X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Ja na 9:40 dlatego już czuję jak zżera mnie stres, i do tego minęły 4 tyg od ostatniej wizyty boję się jak cholera, mam już ściśnięty żołądek, zaczyna boleć głowa, a ręce mi się trzęsą jakbym tydzień chlała :P
    ale musi być dobrze co nie?

nie ma innej opcji:) trzymamy mocno kciuki za wszystkie wizyty:):) buziaki

kleo2426 lubi tę wiadomość

ebf426a748.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Ja na 9:40 dlatego już czuję jak zżera mnie stres, i do tego minęły 4 tyg od ostatniej wizyty boję się jak cholera, mam już ściśnięty żołądek, zaczyna boleć głowa, a ręce mi się trzęsą jakbym tydzień chlała :P

Nie ma innej opcji. Musi !!!

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• She86 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:

Kleo trzymam kciuki!! doskonale rozumiem Twoje obawy bo ja sama juz sie stresuję na czwartkową wizytę, też będzie 4 tygodnie od ostatniej.

Jeszcze raz powodzenia!! :*

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, kleo, muminka, będzie wszystko w najlepszym porządku! Dziewczyny wczoraj rozpoczęły dobrą badaniową passę, która jestem przekonana, będzie trwała do marca :) Ale oczywiście trzymam kciuki! :)

A.Kasia, muminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Danusia prowadzisz ciążę w Białej??

dqprwn15leplej5m.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietka30 jaka piękna kobietka :-D i do tego rośnie jak na drożdżach ;-)

Mietka 30:) lubi tę wiadomość

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam ale tak mnie brzuch popołudniu bolał, pachwiny i głowa że zero sił :-(

Przede wszystkim gratuluję zdrowych dzieci i udanych wizyt jak to fajnie się czyta te same pozytywne informacje :-D teraz już tak będzie do końca!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty na pewno też wszystko będzie bardzo dobrze :-*

Ale macie piękne brzuszki :-)

muminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadszedł dziś dzień wizyty... szczęście przeogromne ale i stres tak samo duży :/

Aaaa i witam się z Wami w 12 tygodniu :)

Madzialena90, A.Kasia, Karolina@, Kajola, Martita88, Kasisko, muminka83, krówka_muffka, She86, kleo2426, karlik, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Gratuluję udanych wczorajszych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze :)

Siedzę sobie właśnie przy porannym latte, przeglądam strony w internecie i śmiem stwierdzić, że już nic ciekawego w sieci nie ma. Kiedyś ten internet był jakiś ciekawszy a teraz same pierdoły. Jakby nie to forum to bym chyba książki do śniadania czytała.

She86, domiii lubią tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.

Przede wszystkim ogromne gratulacje dla dziewczyn po wizytach. Uśmiech nie schodzi z twarzy, jak czyta się takie radosne wieści. Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja dzisiaj jadę do fryzjera. Od dwóch lat noszę wyrównane włosy na całej długości, a przedtem całe życie miałam wycieniowane. Ale chyba dzisiaj poproszę o wycieniowanie i skrócenie o kilka centymetrów. Straszę męża, że poproszę o obcięcie na grzybka, albo o wygolenie połowy głowy :D biedaczysko w strachu będzie dzisiaj wracać do domu :)

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po przeczytaniu tego artykułu cofam swoje wcześniejsze słowa:

http://www.tvn24.pl/szesciolatka-z-proteza-zebow-bo-nie-chciala-ich-myc,575138,s.html

Internet stale potrafi człowieka zadziwić...

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

http://www.tvn24.pl/szesciolatka-z-proteza-zebow-bo-nie-chciala-ich-myc,575138,s.html

Brak mi słów... długo by można było gadać na temat tego artykułu ale chyba się powstrzymam :D

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• baassiia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a mi się jakieś choróbsko zaczyna :/ Wczoraj mnie trochę wywiało + stresy związane z tymi prenatalnymi i już wieczorem było mi zimno, a dziś od rana katar i zatoki bolą :( Dziś mam jeszcze urlop, zobaczymy jak będzie jutro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:17

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Obudziło mnie dziś piękne słoneczko. Przyjemnie. Spróbuje dziś więcej pobyć na swierzym powietrzu:)

Ostatnio mam bardzo głupie sny, takie nieprzyjemne. Dzisiaj obudziłam się przerażona, normalnie szok! Śniły mi się węże. Szłam drogą i wokół pełno węży, które mnie atakowały wrrr A teraz właśnie w tv śniadaniowej jest temat węży bleee Jak udało mi się zasnąć ponownie to przyśniło mi się, że mój mąż przyprowadził sobie do naszego domu dwie lafiryndy, które paradowały sobie po pokojach, kuchni, robiły sobie jedzenie, a mój facet jakby nigdy nic leżał sobie na kanapie. Ja pitole! Co za głupoty:D Ale te węże były okrutne i bardzo się ich bałam...

Zapomnialam wczoraj dopisać, że w pracy dziewczyny stwierdziły, że będzie chłopak. Hmm i ja mam takie przeczucia od początku:) Ciekawe czy się spr. Choć nie ważne kto tam sobie u mieszka, serio. Czy chłopczyk czy dziewczynka to cieszę się niesamowicie:) Najważniejsze, że to Nasze Dziecko:)

Mamuśki nic się nie martwcie, nie stresujcie. Wizyty przebiegą dobrze i tylko wrócicie szczęśliwe i radosne:) Życzę Wam tego i oczywiście trzymam kciuki!

Nie mogę się doczekać swojej wizyty. Badanie prenatalne 18 września. Lekarz ostatnio powiedział, że nie muszę robic pappa, ale chyba zapomniał, że straciłam trzy ciąże...

A tak to miłego i spokojnego dnia:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:20

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Kasisko Znajoma

Wysłany: 8 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dzień dobry :) Gratuluję udanych wczorajszych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze :)

Siedzę sobie właśnie przy porannym latte, przeglądam strony w internecie i śmiem stwierdzić, że już nic ciekawego w sieci nie ma. Kiedyś ten internet był jakiś ciekawszy a teraz same pierdoły. Jakby nie to forum to bym chyba książki do śniadania czytała.

Dokładanie mam takie samo odczucie. Wchodzę na portale informacyjne a tam wiadomości z pudelka :)
    A teraz to wałkują temat "uchodźców"... I zamiast coś zrobić i zacząć działać to ciągle gadają, ehh!

No nic, biorę się za pracę :)

dwhpwq0.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baaaasia, herbatka z miodkiem, cytrynką i malinami, łóżeczko, kocyk i książka :)

A.Kasia, domiii lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

czytałam i nie wiem kto jest bardziej winny. Jednak rodzice mają nawalone w głowie. Jak można dać sobie rządzić przez dziecko? Nie chce myć zębów to nie - chodziłoby szczerbate. wrrr

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien ma racje kuruj sie, lepiej zapobiegac niz leczyc

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    Dzień dobry:)
    Obudziło mnie dziś piękne słoneczko. Przyjemnie. Spróbuje dziś więcej pobyć na swierzym powietrzu:)

Ostatnio mam bardzo głupie sny, takie nieprzyjemne. Dzisiaj obudziłam się przerażona, normalnie szok! Śniły mi się węże. Szłam drogą i wokół pełno węży, które mnie atakowały wrrr A teraz właśnie w tv śniadaniowej jest temat węży bleee Jak udało mi się zasnąć ponownie to przyśniło mi się, że mój mąż przyprowadził sobie do naszego domu dwie lafiryndy, które paradowały sobie po pokojach, kuchni, robiły sobie jedzenie, a mój facet jakby nigdy nic leżał sobie na kanapie. Ja pitole! Co za głupoty:D Ale te węże były okrutne i bardzo się ich bałam...

Zapomnialam wczoraj dopisać, że w pracy dziewczyny stwierdziły, że będzie chłopak. Hmm i ja mam takie przeczucia od początku:) Ciekawe czy się spr. Choć nie ważne kto tam sobie u mieszka, serio. Czy chłopczyk czy dziewczynka to cieszę się niesamowicie:) Najważniejsze, że to Nasze Dziecko:)

Mamuśki nic się nie martwcie, nie stresujcie. Wizyty przebiegą dobrze i tylko wrócicie szczęśliwe i radosne:) Życzę Wam tego i oczywiście trzymam kciuki!

Nie mogę się doczekać swojej wizyty. Badanie prenatalne 18 września. Lekarz ostatnio powiedział, że nie muszę robic pappa, ale chyba zapomniał, że straciłam trzy ciąże...

A tak to miłego i spokojnego dnia:*

Kochana jeśli moje genetyczne wyjdzie okey to nie mam zamiaru robić tego badania, nawet jak wyjdzie źle to też nie bo akurat u nas nic nie zmieni ta diagnoza. Po drugie to statystyki. Często okazuje się że nad wyrost straszą a potem jest w przypadku naszej kochanj koleżanki lekarz rzuci jak dla psa wyniki i każe sobie sam interpretować. Kobieta w ciąży interpretuje na swój sposób :p

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baassiia - nie dopuść, aby choróbsko się u Ciebie rozwinęło! Miodek, cytrynki i trzeba jakoś działaś. A tutaj jeszcze cała jesień i zima przed nami...

Ja miód zawsze dostawałam swojski, bo na moich terenach jest dość sporo pszczelarzy. A w tym roku jak na złość nie dostałam ani jednego słoika, bo podobno pszczoły gdzieś wybyły. A te które zostały to wyprodukowały za mało. Będę musiała pooglądać na jakimś targu...

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ