Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Wejdź na mój kanał, jest tam więcej nagrań
)
np.https://www.youtube.com/watch?v=7f1SbdNcIr0
Tak pomyślałam, że może lepiej Wam się zrobi od spokojnej muzyki
Dziękuję!! :*
Mało mi
A tak serio to ślicznie naprawdę mi się podoba przesłuchałam wszystkie
Musisz nagrać coś specjalnego dla marcowych mamusiekanie93lica lubi tę wiadomość
-
Kasiu, nie napiszę Ci że masz się nie martwić, ale przez weekend postaraj się tylko leżeć. Przeszłaś już jedną ciążę, więc doskonale wiesz kiedy coś powinno nas zaniepokoić. Na którą masz wizytę w poniedziałek?
Odczytuję właśnie moje wyniki krwi i moczu. Mocz super, ale pierwszy raz mam dwa parametry morfologii na czerwono. Zapytałam się wujka google co on na to, ale wyskoczył mi z białaczką i go zamknęłam... Odchylenia są niewielkie, więc chyba nie będę się tym martwic ?
% neutrocytów - 71,3 % (norma 45,0 - 70,0)
% limfocytów - 18,2 % (norma 20,0 - 45,0)
-
Anielica aż poszłam po laptopa żeby zobaczyć ;d ej dziewczyny ile muszę wytrzymać żeby mi się wchłonął duphaston ?wzięłam go jakieś 15 min temu a już mnie ciągnie ;/
anie93lica lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karolina@ wrote:Odchylenia są niewielkie, więc chyba nie będę się tym martwic ?
tak jak piszesz... odchylenia są minimalne i takimi się w ogóle nie martwimya dr google trzeba zamknąć na kilka miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:41
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Kasiu, nie napiszę Ci że masz się nie martwić, ale przez weekend postaraj się tylko leżeć. Przeszłaś już jedną ciążę, więc doskonale wiesz kiedy coś powinno nas zaniepokoić. Na którą masz wizytę w poniedziałek?
Odczytuję właśnie moje wyniki krwi i moczu. Mocz super, ale pierwszy raz mam dwa parametry morfologii na czerwono. Zapytałam się wujka google co on na to, ale wyskoczył mi z białaczką i go zamknęłam... Odchylenia są niewielkie, więc chyba nie będę się tym martwic ?
Takimi odchyleniami na pewno nie powinnaś się martwić.
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
anie93lica wrote:W mój profil musisz tam po prostu kliknąć
Karka, no młoda 22 lata
Ale wszyscy dają mi 16/17.
Dziękuję za miłe słowa!
A.Kasia- mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!
Kochana nie otwiera mi sie w ogóle link, wiec nie mam w co kliknąć. Pomyslałam, ze wejdę sobie po prostu na YouTube i tam Cię jakoś znajdę przez wyszukiwarkę.
Edit: udało mi się skopiować link. Pięknie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, będę grzecznie leżeć przez weekend i zobaczymy w poniedziałek. USG mam o 15:40 a później od razu jadę na normalną wizytę.
anie93lica - ja mam 28 a dają mi 16-18Tylko mi to akurat czasami przeszkadza, szczególnie jak muszę jakąś urzędową lub biznesową sprawę załatwić a ktoś mnie bierze za gówniarę. Albo jak mój mąż się dłuższy czas nie goli (wygląda wtedy poważniej) a ja założę np rozkloszowaną sukienkę i później jacyś ludzie się dopytują co to za dziewczynka z Piotrkiem szła
anie93lica, Lilou1984, Karolina@, Martita88, She86, muminka83 lubią tę wiadomość
-
anie93lica wrote:http://www.babyboom.pl/ciaza/prawo_dla_rodzicow/poczecie_dziecka_metoda_in_vitro_bedzie_odnotowywane_przez_urzedy_stanu_cywilnego.html
słyszałyście o tym?!
szczerze mówiąc...nie mieści mi się to w głowie.
Nie wiem czemu to ma służyć. uderzy to tylko w samotne kobiety które teoretycznie chcąc mieć dziecko nie mogą przystąpić do in vitro bez znalezienia mężczyzny który "uzna" na papierze zarodek. A co z metodą inseminacji? tam też praktykowane jest dawstwo nasienia
Nie rozumiem dlaczego urzędnicy w małych miejscowościach mają mieć dostęp do tak wrażliwych danych kto jest poczęty drogą in vitro....koszmar
Jeżeli ta ustawa wejdzie w takiej formie jak zrozumiałam, to uznam że naprawdę mieszkamy w jakimś ciemnogrodzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:51
Est, Magda lena, muminka83, kleo2426, A.Kasia, She86, annak, karlik lubią tę wiadomość
-
Hejka, melduje sie po długiej nieobecności
byłam na 3dniowej konferencji w ramach obowiązków służbowych. Mecząca sprawa w ciąży, cieszę sie ze juz jestem w domku
pozdrawiam was wszystkie mam nadzieje ze wszystko u was dobrze!
Kajola, edyś, anie93lica, A.Kasia, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki - mocno trzymam za Was kciuki
Jak już do tego momentu dotrwałyście to wierzę, że będzie już tylko lepiej
Takie spotkanie jak piszecie - fajne by było. I pamiątkowa fotka grupowa
Proponuje spisywać "przewinienia" dzieciaczków z ciąży i jak będą się potem kłócić o kieszonkowe to im pokazać jak straszyły mamusie
annak - fajnie byłoby spotkać się znów na jednym wątku i tym razem dotrwać szczęśliwie do końca (na obecną chwilę nie przyjmuję możliwości, że następnym razem coś mogłoby pójść nie takLekarz sie zaśmiał na wizycie, że limit pecha wyczerpałam
Mam nadzieje, że ma rację
Aha - no i dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 07:39
Magda lena, Kajola, A.Kasia, Est, annak, krówka_muffka, Lucky lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Karolina@ wrote:
Mam podobne wynikija wyczytałam, że w ciąży to normalne, że neutrocytów za dużo a limfocytów za mało. Te dwie krwinki się jakoś uzupełniają i w ciąży jedne zastępują drugie
Nie ma powodu do obaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:13
-
anie93lica wrote:W mój profil musisz tam po prostu kliknąć
Karka, no młoda 22 lata
Ale wszyscy dają mi 16/17.
Dziękuję za miłe słowa!
A.Kasia- mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!
A już myślałam, że tylko ja jestem tutaj w tym wiekuja mam 21
Synuś Antoś - 23.03.2016r.