Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! mogę dołączyć? podczytuję Was już od jakiegoś czasu, znam Wasze historie, ale sama nie miałam odwagi nic pisać. staraliśmy się o dziecko 1,5 roku i jak w końcu się udało jakoś nie mogłam w to uwierzyć, tak bardzo się bałam, że ten sen się skończy.
jestem w 12 tygodniu ciąży dokładnie 11+1, w 12+4 czyli w przyszły czwartek mam badania prenatalne i chyba tylko Wy wiecie jak się czuję. eh mój bobas jest taaaaki wyczekany, a ja zamiast się cieszyć siwieję ze stresumam nadzieję,że w przyszłym tygodniu usłyszę dobre wieści i później będzie już dużo spokojniej
uska31, Est, kleo2426, Love_life, baassiia, A.Kasia, muminka83, aaagaaatka, Lula_w, anie93lica, d'nusia, Karolina@, Kajola, Mietka 30:), RudyTygrysek, ksanka, karlik, Karka, edyś, Madzialena90, Jacqueline, Martita88, 26Asia, Karmelek211, Hannia123, Kate84, Izoleccc, Gośśś, krówka_muffka, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paola super bardzo się cieszę i gratuluje synka
-
paola87 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie
Wszystko dobrze i na bank będzie chłopak
No to zaczynam buszować w necie powolutku za wyprawką
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, obyście Dziewczyny wyszły takie szczęśliwe jak ja
Super! Gratulacje -
Ale dzisiaj i jutro dużo wizyt i prenatalnych
koniecznie piszcie o waszych wrażeniach ze spotkań z maleństwami
ja mam wizytę w środę o 15 i zastanawiam się czy dr zrobi już prenatalne...
trzymam kciuki!
Z obrań kupiłam sobie ostatnio takie luźne dresy z niskim stanem imitujące jeansy. maja gruba gumkę, która wygodnie układa się pod brzuszkiem i myślę ze będą mi spokojnie służyć do końca ciąży
na szczęście ostatnio była taka moda ze mam w szafie sporo ciuchów tzw "over size"
które są luźne i mam nadzieje ze jeszcze długo będę się w nie mieścićkofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamka wrote:od 11 tc robią przez brzuch...
Nie wszędzie i nie zawsze. Ja prenatalne w obu ciążach miałam robione obiema głowicami bo nie wszystko było dobrze widać przez brzuch.
Paola - gratuluję udanej wizytyOby reszta dzisiejszych wieści była taka jak Twoje
Perła - witajNic się nie martw, dobrze będzie! Trzymam kciuki już od teraz
-
Lula_w wrote:U mnie prenatalne w tej i w poprzedniej ciąży były robione dowcipnie i przez brzuch, zależy chyba od sprzętu i ułożenia dziecka.
U mnie tak samo. Generalnie pan doktor próbował przez brzuch ale wspomagał się też druga głowicą dowcipnie, bo chyba było lepiej wszystko widać.Lula_w lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki USG bardzo dobre. Ulga aż mnie roztrzęsło z napięcia.
Dziękuję jeszcze raz za wsparcie i trzymam kciuki za inne marcowe mamusie i ich skarby.aaagaaatka, Est, Lula_w, kofeinka, karlik, Kajola, Love_life, Lilou1984, Kokaina, A.Kasia, Mietka 30:), MeAmerie, edyś, d'nusia, baassiia, Martita88, She86, perła ziemi, paola87, Karmelek211, muminka83, Kate84, kleo2426, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:hej szybkie pytanie. Prenatalne 124d przez brzuch czy dowcipnie? Nie wiem czy ubierac sukienkę czy spodnie
please, dajcie znac jak było u Was