X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, bardzo się cieszę, że nie tylko u mnie już duży brzuch tak wcześnie :) Nosisz już spodnie ciążowe? :) Bo ja zaczęłam od wczoraj :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku śliczny masz brzuszek :) pięknie ciążowy :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est - Trzymaj się dzielnie :* Przynajmniej już będziesz wiedziała co i jak. Lepiej jak lekarz wszystko wyjaśni niż samemu się domyślać o co w wyniku chodzi. Ale co by nie powiedzieli to pamiętaj, że to tylko statystyka.

Karmelek - nadwaga czy nie, wyglądasz ślicznie :)

Est, muminka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Dzwonili do mnie z tej poradni, gdzie robiłam badania prenatalne i zapraszają mnie na spotkanie z genetykiem, zebym dobrze zrozumiała wyniki badania.
    Stresuję się jak cholera.

Kochana trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

Karmelek śliczne brzusio :)

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien, właśnie dziś kupiłam 2 pary:) Bo nie zapinam się w te, które mam...

O to i kilka rzeczy z dziś ( brakuje czarnych spodni, bo padł mi tel i już potem nie zrobiłam im zdjęcia, ale są podobne do jeansów, tylko czarne;) )

43a41ead6637330emed.jpg

e8fc21e291215100med.jpg

449845074c9f5d72med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:23

A.Kasia, baassiia lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj karmelku wyglądasz prześlicznie. :D A twój brzusio jak każdej z nas piękny.
    Słoniem nie jesteś. Jak napisałam w pamiętniku słoń waży zdecydowanie więcej :P więc nadwagi nie widać :D
    :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Est Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Kleo, dziękuję. Trochę się zmartwiłam bo miał przyjść pocztą gdyby było ok. No nic, pójdę na to spotkanie, nie będę teraz się domyslac.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*

kleo2426, A.Kasia, Madzialena90, Kajola lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*

ja mam to samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Kasia, Kleo, dziękuję. Trochę się zmartwiłam bo miał przyjść pocztą gdyby było ok. No nic, pójdę na to spotkanie, nie będę teraz się domyslac.

Kiedy masz to spotkanie słońce ?

• Est Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy zadzwonić i umówić się.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

Karmelek piękny brzuszek! :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja już po :) wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu ;) Bąbel machał nogami jakby biegał :D cudowny widok :) niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy :) aaa i wg USG młodszy o dzień :P

kleo2426, arien, A.Kasia, Izoleccc, Karmelek211, Madzialena90, Kajola, Kate84, edyś, Vincent, d'nusia, jagood, karlik, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Love_life lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Musimy zadzwonić i umówić się.

To koniecznie daj znać kochana kiedy idziecie. a ja będę trzymała kciuki za Was, i tak jak mówi Kasia trzeba pamiętać że to tylko statystyka .
    Będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Kochane ja już po :) wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu ;) Bąbel machał nogami jakby biegał :D cudowny widok :) niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy :) aaa i wg USG młodszy o dzień :P

Super gratuluję :)

• ksanka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita gratulacje świetnych wyników, Karmelek ślicznie wyglądasz i brzuszek jest piękny.
    Dziewczyny ciekawe która z nas pierwsza pochwali się kopnieciem ;) to już powinno niedługo nastąpić!
    Est trzymam kciuki żeby było dobrze

I jeszcze pytanie do was która aptekę internetowa polecacie? Ja zawsze chodziłam do mojej osiedlowej ale nie mają tam wszystkiego i w dobrej cenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:54

bl9cuay3kworwxbg.png
  • salomea Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja przez weekend byłam u rodziców, świętowaliśmy pół roku mojego siostrzeńca (więc kompletnie nie miałam czasu pisać). Jest taki słodki, że czasami zastanawiam się, czy moje dziecko też będzie takie fajne :D

Dzisiaj byliśmy na wizycie! Wszystko w normie, CRL 7,9 cm, puls 161, przezierność 1,6 i na 80% chłopak - domii, mogłabyś mi dopisać? :)
    Mąż strasznie się cieszy, już planuje mu karierę sportową ;)

USG niesamowite, mały przebierał nóżkami jakby biegał, machał też łapami.

Tak się prezentuje:
    72874bec4213254fmed.jpg
    baassiia wrote:
    Sprawdziłam teraz wyniki i ogólnie ok, ale wyszły mi bakterie w moczu :((( Jutro mam wizytę, ale tak dopytam, co domowego stosowałyście, oprócz dużej ilości wody?
    .

Baassiia, ja też miałam bakterie w moczu, ale pozostałe parametry ok, lekarz powiedział, że pewnie próbka była zanieczyszczona. Kazał brać urosept, można rzeczywiście coś jeszcze z żurawiną.

Ja na brzuch stosuję Babydream fur mama balsam do masażu, niestety jakaś limitowana edycja i dzisiaj w Rossmannie już nie było :( A ma naprawdę super naturalny skład (mam na tym punkcie bzika).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:17

Karmelek211, Madzialena90, Kajola, A.Kasia, Kate84, edyś, d'nusia, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość

gg642n0aww2rhqzn.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mi zimno brrr. Zakładam grube skarpety, bluzę i kładę się spać:)

Miłej nocy:*

A.Kasia, domiii, muminka83 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Kasisko Znajoma

Wysłany: 7 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po USG i na szczęście wszystko w porządku. Aż trudno mi w to uwierzyć :)

Trochę ciężko było ją/jego zmierzyć, bo odwróciło się pupą i miało w nosie, że właśnie ktoś mu się przygląda. Doktorek trochę musiał się nakombinować :)

salomea, A.Kasia, kleo2426, Kajola, perła ziemi, Kate84, edyś, Vincent, Martita88, d'nusia, karlik, Karka, muminka83, She86, Madzialena90, Karolina@, Karmelek211, Love_life, Izoleccc lubią tę wiadomość

dwhpwq0.png
  • salomea Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasisko, super, gratuluję! Kolejne dobre wieści z dzisiejszych wizyt! :)

Kasisko lubi tę wiadomość

gg642n0aww2rhqzn.png
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ