X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, bardzo się cieszę, że nie tylko u mnie już duży brzuch tak wcześnie :) Nosisz już spodnie ciążowe? :) Bo ja zaczęłam od wczoraj :D

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku śliczny masz brzuszek :) pięknie ciążowy :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est - Trzymaj się dzielnie :* Przynajmniej już będziesz wiedziała co i jak. Lepiej jak lekarz wszystko wyjaśni niż samemu się domyślać o co w wyniku chodzi. Ale co by nie powiedzieli to pamiętaj, że to tylko statystyka.

Karmelek - nadwaga czy nie, wyglądasz ślicznie :)

Est, muminka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Dzwonili do mnie z tej poradni, gdzie robiłam badania prenatalne i zapraszają mnie na spotkanie z genetykiem, zebym dobrze zrozumiała wyniki badania.
    Stresuję się jak cholera.

Kochana trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

Karmelek śliczne brzusio :)

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien, właśnie dziś kupiłam 2 pary:) Bo nie zapinam się w te, które mam...

O to i kilka rzeczy z dziś ( brakuje czarnych spodni, bo padł mi tel i już potem nie zrobiłam im zdjęcia, ale są podobne do jeansów, tylko czarne;) )

43a41ead6637330emed.jpg

e8fc21e291215100med.jpg

449845074c9f5d72med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:23

A.Kasia, baassiia lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj karmelku wyglądasz prześlicznie. :D A twój brzusio jak każdej z nas piękny.
    Słoniem nie jesteś. Jak napisałam w pamiętniku słoń waży zdecydowanie więcej :P więc nadwagi nie widać :D
    :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Est Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Kleo, dziękuję. Trochę się zmartwiłam bo miał przyjść pocztą gdyby było ok. No nic, pójdę na to spotkanie, nie będę teraz się domyslac.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*

kleo2426, A.Kasia, Madzialena90, Kajola lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Kochane padam. Idę spać bo przestałam myśleć. :-* i nie wiem jak wy ale ja już jestem uzależniona. Wstaje i co robię pyk i forum. Mam chwilę i co - pyk i forum i nawet jak mam możliwość zrobić coś innego co wolę?? Oczywiście że forum :-*

ja mam to samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Kasia, Kleo, dziękuję. Trochę się zmartwiłam bo miał przyjść pocztą gdyby było ok. No nic, pójdę na to spotkanie, nie będę teraz się domyslac.

Kiedy masz to spotkanie słońce ?

• Est Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy zadzwonić i umówić się.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

Karmelek piękny brzuszek! :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja już po :) wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu ;) Bąbel machał nogami jakby biegał :D cudowny widok :) niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy :) aaa i wg USG młodszy o dzień :P

kleo2426, arien, A.Kasia, Izoleccc, Karmelek211, Madzialena90, Kajola, Kate84, edyś, Vincent, d'nusia, jagood, karlik, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Love_life lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Musimy zadzwonić i umówić się.

To koniecznie daj znać kochana kiedy idziecie. a ja będę trzymała kciuki za Was, i tak jak mówi Kasia trzeba pamiętać że to tylko statystyka .
    Będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Kochane ja już po :) wszystko w porządku. Przyzierność 1,4 kość nosowa widoczna wszystkie narządy na swoim miejscu ;) Bąbel machał nogami jakby biegał :D cudowny widok :) niestety nie wiadomo jaka płeć ale ważne że zdrowy :) aaa i wg USG młodszy o dzień :P

Super gratuluję :)

• ksanka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita gratulacje świetnych wyników, Karmelek ślicznie wyglądasz i brzuszek jest piękny.
    Dziewczyny ciekawe która z nas pierwsza pochwali się kopnieciem ;) to już powinno niedługo nastąpić!
    Est trzymam kciuki żeby było dobrze

I jeszcze pytanie do was która aptekę internetowa polecacie? Ja zawsze chodziłam do mojej osiedlowej ale nie mają tam wszystkiego i w dobrej cenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:54

bl9cuay3kworwxbg.png
  • salomea Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja przez weekend byłam u rodziców, świętowaliśmy pół roku mojego siostrzeńca (więc kompletnie nie miałam czasu pisać). Jest taki słodki, że czasami zastanawiam się, czy moje dziecko też będzie takie fajne :D

Dzisiaj byliśmy na wizycie! Wszystko w normie, CRL 7,9 cm, puls 161, przezierność 1,6 i na 80% chłopak - domii, mogłabyś mi dopisać? :)
    Mąż strasznie się cieszy, już planuje mu karierę sportową ;)

USG niesamowite, mały przebierał nóżkami jakby biegał, machał też łapami.

Tak się prezentuje:
    72874bec4213254fmed.jpg
    baassiia wrote:
    Sprawdziłam teraz wyniki i ogólnie ok, ale wyszły mi bakterie w moczu :((( Jutro mam wizytę, ale tak dopytam, co domowego stosowałyście, oprócz dużej ilości wody?
    .

Baassiia, ja też miałam bakterie w moczu, ale pozostałe parametry ok, lekarz powiedział, że pewnie próbka była zanieczyszczona. Kazał brać urosept, można rzeczywiście coś jeszcze z żurawiną.

Ja na brzuch stosuję Babydream fur mama balsam do masażu, niestety jakaś limitowana edycja i dzisiaj w Rossmannie już nie było :( A ma naprawdę super naturalny skład (mam na tym punkcie bzika).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:17

Karmelek211, Madzialena90, Kajola, A.Kasia, Kate84, edyś, d'nusia, Karka, baassiia, She86, 26Asia, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość

gg642n0aww2rhqzn.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mi zimno brrr. Zakładam grube skarpety, bluzę i kładę się spać:)

Miłej nocy:*

A.Kasia, domiii, muminka83 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Kasisko Znajoma

Wysłany: 7 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po USG i na szczęście wszystko w porządku. Aż trudno mi w to uwierzyć :)

Trochę ciężko było ją/jego zmierzyć, bo odwróciło się pupą i miało w nosie, że właśnie ktoś mu się przygląda. Doktorek trochę musiał się nakombinować :)

salomea, A.Kasia, kleo2426, Kajola, perła ziemi, Kate84, edyś, Vincent, Martita88, d'nusia, karlik, Karka, muminka83, She86, Madzialena90, Karolina@, Karmelek211, Love_life, Izoleccc lubią tę wiadomość

dwhpwq0.png
  • salomea Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasisko, super, gratuluję! Kolejne dobre wieści z dzisiejszych wizyt! :)

Kasisko lubi tę wiadomość

gg642n0aww2rhqzn.png
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ