Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, właśnie poczułam kilka pierwszych kopniaków w dole brzuszka!!!
Mania1718, Kajola, aaagaaatka, baassiia, aniek_m, Magda lena, kofeinka, Est, Madzialena90, Vincent, 26Asia, RudyTygrysek, Martita88, skowroneczka87, Izoleccc, Tunia.a, She86, A.Kasia, krówka_muffka, Mietka 30:), Karka, ksanka, edyś, Lula_w, wiewiórka17, perła ziemi, anitka19953, Karolina@, Kokaina, anie93lica, karlik, Hannia123, Renka88, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Love_life wrote:Hey dziewczyny byłam dziś na wizycie z położna zostawiłam próbkę moczu i mówiłam że bolą mnie nerki i ze mam infekcje pochwy raczej nie była wzruszona.. posłuchałam bicia serca maleństwa i jestem spokojniejsza. Teraz tylko czekać na usg byle do października miłego dnia wszystkim ja jadę do pracy
Eh pomylilam Cie z Izoleccc
Jednak w 16 tc mozna posluchac serduszkaSuper! Ja mam za tydzien wizyte
[/link]
-
domiii wrote:Właśnie przyszedł mój SZUMIŚ!!!
może nie będę go teraz włączać, bo jestem w pracy haha, ale jest superrrWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:19
domiii lubi tę wiadomość
-
Korci mnie żeby iść na jakąś wizytę prywatnie może gdzieś w Rzeszowie, chciałabym juz poznać płeć
Ktoś może kogoś polecić?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
jusiakp wrote:Aniek a co planujesz zrobic z wloskami? Ja mam dzis w planienalozenie farby, ale sama:-)
Oczywiście farba bez amoniaku
-
Gośśś no właśnie ja nie mam ciężkiej pracy bo pracuje w biurze, ale i tak jestem zmęczona po 10 godzinach pracy
ale z drugiej strony nie chce wyjść na jakąś leniwą albo coś..
Dopegyt to ma ciśnienie. Mi moja lekarka przepisała bo w gabinecie miałam podwyższone ciśnienie (stres) ale ja mierzyłam dwa razy dziennie przez 2 tygodnie i później pokazałam lekarce i powiedziała żeby jednak nie brać -
aleksandrazz wrote:Korci mnie żeby iść na jakąś wizytę prywatnie może gdzieś w Rzeszowie, chciałabym juz poznać płeć
Ktoś może kogoś polecić?
Wg mnie troche szkoda kasy, lepiej odlozyc na pozniejsze wydatki:)
-
Martita88 wrote:Gośśś no właśnie ja nie mam ciężkiej pracy bo pracuje w biurze, ale i tak jestem zmęczona po 10 godzinach pracy
ale z drugiej strony nie chce wyjść na jakąś leniwą albo coś..
Dopegyt to ma ciśnienie. Mi moja lekarka przepisała bo w gabinecie miałam podwyższone ciśnienie (stres) ale ja mierzyłam dwa razy dziennie przez 2 tygodnie i później pokazałam lekarce i powiedziała żeby jednak nie braćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:57
-
nick nieaktualny
-
Martita wydaje mi się, że nie powinnaś pracować w ciąży po 10h bo to już są nadgodziny. Nie powinnaś się przejmować, nikt Cię nie będzie oceniać. Kiedy odpoczniesz? Jak się dzidziuś urodzi?? ;-)Ciąża to czas w którym powinnaś się rozpieszczać a nie przepracowywać
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
To skoro już jesteś na L4 to tym bardziej odpoczywaj. Nikt nie jest niezastąpiony
W końcu kogoś znajdą co przejmie Twoje obowiązki a może to, że byłaś cały czas do pomocy to przez to nawet nikogo nie szukali
domiii, A.Kasia lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
nick nieaktualnydomiii wrote:Dziewczyny, właśnie poczułam kilka pierwszych kopniaków w dole brzuszka!!!
Coś pięknegoSuper!
Ja dobiłam się w końcu do tego fryzjera i jak już usiadłam do podcinania końcówek to uznałam, że jednak nie chcę żadnej zmiany fryzury i nie będę ich obcinać na krótko. Włosy nie ręka, wiadomo. Ale ja lubię siebie w długich włosach, mogę je rozpuścić i związać, upiąć jakąś fajną fryzurę... Chyba jednak nie będę kombinować.
Co do samopoczucia to czuję się średnio i tak sobie myślę, że podziwiam Was wszystkie, które chodzicie do pracy. Ja bym po prostu nie dała radyPokonanie 300m zajmuje mi teraz wieczność a później jestem taka zasapana, boli mnie brzuch i muszę odpocząć. Też miałam siedzącą pracę ale nie dałabym rady nawet do niej dojechać
Musiałabym codziennie jeździć busem 30km w jedną stronę a później jeszcze przesiąść się w autobus miejski. Zanim bym tam dotarła to już bym była ledwie żywa.
domiii lubi tę wiadomość
-
Domiii jak super!!
Martita88 nawet się nie zastanawiaj, a lekarz na pewno da Ci zwolnienie. Najważniejsze Twoje samopoczucieA praca nawet przy biurku, ale po 10h to trochę za dużo.
Ja dzisiaj mam wizytę kontrolną na 17.20 u mojego gina, po ciuchu liczę, że mi powie kto mieszka w brzuszku:) Trochę chyba się stresuję, bo brzuszek jakby mi zmalał, czułam wcześniej bąbelki i pępek skaczący, a teraz nic, a mój organizm reaguje ciągłym załatwianiem się na stresy chyba... Chciałabym już kopniaki bo wtedy wiesz, że wsio ok.
Trzymajcie proszę kciuki żeby było wszystko w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:15
domiii lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Martita bardziej chodzilo mi o to, ze jak jest normalny lekarz to to zrozumie i wypisze Ci l4 bez problemu... Obojetnie czy to jest praca biurowa, czy ciezka fizycznie to jezeli sie zle czujesz to nie ma prawa Ci odmowic zwolnienia...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]