Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny nie udzielam się tak często ale podczytuje Was codziennie co tam słychowac u Was i u waszych pociech
mam takie pytanie czy Was też tak pepek ciągnie tak jakby do środka i straszny ból?
-
Ola - tak, ja mam kłucia w pochwie, nie zawsze, ale zdarzają się. Lekarz twierdzi, że to normalne, bo wszystko się tam teraz zmienia, więzadła mogą promieniować itd.
A.Kasia - wierzę z całego serca, i z całego serca życzę Wam, żeby tym razem wszystko było książkowoi zapomniałam się pochwalić, że właśnie skorzystałam ze sposobu otwarcia dwóch kart forum. Kasieńka Ty jesteś taka mądra we wszystkich tematach
Mówiłam Ci już kiedyś, że jesteś moją idolką i zakochałam się w Tobie?
Kate, Ty i Twój brzuch wyglądacie rewelacyjnie. I jeśli mogę skomentować to macie śliczny dom/mieszkanie/przedpokój
Kate84, Est lubią tę wiadomość
-
Jutro jak zasiądę to napiszę konkrety co sie przydaje w szpitalu, ale dla mnie istotne były własne sztućce, kubek i talerz. Nie lubię jadać na talerzach które były używane przez kogoś innego, wiem że pewnie wymyte itp. w restauracji jeszcze jakoś jestem w stanie zjeść, ale w szpitalu zawsze nachodzą mnie różne wizje kto mógł z tego jeść...
-
Hej dziewczyny:)
Co do wyprawki,super, że wrzuciłyście coś takiego:) Ja mam też jedną od koleżanki, i na necie też szukałam. Jednak jak któraś z Was napisała: mnie też wszyscy powtarzają, że za wcześnie na kupowanie czegokolwiek. Trochę mnie to już męczy, bo to tak jakby myśleli, że poronię? Wstrzymuję się, kupiliśmy tylko jedne skarpeteczki i mamy od znajomych parę ciuszków.
Mnie czasem pobolewa pod brzuszkiem, cycki na szczęście nie bolą, kapeć w buzi jest, trądzik też, pod lewą piersią jeszcze czasem poboli, ale mam coś nowego od jakiegoś czasu: swędzi mnie brzuch!Nie wiem czy to nie od Palmersa czasami...
Wczoraj pojechałam z mamą do HMu i kupiła mi 2 pary spodni ciążowych!! Ja chciałam tylko pomierzyć i na olx poszukać używanych, a ta mnie wyzwała i powiedziała, że mam ładnie wyglądać i ona ma taki kaprys:D Troszkę mi głupio bo to kosztuje... Byle później na dzidziusia też była taka hojna
xxx
Ja mam wizytę u gina 15tego.
Ahaaa i wreszcie przytyłam, ok. 1,5kgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:02
d'nusia, A.Kasia, Kate84, Martita88, baassiia, Kajola, 26Asia lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
A.Kasia wrote:Kate84 - Kate, pięknie wyglądasz
Widzę, że szał zakupowy dopadł i Ciebie
Dobrze, że ja nie mogę za bardzo wędrować po sklepach bo pewnie musiałabym osobną garderobę dla malucha zrobić
kofeinka - moja koleżanka ma ten wózek i z tego co wiem, jest bardzo zadowolona
annak - no jak tam, głowa nie boli po ostatnich toastach? Na ciasto zapraszam do siebie bo siedzę sama jak pustelnik i przydałoby się jakieś miłe towarzystwo
A póki co tak jak dziewczyny czekam na fotki z Twojego wyjazdu
Ja biorę pod uwagę otoczenie przede wszystkim, bo mnóstwo wybojów i nierówności jest koło domu, itd.właśnie tego szukałam
A mój M. mówi "taki drogi?" - no rzesz by go cholera... będzie żałował na wózek...?? Na komforcie swego dziecka?? - ja rozumiem, że budowa domu, itd. - sama sobie uzbieram! -
nick nieaktualnyArien -
MeAmerie - w szpitalu, gdzie rodziłam gdybyś nie miała swojej zastawy to nic byś nie zjadła bo nie mieli własnejSztućce od biedy może by się znalazły ale talerzy i kubków null
Apropo takich fobii to ja się niesamowicie brzydzę wszystkich żyjątek, które są obślizgłe i się wiją. Dzisiaj podczas krojenia śliwek kilka razy prawie uciekłam z krzykiem. Na sam widok takiego małego białego robala mam ciarki na całym ciele i czuję, jakby mnie coś oblazłoA dżdżownice i wielkie ślimaki bez skorup spacerujące po deszczu wywołują u mnie atak paniki. Całkiem niedawno wracając z mężem z restauracji nieopodal domu miałam taki atak paniki. Nie było centymetra na chodniku, gdzie bym mogła stanąć nie nadeptując dżdżownicy albo ślimaka
Mąż kategorycznie odmówił wzięcia mnie na ręce, więc tak jak stałam tak się popłakałam bo ja się tego obrzydlistwa tak bardzo brzydzę
kofeinka - jak jęczy, że drogi to pokaż mu ten, który ja wybrałam
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3632&%3CosCsid%3E
Razem z dodatkami wyjdzie mnie niemal 3 tysieale co ja zrobię jak jest taki cudny?? Na szczęście dla malucha większość rzeczy już mamy z poprzedniej ciąży, resztę dostaniemy od mojej siostry i wózek to nasz jedyny wydatek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:21
-
A.Kasia
fajny, no ale cena mega
będę miała argument, że ten który wybrałam wcale nie jest drogi
dzięki
My musimy wszystko sami kupić od podstaw, może jak dobrze pójdzie to dostanę od bratowej jakieś kilka śpiochów i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:27
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:A.Kasia
fajny, no ale cena mega
będę miała argument, że ten który wybrałam wcale nie jest drogi
dzięki
My musimy wszystko sami kupić od podstaw, może jak dobrze pójdzie to dostanę od bratowej jakieś kilka śpiochów i tyle
Polecam obserwować ten sklep:
http://baby-centrum.pl/turran-tutek-retro
Moja siostra kupiła tam wózek i zapłaciła dużo mniej niż w innych sklepach a do tego dostała kilka gratisów. Czasem mają na określone modele krótkotrwałe promocje, więc trzeba często sprawdzać wybrany przez nas model -
Arien , dzięki
Moja mama ma dość już moich pytań , a z racji tego że mam 22 lata i teraz rzadko komuś w moim wieku śpieszy się do macierzyństwa żadna z moich bliskich koleżanek nie była w ciąży. Także od głupich pytań jestem ja ;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karka i kate sliczne brzusie macie
moj tez coraz wiekszy sie robi
Ktoras pisala, ze ja brzuch swedzi od palmers... a moze po prostu rosnie...? Podobno jak sie rozciaga skora i rosnie to wlasnie swedziKarka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witajcie w klubie - ja też nie bardzo mam z kim pogadać, jedyną osobą jest bratowa ale jak o coś pytam, to przeważnie słyszę, że ona już nie pamięta, bo to 5 lat temu było.... ble ble ble... wiec szczerze nie mogę o wszystko zapytać, bo i tak wiem jaka będzie odpowiedź
A dodam jeszcze, że ja mam 30 latWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:51
-
arien wrote:Ola, ja mam 26 lat a towarzystwo, mimo, że w większości starsze nie ma dzieci. I niestety też za bardzo nie mam z kim pogadać
ewentualnie z bratową, ale mam z nią bardzo kiepski kontakt więc też lipa.
Hehe to u mnie Dwie kolezanki maja termin na wrzesien, z czego jedna dzisiaj urodzila, a ja i dwie pozostale mamy na marzecWszystcy sie smieja, czy przypadkiem sie nie zmowilysmy
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gośśś wrote:Karka i kate sliczne brzusie macie
moj tez coraz wiekszy sie robi
Ktoras pisala, ze ja brzuch swedzi od palmers... a moze po prostu rosnie...? Podobno jak sie rozciaga skora i rosnie to wlasnie swedzi
To prawda, swędzi = rozciąga się, niestety widzę to po rozstępach, które mimo smarowania ciałka i tak się pojawiają w okolicy bioder (w kierunku brzucha).
Czasem czuję też lekkie szczypanie...
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:A ja wybralam taki wozek
bardzo mi sie podoba
http://allegro.pl/zestaw-xxl-3w1-wozek-durango-alu-tech-riko-i5345664255.html
Gośśś, fajnyA to z tych, które mają gondolę z funkcją bujania? Słyszałam, że są takie a ten ma taką zaokrągloną dołem.