Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:anie93lica - mi też no-spa na większe bóle nie pomaga. Od tego mam scopolan w czopkach i on mnie nigdy nie zawiódł. Też uważam, że fajnie byłoby się umówić na spotkanie marcówek. Szkoda, że jesteśmy tak porozrzucane po Polsce ale może kiedyś jak maluchy podrosną damy radę
Donoszę, że mam już ustalony termin USG połówkowegoO ile nic się nie zmieni to mam wizytę ustaloną na 10 października (20 tydz ciąży) o godzinie 12:15
To już za 3 tygodnie!
Ja też mam już termin usg połówkowego: 16.10.A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę tym co dzisiaj coś jadły. Mi tylko miseczkę żurku takiego "pustego " przyjęło, ale i tak nie wiadomo czy zostanie w żołądku...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyAle się rozpisałyście
aż zgubiłam wątek
Byłam trochę na podwórku a wcześniej wylegiwałam się na kanapie, ale nie mogłam zasnąć więc wstałam strzeliłam se kolejne cappuccino i poszłam pooddychać świeżym powietrzem
Później ugotowałam kalafior i wszamałam z bułką tartą, a teraz siedzę i czuje że zaraz zasnę na stojąco.
A tu jeszcze tyle do zrobienia
Psy na spacer, dzieci kolacja, kompanko i spać i zastanie mnie 22
Pocieszam się jednak że jutro wolna sobota i mogę z łóżka wyjść dopiero jak się wyśpię
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Dziewczyny rozumiem ten brak energii tez ostatnio tak mialam...
wroci na pewno :*
Kleo, smialo idz spac!odpoczywajcie z malenstwem:*
No właśnie nie mogę, bo mąż w delegacji to muszę wszystko sama ogarnąć ale jeszcze trochę i będę uciekała -
Musiałam się oczywiście wkurzyć... Powiedziałam mojemu T żeby dzisiaj do mnie nie przyjeżdżał bo i tak wisze na kiblu, dzwonie do niego a ten mówi ze pije z sąsiadem. Brak słów
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch, do dupki. Od przedwczoraj twardnieje mi brzuch, czuję ucisk na szyjkę a macica ciągnie mi bardzo w dół, czyli to samo co w pierwszej ciąży. Wtedy też pierwsze czynności skurczowe macicy pojawiły się w 17 tygodniu. Dobrze, że mam tą wizytę w poniedziałek. Chyba przeleżę ten weekend, ma padać to nie będzie mnie ciągnąć na dwór.
Wy tu o pizzy a ja chyba jestem jedyną osobą na świecie, która pizzy nie lubi -
A.Kasia wrote:Ech, do dupki. Od przedwczoraj twardnieje mi brzuch, czuję ucisk na szyjkę a macica ciągnie mi bardzo w dół, czyli to samo co w pierwszej ciąży. Wtedy też pierwsze czynności skurczowe macicy pojawiły się w 17 tygodniu. Dobrze, że mam tą wizytę w poniedziałek. Chyba przeleżę ten weekend, ma padać to nie będzie mnie ciągnąć na dwór.
Wy tu o pizzy a ja chyba jestem jedyną osobą na świecie, która pizzy nie lubi
Kasia spokojnie, może to tylko chwilowe.
Do poniedziałku już blisko, lekarz Cię zbada i zobaczysz, że będzie OK.
A powiedz mi proszę po czym poznać, że brzuch twardnieje?? -
A.Kasia wrote:Ech, do dupki. Od przedwczoraj twardnieje mi brzuch, czuję ucisk na szyjkę a macica ciągnie mi bardzo w dół, czyli to samo co w pierwszej ciąży. Wtedy też pierwsze czynności skurczowe macicy pojawiły się w 17 tygodniu. Dobrze, że mam tą wizytę w poniedziałek. Chyba przeleżę ten weekend, ma padać to nie będzie mnie ciągnąć na dwór.
jak wygladaja pierwsze czynnosci skurczowe? -
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Ech, do dupki. Od przedwczoraj twardnieje mi brzuch, czuję ucisk na szyjkę a macica ciągnie mi bardzo w dół, czyli to samo co w pierwszej ciąży. Wtedy też pierwsze czynności skurczowe macicy pojawiły się w 17 tygodniu. Dobrze, że mam tą wizytę w poniedziałek. Chyba przeleżę ten weekend, ma padać to nie będzie mnie ciągnąć na dwór.
Kasiu będzie wszystko dobrze po prostu musi nie ma innej opcji!!!
Odpoczywaj a w poniedziałek przyjedziesz z wizyty cała w skowronkach i będziesz się nam ładnie chwaliła jak to wszystko dobrze i pięknie u Was