Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasisko wrote:Już po USG i na szczęście wszystko w porządku. Aż trudno mi w to uwierzyć
Trochę ciężko było ją/jego zmierzyć, bo odwróciło się pupą i miało w nosie, że właśnie ktoś mu się przygląda. Doktorek trochę musiał się nakombinować
Super gratuluję
Ja już uciekam do łóżeczka jutro o 7 pobudka na śniadanko bo na 9:40 wizyta
Dobrej nockiKasisko lubi tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj pelno dobrych wiesci, az mi sie micha cieszy
dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym tez juz byc po. No, pocieszam sie tym, ze kazdy etap ma swoj urok
Prosze o wpisanie mnie na liste na 26 marca chociaz z usg 2 tyg temu wychodzil mi 28. Jux sie -
ksanka wrote:Martita gratulacje świetnych wyników, Karmelek ślicznie wyglądasz i brzuszek jest piękny.
Dziewczyny ciekawe która z nas pierwsza pochwali się kopnieciemto już powinno niedługo nastąpić!
Est trzymam kciuki żeby było dobrze
I jeszcze pytanie do was która aptekę internetowa polecacie? Ja zawsze chodziłam do mojej osiedlowej ale nie mają tam wszystkiego i w dobrej cenie
Apteka GeminiA.Kasia, ksanka, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Ale dużo pozytywnych więsci
Super
A u mnie z dobrych wieści (dla kobiet w podobnej sytuacji) to to, że wreszcie dostałam okresNo nie myślałam, że tak się będę cieszyć jak przyjdzie
Zaczął się nawet w porze popołudniowej jak zawsze u mnie 6.09, czyli 35 dnia od zabiegu .
No i chciałabym jeszcze przed świętami siebie i Was jeszcze pozytywnie zaskoczyć, ale ciekawe czy lekarz pozwoli i czy nam się uda
Karmelku - ale śliczny brzuszek jużmuminka83, baassiia, Kajola, d'nusia, arien, Martita88, Kate84, ksanka, Madzialena90, A.Kasia, Karolina@, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Martita88, salomea, Kasisko GRatulacje !!!! Wczoraj był bardzo dobry dzień jeśli chodzi o badania, wszystkie mamy szczęśliwe
Ad wielkości, to dużo zależy czy dzidziuś urodzi się w 38tyg czy 42tyg. A to właściwie miesiąc różnicy. Ja byłam z tych przeosnietych urodzonych w 42 tyg :p Mama mówi, że juz byłam kawał baby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Mam na 14:15 ale pewnie będzie obsuwa. Jadę do Rudy. A ty?
Ja na 9:40 dlatego już czuję jak zżera mnie stres, i do tego minęły 4 tyg od ostatniej wizyty boję się jak cholera, mam już ściśnięty żołądek, zaczyna boleć głowa, a ręce mi się trzęsą jakbym tydzień chlała
ale musi być dobrze co nie? -
Witajcie mamuśki
:D
wybaczcie, że dopiero się odzywam ale wczoraj późno wróciliśmy z badań i padłam:)
z moją maluśką kluseczką wszystko oknormalnie kamień spadł mi z serca bo takiego miałam stresa przed badaniem, że hej!!!!
wszystkie wymiary w normie:)
przezierność 1,5 mm
kość nosowa widoczna
serduszko biło na 153 ud/min
i ma już 67,0 mm - kawał człowieka
dzieciątko starsze o kilka dni w porównaniu do terminu wg OM:)
tylko troszkę leniwe (ale to pewnie po starym) bo nie chciało się za bardzo przekręcaćno i z tego co udało mu się podejrzeć to raczej dziewucha
:D:D mąż prosił o kilkukrotne sprawdzenie
:D cóż będzie musiał jakoś żyć z trzema babami
:D
jestem mega szczęśliwa:)
A tu przedstawiam Wam moją księżniczkęw sumie to nigdy nie wiadomo może okazać się jednak księciem:)
tak czy siak KOCHAM NAD ŻYCIE !!!! :*:*:*:*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7d410e79e66.jpg
Kalendarz ciąży BellyBestFriendbaassiia, muminka83, She86, Renka88, edyś, Kajola, Madzialena90, A.Kasia, Karolina@, Karmelek211, Kasisko, krówka_muffka, aaagaaatka, kleo2426, Est, karlik, Karka, Love_life, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny