Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate84 - no ja tak biegam od początku ciąży
Może macica ułożyła się w taki sposób, że naciska Ci na pęcherz? No i po urinalu też będziesz częściej biegać do toalety bo żurawina działa moczopędnie.
Mnie kłuje bardzo z lewej strony w dole brzucha ale myślę, że to z nerwów bo miałam dziś stresujący dzień.
-
Ja to najabrdziej do wc w nocy po 4/5 razy a w ciagudnia tak koło 15 mnie cisnie potrafilam raz isc do ubikacji pozniej poszlam czajnik właczyc na hebratke i jak właczyłam to znowu szłam to wcbomisie chciało:d Mąz sie smieje ze teraz to by misie przydały pampersy bo 10 minut jedziemy i mi sie chce siku:D
-
Lula_w wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn z Rzeszowa, w którym H&M są ciążowe rzeczy? Kiedyś był dział tylko w Graffice, ale strasznie mały wybór był, zmieniło się coś teraz?
Ja nie z Rzeszowa, tylko zakupy robię w Rzeszowietak h&m ciążowy jest tylko nadal jest tylko w graffice
Dziewczyny ja też chodze tak czesto siku, malo co mam do wysikania a i tak mnie gonizwłaszcza w nocy jest to uciązliwe
Lula_w lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Hej,
Ja też dzisiaj kiepsko się czuję, mam straszne migreny i potworną senność.
Tak piszecie o dupku- mi też lekarz kazał odstawić, ale z dnia na dzień. Brałam 2 razy dziennie po 1 tabletce. Może to od takiego nagłego odstawienia czuje się jak flak??/
A, i mdłości mi się znowu zaczynają//
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Est wrote:O kurde Gosss to rzeczywiście masz trochę tego.
Heh no jest troche tegojuz mialam nadzieje, ze teraz mi odstawi chociaz ten kwas, luteine i dupka, ale moj gin jest na urlopie i byla inna na zastepstwie wiec pewnie nie chciala decydowac i kazala brac wszystko dalej...
Clexan, acard i encorton na pewno bede brac do konca ciazy, a reszte dopiero w pazdzierniku sie przekonam do kiedy, bo moj gin wroci z urlopu
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ja sie zastanawiam czy nie wykupić luteiny która jakiś czas temu przepisał mi inny lekarz i kazał brać do 20 tygodnia, jak myślicie?? Niestety jestem zmuszona na ten moment prowadzić ciążę w dwóch miastach i stąd różne pomysły lekarzy na leczenie....
W każdym bądź razie spokojnej nocki dla wszystkichSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
margaret26 wrote:U mnie takich akcji nie było. Brałam luteine ze względu na poronienie w styczniu i torbiel, ale nie są to przeciwwskazania do współżycia więc nie odmawialiśmy sobie tej przyjemności.
A to w tej ciazy miałaś torbiel? Pytam bo ja mam tzn mam nadzieje ze znikła do tego czasu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Witam kochane.
Wczorajszy dzień był udany u mamusi choć powiem szczerze że biodro i cała lewa strona dała mi tak popalić że wieczorem miałam dość. Dziś rano natomiast dziwne przywitałam się z kibelkiem. Po 4:30 wstałam na siusiu i położyłam się i w momencie poczułam że jest mi niedobrze,
Nareszcie zrobiłam sobie to zdjęcie brzuszka i wklejam i ja. Brzuszek z dnia wczorajszego 12 t 0 d
A.Kasia, Madzialena90, Kokaina, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Gośśś ja już encorton odstawiłam, zostało mi jeszcze fraksiparina, duphaston, acard, kwas foliowy, i witaminki
muminkano już brzuszek widać
Witam się dzisiaji za tydzień oglądam mojego dzidziusia
już nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:21
kofeinka, muminka83, A.Kasia, Gośśś lubią tę wiadomość
-
26Asia wrote:Gośśś ja już encorton odstawiłam, zostało mi jeszcze fraksiparina, duphaston, acard, kwas foliowy, i witaminki
muminkano już brzuszek widać
Witam się dzisiaji za tydzień oglądam mojego dzidziusia
już nie mogę się doczekać
Ja też za tydzień i też nie mogę się doczekać jużtak bardzo bym chciała wiedzieć, że jest ok i mieć codzienny podgląd maleństwa
Mnie dziś od rana kłuje/poszczypuje po lewej stronie brzuchamam nadzieję, że to tylko rozciągają się więzadła macicy, itd.
-
Muminko ładnie już widać brzusio
Dziewczyny a mnie nadal trzyma ból głowy, od wczoraj rana no masakramyślałam, że po nocy przejdzie a tu nic... Ponad dobę tak boli!
A za 2 godziny ruszam do poznania pierwszy raz sama autem, ciekawe jak w tym kiepskim stanie dam radę i siusianiem co 5 minutmuminka83 lubi tę wiadomość