Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Muminka super !
Kiedy następna wizyta ;>
5 października mam u swojej lekarki
Natomiast połówkowe : 16 listopada.
Oczywiście nie mogę się doczekać.
Jestem spokojna. Bardzo się bałam. Teraz widzę że moje maleństwo rośnie.
Różnica też się zmniejsza. Bo na samym początku maleństwo było młodsze o prawie tydzień według ostatniej @ a dziś
według OM 12 t 2 d
według usg 11 t 5 dLove_life lubi tę wiadomość
-
To prawie jak u mnie , ja mam 6-go. Wiedziałam że wszystko będzie dobrze ;d 3 tygodnie , ale się będzie dłużyć ;/
muminka83 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Gośśś wrote:Muminka swietne wiesci
hehe wiedzialam, ze tak bedzie
i po co sie kochana tak stresowalas ?
Sama nie nie wiem.Mąż jednak kupił mi bukiet róż jak to powiedział dlatego że byłam taka dzielna.
PS. lekarka to miała dziwne poczucie humoru. Zanim położyłam się mówi do mnie " no to sprawdźmy czy dziecko ma głowę."
możecie sobie wyobrazić co zrodziło się w mojej głowie -
margaret26 wrote:Dziewczyny, może Wam się przyda taka stronka. Ja już 20 minut przeglądam
http://www.szafa-bobasa.pl/
Fajna stronka, i ciuszki nie jakieś mega drogie. Byłam dzisiaj w Smaku, za zwykle body 50 zł//
margaret26 lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Koka ,ja w życiu nie kupię ciuszków w smyku. Większość rzeczy dostaniemy bo wśród znajomych i rodziny mamy baby boom,a to czego zabraknie dokupię
Wiele rzeczy dziecię nie założy nawet bo przecież szybko rośnie. Uważam ,że niektóre wydatki są zbędne bo ciuszki po innych dzieciach są jak nowe
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Muminko, super wieści!
Gratulacje udanej wizyty!
Ja wpadłam w szał ciążowych zakupów. W końcu kupiłam kojec motherhoodcudownie wygodny. Ktokolwiek to wymyślił jest BOGIEM.
Dziś mi przyszły 2 pary legginsów ocieplanych z panelem. Strasznie wygodne i miłe dla skóry! Extra. Kupiłam rozmiar L na teraz, i 2 szt XL na zimę1 parę dżinów z h&m mama i ze spodni to wszystko chyba. a i jeszcze rajstopy z panelem
bo mam kilka sukienek, które wyglądają jak worek, więc spokojnie w 9 msc ciąży będę mogła je nosić
Na razie z ciuszkami dla Staszka się wstrzymuję. Najchętniej kupiłabym wszystko co mi wpadnie w oko. Widząc jakie piękne rzeczy kupujecie...ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:52
d'nusia, Est, edyś, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam dziś spodnie ciążowe w H&M nie jestem jakoś super zadowolona, ale juz troche nie ma w czym chodzić
Zmierzyłam 36 i o ile w nogach i w tyłku były idealne, to w tym pasie czułam sie jak w rajstopach((( wg mnie zdecydowanie za obcisły w stosunku do szerokości nogawek. Wzięłam 38 i tu pas idealny, z tym, ze na tyłku i w nogach trochę luzy, no ale będzie zapas jak przytyje
Poza tym kolor takiego starego, brudnego jeansu, wiec tez średni
Kolejny minus to w sklepie było bardzo mało rozmiarów 36-38, albo 34 albo 44(( więc wybór miałam ograniczony. Jeżeli chodzi o ciążowe góry w H&M to to był jakiś żart, jakieś 3 bezkształtne wory i topy do karmienia, eh.. Może w innym miastach macie lepszy wybór, ale w Rzeszowie jest kiepsko.
Poza tym mają teraz promocje, ja przyniesie się stare jeansy (chyba H&M-owe) to 20% zniżki na dowolne nowe, również ciążowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:01
She86 lubi tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Leila - trzymaj się kochana :*
Miałam wrażenie, że dopiero co toczyły się rozmowy kiedy te prenatalne, a tu już wkraczacie w temat połówkowego - gratulacje dziewczyny
A jakie już brzuszki - no szok normalnie
Dziś jak wracałam z córcią z przedszkola spotkałam koleżankę z przeciwnej klasy z gimnazjum, ma córcię kilka miesięcy młodszą od mojej i patrze a pcha wózek - drugą córcię urodziła pare tygodni temu...Jakoś mi się tak dziwnie zrobiło - może nie żeby płakać od razu, ale taki smutek trochę, ahh...
Jutro mam wizytę u gin, zobaczymy co mi powie. Tak bardzo chciałabym żeby pozwolił na starania już po drugiej miesiączce..
Jacquline lubię było w ramach przytulenia :*
Muminka super wiadomości
A ja czytam Was sobie na bieżąco, ale jakoś weny do pisania w ostatnich dniach nie miałam, kusiło mnie trochę, by pomarudzić, że się denerwuję czwartkową wizytą, ale ponieważ wiele z Was miało cięższe dni postanowiłam już nie dolewać swoich problemów i się nie nakręcać jeszcze bardziej. W ramach odwrócenia uwagi i ja się na jutro umówiłam do fryzjera, a czwartek już tuż tuż... -
W temacie ciuchów, najbliższe dni mają być ciepłe, ale mi spokoju nie daje temat kurtki czy jakiegoś płaszcza ciążowego, a przyznam, że chciałabym go kupić w rozsądnej cenie, bo raczej nie posłuży mi już po ciąży. Macie jakieś pomysły na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:11
-
Hannia123 wrote:W temacie ciuchów, najbliższe dni mają być ciepłe, ale mi spokoju nie daje temat kurtki czy jakiegoś płaszcza ciążowego, a przyznam, że chciałabym go kupić w rozsądnej cenie, bo raczej nie posłuży mi już po ciąży. Macie jakieś pomysły na ten temat?