Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kleo2426 wrote:Zobaczę może jutro uda mi się zrobić to jak będę w przychodni mi tylko lekarz powiedział że do szpitala na Biziela mam się rejestrować i że będą robić USG tarczycy i pewnie jakieś leki przepiszą.
Zapomniałam jeszcze napisać kolejna wizyta na 8.10 a jak skończę kwas foliowy to polecił kupić Omega med Optima. Bierze ktoś te witaminki ?
Ja z tym tsh najadlam sie strachu a moj lekarz taki wyluzowany ze tu żadnego problemu nie makleo2426 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Kleo ja na początki ciąży miałam tsh na poziomie 3,2, ale wcześniej wykryto u mnie niedoczynność. Moja endo u której się leczę powiedziała, że w ciąży najważniejsze jest ft3 i ft4 ale bardziej ft4, bo to wyznacznik "zapasu" hormonu. Wiadomo w ciąży wszystkie hormony wariują
idź do poradni
pewnie dostaniesz delikatna dawkę eutyroxu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:25
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Ale się zdziwiłam babka w pociagu zapytała czy nie chce usiąść
ale fajnie się poczułam
kleo2426, She86, A.Kasia, d'nusia, Kate84, Karolina@, Renka88, baassiia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Gratuluję ślicznych bobasow i udanych wizyt
idę się trochę porozsciagac bo kręgosłup boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:28
kleo2426, She86 lubią tę wiadomość
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny przyznam ze trochę mnie to zmartwiło, bo raz że nie miałam nigdy problemów z tarczyca, to nigdy nie miałam ich też w poprzednich ciążach.
Jutro zadzwonię do szpitala zobaczymy jaki termin mi ustalą a w razie jak będzie zbyt długi, to zrobię te dodatkowe badania. -
Dziewczyny,
Ale dajecie czadu z tym pisaniem! Jeśli liczba i długość postów będą wprost proporcjonalne do wielkości Waszych brzuszków (a na to wygląda), to niedługo BellyBest będzie musiało wykupić dodatkowy serwer specjalnie dla wątku marcówek
Bardzo się cieszę, że u Was tyle dobrych wieści! Gratuluję!! :-*
Ryjku, bardzo się cieszę z wyniku Twojego synka. No i jesteś pierwszą osobą na wątku, która zna na 100% płeć!! (nie wliczając mnie...no bo to inna historia)
Est, na pewno będzie dobrze! Widziałam, że zagadałaś dziewczyny na wątku o badaniach. Słusznie! One są wspaniałe i są kopalnią wiedzy w takich tematach.
Jagoodku, odezwij się! W ogóle powinnaś nam się meldować na bieżąco z trasy, najlepiej co 10 km.
Przepraszam, że wszystkich tematów nie zaadresuję, ale ja na tych wakacjach to tak z doskoku w necie działam. Na dodatek zaraz znowu obowiązkowa impreza służbowa, tym razem przy plaży
Moim zdaniem te dobre wieści u Was to dzięki temu Waszemu zdrowiu, które ciągle tu wychylam, hihi... Więc nie mogę się opuścić.
I jeszcze jedno: A.Kasia, mogłabyś trochę tego ciasta do Dubrovnika podesłać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:32
She86, A.Kasia, Love_life, Kate84, Karolina@, Est, ryjkek, 26Asia, krówka_muffka, Kajola, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Dziewczyny,
Ale dajecie czadu z tym pisaniem! Jeśli liczba i długość postów będą wprost proporcjonalne do wielkości Waszych brzuszków (a na to wygląda), to niedługo BellyBest będzie musiało wykupić dodatkowy serwer specjalnie dla wątku marcówek
Ryjku, bardzo się cieszę z wyniku Twojego synka. No i jesteś pierwszą osobą na wątku, która zna na 100% płeć!! (nie wliczając mnie...no bo to inna historia)
Est, na pewno będzie dobrze! Widziałam, że zagadałaś dziewczyny na wątku o badaniach. Słusznie! One są wspaniałe i są kopalnią wiedzy w takich tematach.
Jagoodku, odezwij się! W ogóle powinnaś nam się meldować na bieżąco z trasy, najlepiej co 10 km.
Przepraszam, że wszystkich tematów nie zaadresuję, ale ja na tych wakacjach to tak z doskoku w necie działam. Na dodatek zaraz znowu obowiązkowa impreza służbowa, tym razem przy plaży
Moim zdaniem te dobre wieści u Was to dzięki temu Waszemu zdrowiu, które ciągle tu wychylam, hihi... Więc nie mogę się opuścić.
I jeszcze jedno: A.Kasia, mogłabyś trochę tego ciasta do Dubrovnika podesłać?
Annak, Ty tak tylko piszesz o tym Dubrovniku (zazdrość mnie zżera, bo ja w tym roku Chorwację musiałam odpuścić), a gdzie fotorelacja z tej podróży? Nakarm nasze oczy i duszę tymi pięknymi widokami -
Karolina@ wrote:Annak, Ty tak tylko piszesz o tym Dubrovniku (zazdrość mnie zżera, bo ja w tym roku Chorwację musiałam odpuścić), a gdzie fotorelacja z tej podróży? Nakarm nasze oczy i duszę tymi pięknymi widokami
Dziewczynki, no spróbuję jakąś fotę walnąć
To taki wyjazd pół służbowy (to znaczy dla mojego męża całkiem służbowy), więc nawet aparatu foto nie wzięliśmy. Ale może coś telefonem pyknę.
I zrobimy wymianę brzuszki za widoki morzaA.Kasia, Love_life lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przede wszystkim gratuluję Wam udanych wizyt
aż serducho rośnie jak czyta się dobre wieści
Spędziłam dziś prawie cały dzień w banku chcąc uzyskać kredyt, masakra istna - babce cały czas zawieszał się system, aż w końcu nie załatwiłam nic
Po wyjściu z banku mąż zaprowadził mnie do rajuSklep w którym jest dosłownie wszystko dla matki i dziecka
Zakochałam się w wózku
I już wiem na jaką furę dla maleństwa będę odkładać kaskę
http://bejbi.eu/sklep/tutek-wozek-turran-silver-glebokospacerowy-ts-p-11920.html
A tu macie przydatny według mnie filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=tdCTa4Kg92o
kleo2426, A.Kasia, Karolina@, She86 lubią tę wiadomość
-
A.Kasiu na pewno będzie wszystko dobrze i w marcu będziemy wrzucać zdjęcia naszych noworodków
Renka.88 gratuluję ,super wieści ,duży ,zdrowy bobasekŚliczna fotka :-*
Kleo2426 może w nocy szalał to teraz odyspiałnajważniejsze ,że zdrowy bobas i wszystko ok ! Śpioszek na zdjęciu
Ja właśnie jutro jade zrobić badania tarczycowe bo we wtorek endo i kontrola ,pierwszy raz odwiedzę luxmed w Gdańsku i już mi sie nie podoba bo ten w Poznaniu mam na przeciwko domu hehe i jak idę na badania rano to za chwilę jestem w domku,tabletka i śniadanie a tu...
Annak super ,bawe sie dobrze i korzystaj za nas wszystkieah impreza przy plaży jak cudownie to brzmi ....
Obiecane fotki brzuszka :
I nasz szaleństwa ciuszkowe, dodam ,że w większości Tatusia
Dziewczyny przepraszam znów za duże fotki nie wiem jak to zmienić???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:51
domiii, Renka88, Est, kofeinka, 26Asia, kleo2426, edyś, A.Kasia, Karolina@, Madzialena90, Kajola, d'nusia, baassiia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
kleo2426 wrote:Dziękuję dziewczyny przyznam ze trochę mnie to zmartwiło, bo raz że nie miałam nigdy problemów z tarczyca, to nigdy nie miałam ich też w poprzednich ciążach.
Jutro zadzwonię do szpitala zobaczymy jaki termin mi ustalą a w razie jak będzie zbyt długi, to zrobię te dodatkowe badania.zbadaj sobie te hormony co Ci pisałam jezeli dluzej będziesz czekać na wizytę. Luzik!!:*
kleo2426 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
annak wrote:Dziewczyny,
I jeszcze jedno: A.Kasia, mogłabyś trochę tego ciasta do Dubrovnika podesłać?
Annak, dziękuję
Zawsze jak widzę, że coś napisałaś, to od razu się uśmiecham
Odpoczywaj i jak będziesz w stanie wstawić jakieś zdjęcie, to chętnie zobaczymy
-
Martita88 wrote:Kleo ja na początki ciąży miałam tsh na poziomie 3,2, ale wcześniej wykryto u mnie niedoczynność. Moja endo u której się leczę powiedziała, że w ciąży najważniejsze jest ft3 i ft4 ale bardziej ft4, bo to wyznacznik "zapasu" hormonu. Wiadomo w ciąży wszystkie hormony wariują
idź do poradni
pewnie dostaniesz delikatna dawkę eutyroxu
-
Karolina@ mi też dziś przyszły identyczne legginsy i właśnie w nich pomykam:]
jagood pisz kochana, bo się martwimy wszystkie...
Gratuluję Wam udanych wizyt!
Słuchajcie, zrobiłam dziś kapustę z grochem, bo tak mnie naszło,że szok...
Wtrąbiłam talerz pełny....i co ja miałam napisać, no właśnie to...
żebyście trzymały kciuki, coby mi dupci nie rozerwało:P
Buziaki na dobry wieczór:PA.Kasia, kleo2426, d'nusia, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 - Kate, pięknie wyglądasz
Widzę, że szał zakupowy dopadł i Ciebie
Dobrze, że ja nie mogę za bardzo wędrować po sklepach bo pewnie musiałabym osobną garderobę dla malucha zrobić
kofeinka - moja koleżanka ma ten wózek i z tego co wiem, jest bardzo zadowolona
annak - no jak tam, głowa nie boli po ostatnich toastach? Na ciasto zapraszam do siebie bo siedzę sama jak pustelnik i przydałoby się jakieś miłe towarzystwo
A póki co tak jak dziewczyny czekam na fotki z Twojego wyjazdu
Kate84 lubi tę wiadomość
-
krówka_muffka wrote:Karolina@ mi też dziś przyszły identyczne legginsy i właśnie w nich pomykam:]
jagood pisz kochana, bo się martwimy wszystkie...
Gratuluję Wam udanych wizyt!
Słuchajcie, zrobiłam dziś kapustę z grochem, bo tak mnie naszło,że szok...
Wtrąbiłam talerz pełny....i co ja miałam napisać, no właśnie to...
żebyście trzymały kciuki, coby mi dupci nie rozerwało:P
Buziaki na dobry wieczór:P
Hahaha padłam!krówka_muffka, Nadzieja87 lubią tę wiadomość
2.02.15 7 tc mój aniołek :*