Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdalena a gdzie kupiłaś te ocieplane legginsy?
Ja dziś byłam w hm i lipaLegginsy we wszystkich rozmiarach były, tylko nie moje S:/ A jeansy zmierzyłam, to S w tyłku i nogach idealne, chociaż ciężko się je wkładało i ciężko wykonywało ruchy:/ No a ten pas? Jak na teraz idealny, ale więcej brzucha już by tam nie weszło. A M trochę już większe w nogawkach, a pas dalej ciasny
Tak myślę, że może wygodniejsze by były takie bardziej uciągliwe dżinsy a nie typowe, sztywne. Tylko te uciągliwe są cieńsze i nie wiem czy będą ciepłe na zimę. No i ciekawe jak pas w pozostałych modelach, dalej już nie mierzyłam bo mnie mocno w boku zakuło i się wystraszyłam. Was kłuje z lewej, a mnie z prawej
Mam nadzieję, że to nic złego, jutro wizyta to zapytam. Nawet w nocy jak się przekręcam to czuję.
No także jak widzicie zakupy nie udaneA tak się na nie cieszyłam
A tak w ogóle to gratuluję dzisiejszych udanych wizyt -
paola87 wrote:Magdalena a gdzie kupiłaś te ocieplane legginsy?
Ja dziś byłam w hm i lipaLegginsy we wszystkich rozmiarach były, tylko nie moje S:/ A jeansy zmierzyłam, to S w tyłku i nogach idealne, chociaż ciężko się je wkładało i ciężko wykonywało ruchy:/ No a ten pas? Jak na teraz idealny, ale więcej brzucha już by tam nie weszło. A M trochę już większe w nogawkach, a pas dalej ciasny
Ja własnie te byłam dzis w H$M i te same odczucia ! Nie mam dużego brzuszka na razie i w S nogawki i tyłek super, ale pasie czułam sie obcisłe jak w rajatchnie lubie takiego czegoś, ja muszę mieć luźno na brzuchu
Wzięłam w końcu M i niestety wiszą trochę na tyłku, ale zapewne przytyje jeszcze i bedą w sam raz, w pasie dużo luźniej za to
pod brzuchem robi mi sie przez to taki pseudo worek :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 20:56
26Asia, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:A jaką kapustę wolicie do gołąbków? Ja zawszę robię z włoskiej.
Ja też z włoskiej:) lepsza w obróbce:) swoją drogą kupiłam dziś wszystkie składniki i jutro robięjuż nie mogę się doczekać
...a dupka rośnie:)
Kalendarz ciąży BellyBestFriendmuminka83, RudyTygrysek, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Mietka 30:) wrote:Ja też z włoskiej:) lepsza w obróbce:) swoją drogą kupiłam dziś wszystkie składniki i jutro robię
już nie mogę się doczekać
...a dupka rośnie:)
[/url]
Oj też muszę zrobić. Jutro planuję taką zupkę przegląd tygodnia. Warzywka - marchawka, pietruszka, seler, buraki w kosteczkę na skrzydełku z indyczka. Potem obiorę mięsko z skrzydła i dalej do zupki na końcu lekko zabielę śmietanka. Pycha.
Lula_w lubi tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:W temacie ciuchów, najbliższe dni mają być ciepłe, ale mi spokoju nie daje temat kurtki czy jakiegoś płaszcza ciążowego, a przyznam, że chciałabym go kupić w rozsądnej cenie, bo raczej nie posłuży mi już po ciąży. Macie jakieś pomysły na ten temat?
-
no to dzisiaj zrobiłyśmy chyba grupowy nalot na H&M
ja tez jestem po zakupach i dla mnie rozmiar M jest idealny
kupiłam jeansy rurki ciążowe
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300024008.html
i czarne leginsy
na razie wystarczy
gratuluje udanych wizyt prenatalnych! oby same takie dobre wieści!
ja oczekuję niecierpliwie na wizytę piątkową
-
Marita88 myślę,że lekarz powinien bez problemu wystawić Tobie zwolnienie ,choć słyszałam o takich co nie chcą tego robić hmmm...Ja mam teraz wizyty co miesiąc i tak też L4.
Aleksandrazzz gratuluję udanej wizyty , a płci widocznie nie był jeszcze pewien skoro nie mówił :)na tej następnej na pewno się coś dowiesz.
Domii gratuluję ruchów , ja się wciąż zastanawiam kiedy je poczuje
Gośśś piękny brzusio
Edyś jaki słodki Pajacyk
[Jacqueline[/b] trzymam kciuki ,żeby lekarz pozwolił i starania szybko były owocne
Muminka bardzo się cieszę i bardzo gratuluję !Widziałam ,że wszystko będzie dobrze.Teraz możesz odetchnąćPiękne zdjęcie
Lucky gratuluję udanej wizyty, i zdrowej córeczkiKolejna dołącza do naszego grona babek
Niecierpliwa gratuluję i bardzo się cieszę ,że wizyta udana i maluszek zdrowo rośnie
A ja dziś zniesmaczona po wizycie w luxmed oprócz potwierdzenia płci - na 100% mówi ,że córka to nie powiedział nic więcej wrrrr, nie zmierzył ,nie zważył ,mało tego nie pokazał mi zbytnio na monitorze , nie dał zdjęć, no chyba go dziś pogięło! Do tego kuźwa nie wziął mi opisów badań prenatalnych -ok wiem ,że są dobre ale chciałabym wiedzieć to co Wy pozostałe wymiary,płyn ,łożysko bo tam wszystko jest opisane a o tym na badaniu nie mówiła najlepsze ,że wczoraj pisałam mu sms ,żeby przypomnieć się bo jutro wracam do Gdańska na 2 tyg!wrrr także nic poza tym ,że będzie Amelka nie wiem ,nawet ile urosła! Jak dobrze,że za 2 tyg mam swojego gina u którego tak naprawdę prowadzę ciąże!
Oprócz tego powiedział ,że to ,że tak często siusiam nie jest normalne i mam skierowanie na badanie moczu i posiew moczu. Do tego aspargin mam brać bo mówi ,że to co boli z lewej to więzadło się obkurcza i boli ...Przy badaniu dziś myślałam ,że umrędał zaświadczenie o braku przeciwwskazań do ćwiczeń bo tam gdzie chcę chodzić sobie życzą .Jutro rano mam dzwonić czy ma ten opis, lepiej żeby miał bo przez to jadę dzień później do Gdańska!I później jak będę mieć wyniki moczu.
U endokrynologa wszystko ok mówiła ,że ładne teraz wyniki i zostajemy przy tej dawce euhyroxu i kontrola z wynikami za 5 tygodni.
Aaa i mam niskie ciśnienie i niby przez to mogę się tak źle wiecznie czuć .
Powoli wracam do swojej wagi sprzed ciąży , na dziś 1 kg na minusieczyli jakieś tycie się zaczyna.Choć dziś jak poszłam z przyjaciółką na obiad to ona zjadła 3/4 mojego obiadu bo ja już miałam dość po paru kęsach .
Ja też w sumie nie mam ciężkiej pracy bo w biurze,ale teraz robiąc w domu też podziwia wszystkie które dają radę normalnie w pracy a w 1 trymestrze to już w ogóleJa od 5 tc jestem na L4 i cieszę się ,że mój lekarz nie robi problemów
Gośśś lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:A ja się męczę ze swędzeniem
dzięki Bogu miałam jeszcze jedną globulke Pimafucin, to sobie zaaplikowałam i jutro do gina. Aż mnie "wargi" bolą przy myciu
Lekarz powinien Ci cos przepisac. Podobno Pimafucin jest najbezpieczniejszy.
Potem kup sobie Lactovaginal- to jest probiotyk dopochwowy ale dopiero jak skończysz antybiotyk. Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:02
-
Anitka ja mialam to samo jakies dwa tyg temu, masakra
ale tylko pierwsza noc byla koszmarem a potem juz ok i o dziwo nie spuchlam. Ważne zebys niczym nie plukala ust zeby krwiak nie wypadl za wczesnie. Jesli nie szlo zatamowac krwawienia to pewnie byla ta 8 polaczona z zatoka, wtedy trzeba szyc dziaslo, ale powinni cie poinformowac wtedy, no chyba ze mowili. Ja nie mialam tego problemu ale krew saczyla sie caly wieczor i mialam jazde ze sie w nocy wykrwawie heh oczywiscie po przeczytaniu polowy internetu na ten temat, ale zyje, nie wykrwawilam sie i jest ok
Trzymaj sie bedzie dobrze
P.S. Czy u was sa komary jeszcze? bo mi tu nad glowa wlasnie jeden lata i ugryzl mnie juz dwa razy w lokiec i nie dosc ze swedzi mnie pipka to jeszcze lokiec od durnego komara wrrr a nie moge go upolowac bo jak zapalam swiatlo to znika skubany
Spokojnej nockijusiakp
-
domiii wrote:ale są fajnie 5paki po 60-70 pln
ja kupiłam i z krótkim i z długim rękawem
Domiii, super zakupy, bez porównania do drozyzny w Smyku.
Przypomnisz mi nazwę tych globulek, których używasz po basenie? Mam oficjalna zgodę gina n a pływanie
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚