Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEst - Trzymaj się dzielnie :* Przynajmniej już będziesz wiedziała co i jak. Lepiej jak lekarz wszystko wyjaśni niż samemu się domyślać o co w wyniku chodzi. Ale co by nie powiedzieli to pamiętaj, że to tylko statystyka.
Karmelek - nadwaga czy nie, wyglądasz ślicznieEst, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dzwonili do mnie z tej poradni, gdzie robiłam badania prenatalne i zapraszają mnie na spotkanie z genetykiem, zebym dobrze zrozumiała wyniki badania.
Stresuję się jak cholera.
Kochana trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.
Karmelek śliczne brzusioEst, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Arien, właśnie dziś kupiłam 2 pary:) Bo nie zapinam się w te, które mam...
O to i kilka rzeczy z dziś ( brakuje czarnych spodni, bo padł mi tel i już potem nie zrobiłam im zdjęcia, ale są podobne do jeansów, tylko czarne;) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:23
A.Kasia, baassiia lubią tę wiadomość
-
Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*
kleo2426, A.Kasia, Madzialena90, Kajola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*
ja mam to samo -
nick nieaktualny
-
Kochane ja już po
wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu
Bąbel machał nogami jakby biegał
cudowny widok
niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy
aaa i wg USG młodszy o dzień
kleo2426, arien, A.Kasia, Izoleccc, Karmelek211, Madzialena90, Kajola, Kate84, edyś, Vincent, d'nusia, jagood, karlik, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:Kochane ja już po
wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu
Bąbel machał nogami jakby biegał
cudowny widok
niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy
aaa i wg USG młodszy o dzień
Super gratuluję -
Martita gratulacje świetnych wyników, Karmelek ślicznie wyglądasz i brzuszek jest piękny.
Dziewczyny ciekawe która z nas pierwsza pochwali się kopnieciemto już powinno niedługo nastąpić!
Est trzymam kciuki żeby było dobrze
I jeszcze pytanie do was która aptekę internetowa polecacie? Ja zawsze chodziłam do mojej osiedlowej ale nie mają tam wszystkiego i w dobrej cenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:54
-
Hej dziewczyny
Ja przez weekend byłam u rodziców, świętowaliśmy pół roku mojego siostrzeńca (więc kompletnie nie miałam czasu pisać). Jest taki słodki, że czasami zastanawiam się, czy moje dziecko też będzie takie fajne
Dzisiaj byliśmy na wizycie! Wszystko w normie, CRL 7,9 cm, puls 161, przezierność 1,6 i na 80% chłopak - domii, mogłabyś mi dopisać?
Mąż strasznie się cieszy, już planuje mu karierę sportową
USG niesamowite, mały przebierał nóżkami jakby biegał, machał też łapami.
Tak się prezentuje:
baassiia wrote:Sprawdziłam teraz wyniki i ogólnie ok, ale wyszły mi bakterie w moczu(( Jutro mam wizytę, ale tak dopytam, co domowego stosowałyście, oprócz dużej ilości wody?
.
Baassiia, ja też miałam bakterie w moczu, ale pozostałe parametry ok, lekarz powiedział, że pewnie próbka była zanieczyszczona. Kazał brać urosept, można rzeczywiście coś jeszcze z żurawiną.
Ja na brzuch stosuję Babydream fur mama balsam do masażu, niestety jakaś limitowana edycja i dzisiaj w Rossmannie już nie byłoA ma naprawdę super naturalny skład (mam na tym punkcie bzika).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:17
Karmelek211, Madzialena90, Kajola, A.Kasia, Kate84, edyś, d'nusia, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Już po USG i na szczęście wszystko w porządku. Aż trudno mi w to uwierzyć
Trochę ciężko było ją/jego zmierzyć, bo odwróciło się pupą i miało w nosie, że właśnie ktoś mu się przygląda. Doktorek trochę musiał się nakombinowaćsalomea, A.Kasia, kleo2426, Kajola, perła ziemi, Kate84, edyś, Vincent, Martita88, d'nusia, karlik, Karka, muminka83, She86, Madzialena90, Karolina@, Karmelek211, Love_life, Izoleccc lubią tę wiadomość