Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak wkładam luteine to robię to szybko i nawet nie pcham tam za bardzo bo lekarz mi kiedyś mówił że w ciąży łatwo zainfekować szyjke
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kasia po nospie bol brzucha przeszedl ale ta kule jak leze mam od poczatku ciazy, tylko ze teraz jest po prostu wieksza, jak bylam na usg prenatalnym to lekarz niczego nie widzial, zeby macica byla twarda, czy tego nie idzie stwierdzic przez usg? byc moze to dzidzi ale tak mysle ze tak nisko jest wciaz pod pepkiem? myslalam, ze jakos na wysokosci pepka hmmjusiakp
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Kasia po nospie bol brzucha przeszedl ale ta kule jak leze mam od poczatku ciazy, tylko ze teraz jest po prostu wieksza, jak bylam na usg prenatalnym to lekarz niczego nie widzial, zeby macica byla twarda, czy tego nie idzie stwierdzic przez usg? byc moze to dzidzi ale tak mysle ze tak nisko jest wciaz pod pepkiem? myslalam, ze jakos na wysokosci pepka hmm
Nieee, jeszcze nieWydaje mi się, że dopiero w 20tym tygodniu macica jest na wysokości pępka
-
Anita witaj
napisz cos o sobie ?
Jusia macica jest jeszcze nisko... a piszesz, ze masz to od poczatku ciazy wiec wydaje mi sie ze to nie jest dziecko, a nie mozesz po prostu zadzwonic do swojego gina i sie zapytac? Ciezko jest tak stwierdzic co to moze byc...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
myślę, że na tym etapie jusiakp, jeszcze pod pepkiem.
weź sobie rzeczywiście magnez 3 po 1, czy nospe- rozkurczowe to to, nie zaszkodzi a może pomóc. Kochana i dbaj o siebie, nie przesilaj się.
to luteine bierze się dowcipnie?!:] haha nie mówcie.
oczywiście witam się z Wami z łoża szpitalnego, jestem tu od rana
po wszystkich badaniach gotowa na zabieg założenia szwu okreznego jutro 9:30 niestety ze znieczuleniem ogólnym. Pozytywnie nastawiona, pozdrowionka śle i życzę dobrej nocy<3
nie dobrze, że wszystko Was pobolewa i się martwicie. W brzuszkach teraz mamy KOCIOŁ i stąd te różnorakie bóle. oby niebawem wszystko co złe odeszło, a Wy moglyscie się cieszyć upragnionym stanem:*do czterech razy sztuka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagood - trzymaj się tam dzielnie
Ja miałam kiedyś zabieg na szyjkę w znieczuleniu ogólnym i dobrze to wspominam, szybko się wybudziłam i tego samego dnia wyszłam do domu
Powodzenia jutro!
anitka19953 - fajnie Cię poznaćKurcze, znowu chłopczyk
U nas na forum wszędzie siusiaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 22:40
-
jusia a nie uderzylas sie gdzies przypadkiem na poczatku? moze jakis krwiaczek ci sie zrobil pod skora ? Przespij sie a rano dzwon do gina
milych snow
Jagood powodzenianooo luteia jest pod jezykowa i dowcipna
jagood lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny