Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:PS. ryjkek, dopiero się zorientowałam, że jesteś ryjkek nie ryjek
jakoś do tej pory mi to K umykało
No właśnie wcześniej dobrze pisałaś. Miało być ryjek (tak mówię na swojego narzeczonego) ale przy wpisywaniu pomyliłam się i nie umiem tego zmienić w ustawieniach.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
A.Kasia wrote:Od wczoraj bardzo mnie kłuje w spojeniu łonowym jak leżę lub siedzę. Jak stoję jest ok. Chyba sobie termofor z ciepłą wodą przyłożę tylko czy tak można w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:19
-
nick nieaktualnyryjkek wrote:No właśnie wcześniej dobrze pisałaś. Miało być ryjek (tak mówię na swojego narzeczonego
) ale przy wpisywaniu pomyliłam się i nie umiem tego zmienić w ustawieniach.
A bo ja zawsze odpisując na wiadomości kopiuję Wasze nicki, żeby się nie pomylićAle czytałam zawsze Ryjek
ryjkek lubi tę wiadomość
-
salomea wrote:O to to, to ja mam to samo! Jak chodzę to jest znośnie, jak leżę lub przewracam się z boku na bok to kłuje strasznie.
Z tego co kiedyś wyczytałam, to jest rozciąganie się wiązadeł macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:23
salomea, domiii lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Brzuch przestał bolec ale pamietacie kiedys pisalam o takiej twardej kulce pod pępkiem, jak od czasu do czasu trzymam reka za brzuch to czuje ta kule, teraz juz jest wieksza, czy to macica? a w niej dziecko? przeciez nie moze byc tak twarda?jusiakp
-
Witam Was Dziewczyny, nie dam rady po tym całym dniu się do wszystkiego ustosunkować bo padam. Zajechałam do Poznania ok 16,pół godziny w domu po trasie i w teren. Do salonu trzeba było na kontrolę wlecieć, później resztę spraw pozałatwiać niedawno wróciłam i nadrabiam.
Przede wszystkim gratuluję udanych dzisiejszych wizyt :-*
Witam Nową Marcówke
A wszystkim które miały dziś gorszy dzień życzę by jutro było dużo lepiej! I sobie też!
Ja od pół godziny mam jakieś mega kłucie z lewej strony brzucha i oczywiście też myślę czy to normalne? Dobrze, że jutro o 13:30 wizytaMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak któraś nadal cierpi na zaparcia to odkryłam lekarstwo
To znaczy zmałpowałam, bo któraś tu kiedyś o tym pisała... Otręby granulowane z jogurtem naturalnym i kiwi. Smaczne i naprawdę skuteczne
Kate84 - no stress, wszystkie nas tak tu kłujeTak przynajmniej wynika z naszych dzisiejszych gorzkich żalów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:50
-
Dziewczyny, które stosują luteinę... Czy Wy zawsze wyczuwacie szyjkę? Ja boję się tam dłubać, więc tego nie robię, ale nie wiem czy ona jest łatwo wyczuwalna czy nie bo dla mnie to trochę czarna magia... No i raz w tej pochwie palec mi cały wchodzi, raz pół, czasem tam takie jakby w środku pafałdowane jest a innym razem normalnie. Wy też tak macie? Nie wiem od czego to zależy. Przepraszam za te głupie pytania i za tę obrazowość, ale się zastanawiam czy to normalne, a tylko Wy możecie pomóc, męża nie zapytam
Już bym chciała to odstawić, żeby chociaż nad tym się codziennie nie zastanawiać -
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Kaaasia co to moze byc??? twarda macica zly znak
A po nospie przeszło? Ja na takie awaryjne sytuacje stosuję scopolan w czopkach. A może to nie macica tylko jelita? Nie masz problemu z zaparciami? Najlepiej byłoby zadzwonić lub wybrać się do ginka jeśli Cię to bardzo niepokoi... -
Jusia, ja bym na Twoim miejscu wzięła magnez i dała sobie z godzinkę na odpoczynek. Nie wiem czy widziałaś, ale ostatnio wrzucałam zdjęcie takiej całkiem sporej, wystającej guli na brzuchu i była dość twarda. Ponieważ była po lewej stronie brzucha to zorientowałam się, że to młody się tak ułożył. Po jakimś czasie się przesunął i brzuch znów był płaski i miękki.
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Dziewczyny, nie potrafię już wytrzymać z bólu z powodu tej rwy kulszowej. Boli w każdej pozycji, zaczynam chodzić po ścianach... Macie wiedzę, jak temu zaradzić?
Kochana, próbowałaś przykładać termofor? Z pewnością są jakieś leki, które możesz stosować ale to by się przydało lekarza zapytać
paola87 - szyjka w ciągu dnia zmienia położenie, raz jest wyżej a raz niżej. Jeśli nigdy jej nie badałaś to może być Ci ciężko określić jej stan. Najlepiej tam wcale nie grzebać bo dotykanie szyjki może ją bez potrzeby stymulować do skurczy.