jak to mój doktorek określił - absurd, ale każdy musi mieć co robić...
Teraz wyobraźcie sobie kierowca łamie rękę i nawet na spacer wyjść nie może hehe.
ABSURD ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:45
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Na kawę do koleżanki będę chodzić albo o 6 rano albo 19
To już chyba w pracy czuję się bardziej swobodnie, a pracuję w takim miejscu, że nawet na zakupy (różnej maści) mogę sobie wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:56
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Zawsze można wyżebrać w sklepie paragon z danej godziny, przecież mnóstwo ludzi wyrzuca
a po podstawowe zakupy spożywcze można wyjść
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]