Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEst - Trzymaj się dzielnie :* Przynajmniej już będziesz wiedziała co i jak. Lepiej jak lekarz wszystko wyjaśni niż samemu się domyślać o co w wyniku chodzi. Ale co by nie powiedzieli to pamiętaj, że to tylko statystyka.
Karmelek - nadwaga czy nie, wyglądasz ślicznie
Est, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dzwonili do mnie z tej poradni, gdzie robiłam badania prenatalne i zapraszają mnie na spotkanie z genetykiem, zebym dobrze zrozumiała wyniki badania.
Stresuję się jak cholera.
Kochana trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.
Karmelek śliczne brzusio
Est, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Arien, właśnie dziś kupiłam 2 pary:) Bo nie zapinam się w te, które mam...
O to i kilka rzeczy z dziś ( brakuje czarnych spodni, bo padł mi tel i już potem nie zrobiłam im zdjęcia, ale są podobne do jeansów, tylko czarne;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:23
nick nieaktualny, baassiia lubią tę wiadomość
-
Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzialena90, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*
ja mam to samo
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja już po
wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu
Bąbel machał nogami jakby biegał
cudowny widok
niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy
aaa i wg USG młodszy o dzień
nick nieaktualny, arien, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karmelek211, Madzialena90, Kajola, Kate84, edyś, Vincent, nick nieaktualny, jagood, nick nieaktualny, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:Kochane ja już po
wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu
Bąbel machał nogami jakby biegał
cudowny widok
niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy
aaa i wg USG młodszy o dzień 
Super gratuluję
-
Martita gratulacje świetnych wyników, Karmelek ślicznie wyglądasz i brzuszek jest piękny.
Dziewczyny ciekawe która z nas pierwsza pochwali się kopnieciem
to już powinno niedługo nastąpić!
Est trzymam kciuki żeby było dobrze
I jeszcze pytanie do was która aptekę internetowa polecacie? Ja zawsze chodziłam do mojej osiedlowej ale nie mają tam wszystkiego i w dobrej cenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:54
-
Hej dziewczyny
Ja przez weekend byłam u rodziców, świętowaliśmy pół roku mojego siostrzeńca (więc kompletnie nie miałam czasu pisać). Jest taki słodki, że czasami zastanawiam się, czy moje dziecko też będzie takie fajne 
Dzisiaj byliśmy na wizycie! Wszystko w normie, CRL 7,9 cm, puls 161, przezierność 1,6 i na 80% chłopak - domii, mogłabyś mi dopisać?
Mąż strasznie się cieszy, już planuje mu karierę sportową
USG niesamowite, mały przebierał nóżkami jakby biegał, machał też łapami.
Tak się prezentuje:

baassiia wrote:Sprawdziłam teraz wyniki i ogólnie ok, ale wyszły mi bakterie w moczu
(( Jutro mam wizytę, ale tak dopytam, co domowego stosowałyście, oprócz dużej ilości wody?
.
Baassiia, ja też miałam bakterie w moczu, ale pozostałe parametry ok, lekarz powiedział, że pewnie próbka była zanieczyszczona. Kazał brać urosept, można rzeczywiście coś jeszcze z żurawiną.
Ja na brzuch stosuję Babydream fur mama balsam do masażu, niestety jakaś limitowana edycja i dzisiaj w Rossmannie już nie było
A ma naprawdę super naturalny skład (mam na tym punkcie bzika).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:17
Karmelek211, Madzialena90, Kajola, nick nieaktualny, Kate84, edyś, nick nieaktualny, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Już po USG i na szczęście wszystko w porządku. Aż trudno mi w to uwierzyć

Trochę ciężko było ją/jego zmierzyć, bo odwróciło się pupą i miało w nosie, że właśnie ktoś mu się przygląda. Doktorek trochę musiał się nakombinować
salomea, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kajola, perła ziemi, Kate84, edyś, Vincent, Martita88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karka, muminka83, She86, Madzialena90, Karolina@, Karmelek211, Love_life, nick nieaktualny lubią tę wiadomość