Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
W Rzeszowie jest taki outlet "SAFI" kupilam tam zimową parkę w tamtym roku , ale w niej nie chodziłam bo była za duża , teraz będzie w sam raz.Parka za 60 zł , dziewczynom z okolic Rzeszowa polecam
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
salomea wrote:Zastanawiam się nad zakupem detektora tętna, któraś z Was chyba wspominała, że też kupiła. Nie wiem czy warto? Fajne to? Co o tym myślicie?
Po co teraz będziesz kupować detektor. Już niedługo będziesz czuć ruchy dziecka i to jest wyznacznikiem, że jest wszystko ok.
Muminka - gratulacjeTeraz już możesz cieszyć się ciążą
muminka83, Magda lena, Est, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
salomea wrote:Zastanawiam się nad zakupem detektora tętna, któraś z Was chyba wspominała, że też kupiła. Nie wiem czy warto? Fajne to? Co o tym myślicie?
Ja kupiłam używany i powiem Ci ze supercodziennie słucham sobie serduszka maluszka
. Nowego nie ma sensu kupować takie moje zdanie.mój choć był używany a wygląda jak nowy
-
Jestem juz
Usg poszło super, maluch współpracował, NT 1.6, kość nosowa obecna, CRL 7cm, FHR 174
I co najważniejsze na 90% dziewczynka
Dr powiedział ze powinnam odetchnąć z ulgą i sie cieszyć ciążą.
Nawet nie wiecie jak sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam to juz za sobąMagda lena, baassiia, Est, wiewiórka17, salomea, Karolina@, ryjkek, She86, muminka83, Madzialena90, d'nusia, domiii, Lula_w, edyś, A.Kasia, smerfetka84, kleo2426, Mietka 30:), Gośśś, Vincent, Martita88, Kate84, Lilou1984, krówka_muffka, Kajola, Love_life, anitka19953, Marlena, 26Asia, anie93lica, Izoleccc, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
ryjkek wrote:Po co teraz będziesz kupować detektor. Już niedługo będziesz czuć ruchy dziecka i to jest wyznacznikiem, że jest wszystko ok.
Muminka - gratulacjeTeraz już możesz cieszyć się ciążą
Cały czas się cieszę ale raz na jakiś czas mam gorsze dni. hihi.
Jednak dziś humoru nikt i nic mi już nie zepsuje przynajmniej na najbliższe 3 tygodnie
Wróciłam z synkiem z zajęć z angielskiego. Przez badanie przypomniałam sobie o nich o 17:40 a zajęcia rozpoczynają się o 17:50. Całe szczęście że szkoła w której się uczy jest oddalona o 5 minut więc byliśmy na styk.
Teraz przygotowuje kolację. Mam domowej roboty pasztecik mojej mamy - samo zdrowie bez żadnych e i dodatków.
Wklejam jeszcze jedno zdjęcie kosmity. Mąż mówi że wygląda jak Marsjanin
Lucky, wiewiórka17, Karolina@, Madzialena90, d'nusia, kleo2426, Kate84, Kajola, Love_life, anitka19953, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Muminko zdjęcie maluszka przepiękne. Wspaniała pamiątka na całe lata. Ja mam podobne z prenatalnych, tylko samej główki i mój mąż mówi, że wygląda jak kosmita
A tak z ciekawości, możesz napisać jaki lekarz robił usg? Pytam dlatego, że w tych klinikach od usg prenatalnego w aglomeracji śląskiej, lekarze są jedni i Ci sami. -
Karolina@ wrote:Muminko zdjęcie maluszka przepiękne. Wspaniała pamiątka na całe lata. Ja mam podobne z prenatalnych, tylko samej główki i mój mąż mówi, że wygląda jak kosmita
A tak z ciekawości, możesz napisać jaki lekarz robił usg? Pytam dlatego, że w tych klinikach od usg prenatalnego w aglomeracji śląskiej, lekarze są jedni i Ci sami.
Oczywiście dr. nauk medycznych Bogusława Piela
-
Dziewczyny wròciłam i ja z usg i wizyty
lekarz podsumował, że ciąża rozwija sie prawidłowo i wszystko w porządku
przezierność: 1,32 kość nosowa obecna , a maluch ma już 6,7cm przez co jest starszy wg usg o 2 dni
nowy termin wg usg : 22.03. Serduszko bije jak dzwon, 169 uderzeń na minutę. Niestety przez to , że strasznie skakał i sie baaaaardzo dużo ruszał nie udało nam się poznać płci .Kolejna wizyta 13.10.
Est, Lucky, edyś, A.Kasia, d'nusia, Madzialena90, Vincent, Gośśś, Kate84, krówka_muffka, Kajola, Love_life, Martita88, anitka19953, She86, Izoleccc, Hannia123 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Mąż robi kurczaka w sosie kokosowym i do tego ryż z szpinakiem oraz czosnkiem ale jak przeczytałam o Waszych golabkach to zastanawiam się czy jutro nie zrobimy.
Muminka świetne zdjęcia. Gratuluję udanej wizyty!Lucky, RudyTygrysek, muminka83 lubią tę wiadomość
-
O matko gołąbki... Nie jadłam od 10 lat, od momentu kiedy zostałam wege. Robiłam tylko bezmięsne,ale teraz ze względu na ciążę jem mięso raz na tydzień,dwa więc może zrobię z indyka i uda mi się wcisnąć choć jednego
Przypomniały mi się szczenięce lata i babci gołąbki z pysznym sosem pomidorowym
...
Miłego wieczoru
Ps. Gratuluję cudownych wiadomości!
d'nusia, muminka83 lubią tę wiadomość