X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:18

Marzec x 2 <3 <3
  • Est Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, ja mam identyczne wrazenia jak Ty.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak wkładam luteine to robię to szybko i nawet nie pcham tam za bardzo bo lekarz mi kiedyś mówił że w ciąży łatwo zainfekować szyjke

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Est Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anitka19953 wrote:
    Cześć, ja również chciałabym do Was dołączyć :-)

Witaj :-)

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia po nospie bol brzucha przeszedl ale ta kule jak leze mam od poczatku ciazy, tylko ze teraz jest po prostu wieksza, jak bylam na usg prenatalnym to lekarz niczego nie widzial, zeby macica byla twarda, czy tego nie idzie stwierdzic przez usg? byc moze to dzidzi ale tak mysle ze tak nisko jest wciaz pod pepkiem? myslalam, ze jakos na wysokosci pepka hmm

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Kasia po nospie bol brzucha przeszedl ale ta kule jak leze mam od poczatku ciazy, tylko ze teraz jest po prostu wieksza, jak bylam na usg prenatalnym to lekarz niczego nie widzial, zeby macica byla twarda, czy tego nie idzie stwierdzic przez usg? byc moze to dzidzi ale tak mysle ze tak nisko jest wciaz pod pepkiem? myslalam, ze jakos na wysokosci pepka hmm

Nieee, jeszcze nie :) Wydaje mi się, że dopiero w 20tym tygodniu macica jest na wysokości pępka :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia, wg w Oczekiwaniu na dziecko teraz macica sięga połowy wysokości między wzgórkiem a pępkiem. Za miesiąc dopiero sięgnie pępka, a pod koniec 6 mca będzie 6cm nad nim.

A.Kasia, jagood, domiii lubią tę wiadomość

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita witaj :) napisz cos o sobie ?

Jusia macica jest jeszcze nisko... a piszesz, ze masz to od poczatku ciazy wiec wydaje mi sie ze to nie jest dziecko, a nie mozesz po prostu zadzwonic do swojego gina i sie zapytac? Ciezko jest tak stwierdzic co to moze byc...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś dzięki za poradę, ale o tej godzinie chyba nie wypada dzwonić :) ja się kładę :) dobranoc wszystkim

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • jagood Przyjaciółka

Wysłany: 14 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że na tym etapie jusiakp, jeszcze pod pepkiem.
    weź sobie rzeczywiście magnez 3 po 1, czy nospe- rozkurczowe to to, nie zaszkodzi a może pomóc. Kochana i dbaj o siebie, nie przesilaj się.

to luteine bierze się dowcipnie?!:] haha nie mówcie.

oczywiście witam się z Wami z łoża szpitalnego, jestem tu od rana
    po wszystkich badaniach gotowa na zabieg założenia szwu okreznego jutro 9:30 niestety ze znieczuleniem ogólnym. Pozytywnie nastawiona, pozdrowionka śle i życzę dobrej nocy<3

nie dobrze, że wszystko Was pobolewa i się martwicie. W brzuszkach teraz mamy KOCIOŁ i stąd te różnorakie bóle. oby niebawem wszystko co złe odeszło, a Wy moglyscie się cieszyć upragnionym stanem:*

do czterech razy sztuka.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Gośśś dzięki za poradę, ale o tej godzinie chyba nie wypada dzwonić :) ja się kładę :) dobranoc wszystkim

:) spokojnej nocki!

• anitka19953 Przyjaciółka

Wysłany: 14 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam w Płocku, mam 20 lat. Dziś rozpoczął się II trymestr, prawdopodobnie będzie chłopczyk :-)

A.Kasia, edyś, Kajola, krówka_muffka, aaagaaatka, Izoleccc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagood - trzymaj się tam dzielnie ;) Ja miałam kiedyś zabieg na szyjkę w znieczuleniu ogólnym i dobrze to wspominam, szybko się wybudziłam i tego samego dnia wyszłam do domu :) Powodzenia jutro!

anitka19953 - fajnie Cię poznać :) Kurcze, znowu chłopczyk ;) U nas na forum wszędzie siusiaki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 22:40

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy mogę użyć maści cynkowej na pryszcza, zrobił się dziś duży i bolący i nie chce urosnąć do końca.

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusia a nie uderzylas sie gdzies przypadkiem na poczatku? moze jakis krwiaczek ci sie zrobil pod skora ? Przespij sie a rano dzwon do gina :) milych snow :)

Jagood powodzenia :) nooo luteia jest pod jezykowa i dowcipna :P

jagood lubi tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Dziewczyny czy mogę użyć maści cynkowej na pryszcza, zrobił się dziś duży i bolący i nie chce urosnąć do końca.

Używaj swobodnie :) Nawet jakbyś się tym cała wysmarowała to nie sądzę, żeby zaszkodziło ;)

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Używaj swobodnie :) Nawet jakbyś się tym cała wysmarowała to nie sądzę, żeby zaszkodziło ;)
    Super. Dziękuję za szybką odpowiedz. I dobrej nocki Wam życzę :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita hehe kolejny siurek na forum :D gratuluje :)

Tygrysku nie mam pojecia...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś - miażdżąca przewaga siusiaków ;) Teraz już się czuję niemal w obowiązku, żeby się pipa w poniedziałek pokazała :P

domiii, Magda lena, Nataszka2200, Izoleccc lubią tę wiadomość

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosss to jest wielkosci hmmm pomaranczy teraz, dlatego myslalam ze macica :-) wczesniej bylo jak sliwka a potem kiwi :-) kurde mialam isc spac a juz czuje ze nie zasneeeee

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
‹‹ 542 543 544 545 546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ