Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia, d'nusia, Love_life, She86, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny miałam 2 dni spokój z wymiotowaniem a dziś rano mnie naciągało (na szczęście tylko to) i znów czuję cały czas takie mdlenie i mulenie. Niech to już przeeeeejdzie!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Mam pytanie do mamusiek w II trymestrze czy bierzecie dalej kwas foliowy. Ostatnio gdzieś wyczytałam ze w II można odstawić ale coś nie chce mi się wierzyć. W przyszłym tyg mam wizytę to zapytam położnej.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Love_life wrote:Mam pytanie do mamusiek w II trymestrze czy bierzecie dalej kwas foliowy. Ostatnio gdzieś wyczytałam ze w II można odstawić ale coś nie chce mi się wierzyć. W przyszłym tyg mam wizytę to zapytam położnej.
-
Love_life wrote:Mam pytanie do mamusiek w II trymestrze czy bierzecie dalej kwas foliowy. Ostatnio gdzieś wyczytałam ze w II można odstawić ale coś nie chce mi się wierzyć. W przyszłym tyg mam wizytę to zapytam położnej.
Moja ginekolog powiedziała, że mogę już odstawić. -
mi lekarz kazał tylko magnez i żelazo na moją anemię, pozostałych witamin, w tym kwasu juz nie biorę. -
Cześć dziewczyny
Powodzenia na wizytach !
Madzialena90 wrote:ja biorę mamma dha i tam jest kwas foliowy w składziew sumie dla mnie te witaminki są super
Ja też zaczęłam niedawno brać mama dha, ale te kapsuły są tak twarde że stają mi kołkiem w gardle/ Pierwszy raz spotykam się z takimi pigulasami
/
No ale polecił mi je ginekolog, skład i cena ok więc może się będę zmuszać :]
Ja sprzątam dzisiaj całe mieszkanie jak szalona, jakoś więcej energii mam ostatnio
arien, Madzialena90 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina, ja dzisiaj też mam przypływ energii
Od rana biegałam po sklepach, po powrocie zmyłam całą stertę naczyń, posprzątałam aneks kuchenny, sprzątnęłam pranie, wstawiłam nowe a zaraz mam zamiar brać się za mycie płytek w kuchni
tyle tylko, że kręgosłup zaczął mnie boleć
Madzialena90, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Kajola wrote:A ja się już nie ważę bo za dużo wody piję i jak wchodzę na wagę to jest MA-SA-KRA
od wczoraj 2kg mi przybyło hahaha
Kobieta w ciąży powinna pić około 3, 4 litrów wody dziennie. Dzięki temu nie ma problemów z zatwardzeniem i wyniki moczu się bardzo poprawiają. A jak ci się zatrzymuje woda w organizmie to wręcz przeciwnie powinnaś pić więcej wody a nie ją sobie ograniczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:30