Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
obudziłam sie przerażona po głupim śnie... Śniło mi sie, ze maluch przyszedł na świat a ja nic nie miałam przygotowanego. Biedny musiał spać na podłodze bo nawet łóżeczka nie było a na koniec jak pojechałam coś kupić to mi chłop ukradł portfel...
Ale pierwszy raz we śnie dzidzia okazała sie chłopczykiem bo w poprzednich snach za każdym razem dziewczynka
Chyba najwyższa pora kompletować wyprawkę jak juz sny podpowiadają
Dużo uśmiechu w ten pochmurny dzień Mamuśki!Kajola, edyś, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam się w 17 tygodniu, 40% ciąży już na nami
Bardzo się cieszę z udanych wizyt. Maleństwa zdrowo i szybko rosną. Nic tylko się cieszyć
Anie93lica piękny głos:-D to teraz nam nagraj jakąś kołysankę dla okruszków
Natchnienie masz w brzuszku ;-PMadzialena90, baassiia, Kate84, anie93lica, A.Kasia, She86, Est, Karolina@, muminka83, 26Asia, Izoleccc, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
kateee wrote:Dzień dobry wszystkim
obudziłam sie przerażona po głupim śnie... Śniło mi sie, ze maluch przyszedł na świat a ja nic nie miałam przygotowanego. Biedny musiał spać na podłodze bo nawet łóżeczka nie było a na koniec jak pojechałam coś kupić to mi chłop ukradł portfel...
Ale pierwszy raz we śnie dzidzia okazała sie chłopczykiem bo w poprzednich snach za każdym razem dziewczynka
Chyba najwyższa pora kompletować wyprawkę jak juz sny podpowiadają
Dużo uśmiechu w ten pochmurny dzień Mamuśki!
Ahh chyba te sny coś znaczą, bo i ja miałam taki sen już i pamiętam, że ktoś jeszcze o takim wspominałMi też wtedy pierwszy raz śnił się chłopiec
kateee lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
A.Kasia wrote:Dzięki dziewczyny, będę grzecznie leżeć przez weekend i zobaczymy w poniedziałek. USG mam o 15:40 a później od razu jadę na normalną wizytę.
anie93lica - ja mam 28 a dają mi 16-18Tylko mi to akurat czasami przeszkadza, szczególnie jak muszę jakąś urzędową lub biznesową sprawę załatwić a ktoś mnie bierze za gówniarę. Albo jak mój mąż się dłuższy czas nie goli (wygląda wtedy poważniej) a ja założę np rozkloszowaną sukienkę i później jacyś ludzie się dopytują co to za dziewczynka z Piotrkiem szła
Oczywiście lepiej polez caly weekend i poczekaj na diagnozę lekarską. On wszystko Ci precyzyjnie określi i będziesz wiedziała co się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:34
A.Kasia, Est, muminka83 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Renka88 wrote:Witajcie dziewczyny
Nie miałam siły wczoraj pisać, ale jeśli chodzi o in vitro to uważam pomysł blokady dla samotnych kobiet możliwość posiadania dzieci za chore, czasem kobieta sama jest w stanie wychować lepiej niż będąc na siłę w patologicznym związku.
Zgadzam się natomiast co do zakazu posiadania dziecka przez pary homoseksualne. Nie jestem homofobem, nie mam nic do tego że miałabym przebywać wśród par jednoplciowych ale dzieci niech zostawia w spokoju.
Także skończyło się tak jak zwykle, że ucierpią normalne osoby za głupotę jednej kobiety, która z siebie ofiarę zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:42
Renka88 lubi tę wiadomość
-
Ja wrzucam jak co 2 tygodnie, porównanie brzucha 8 tydzien vs 14
W tym tygodniu pierwszy raz zauważyłam, że optycznie rosne, także już teraz z dnia na dzień będzie większy pewnie. Też w tym roku kończę 28l
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:40
kateee, Kajola, M+M+?, Kate84, edyś, A.Kasia, Renka88, She86, Est, Karolina@, Mania1718, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny brakuje mi doby
firma i budowa domu pochłania mi cały dzień ,
zaglądam do Was ale średnio jestem w temacie ,
trzymam kciuki Kasiu za Ciebie leż w łóżku
wszystko będzie dobrze
anielcia niesamowity głos
trzymam kciuki dziewczyny za Was wszysztkieanie93lica, A.Kasia, Karolina@, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina@ wrote:Kasiu, nie napiszę Ci że masz się nie martwić, ale przez weekend postaraj się tylko leżeć. Przeszłaś już jedną ciążę, więc doskonale wiesz kiedy coś powinno nas zaniepokoić. Na którą masz wizytę w poniedziałek?
Odczytuję właśnie moje wyniki krwi i moczu. Mocz super, ale pierwszy raz mam dwa parametry morfologii na czerwono. Zapytałam się wujka google co on na to, ale wyskoczył mi z białaczką i go zamknęłam... Odchylenia są niewielkie, więc chyba nie będę się tym martwic ?
% neutrocytów - 71,3 % (norma 45,0 - 70,0)
% limfocytów - 18,2 % (norma 20,0 - 45,0) -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Kasiu a wiesz ze jest cos takiego jak bole psychosomatyczne? Czujesz je ale one nie maja uzasadnienia medycznego. Jest 17 tydzień, wtedy w Twoim życiu zaczęły dziać sie straszne rzeczy i dlatego teraz szukasz tego bólu. Podświadomie się boisz ze sytuacja sie powtórzy. Jak tak mocno się wsluchujesz to rzeczywiście sytuacja zaczyna Ci przypominać ta poprzednią.
Oczywiście lepiej polez caly weekend i poczekaj na diagnozę lekarską. On wszystko Ci precyzyjnie określi i będziesz wiedziała co się dzieje
Ooo, Madzik to jest dobreJeszcze jakby się dało odróżnić te zwykłe od tych psychosomatycznych to by było super
Dziś czuję się troszkę lepiej ale miałam beznadziejną noc i śniły mi się cuda na kiju
A Ty jak tam się czujesz?
Jacqueline -no pewnie, że nic już nie może pójść nie takCzekamy na wieści od Ciebie i Ani w sprawie zielonych kropków
A póki co przecieramy Wam szlaki
baassiia - rośnie, rośnieChociaż Ty nadal jesteś chudzinka
alinalii - proszę mi się tam nie przemęczać przypadkiemDbaj o siebie :*
M+M+? - ja mam umówione połówkowe na 20 tydzień ciąży, wg OM wychodzi, że będzie to skończony 19 tydz + 1 dzień. Ale to zależy, czy się nic w poniedziałek nie zmieni co do wieku malucha.
Tak w ogóle to dzień dobryZaspaliśmy a ja mam dzisiaj tą krzywą cukrową
Zanim mój mąż się wyrobi to będzie koło 10:30 a ja umrę z głodu do tego czasu ;( Będę na czczo do południa ;( Ech, jak nie urok to sraczka
Madzik90, kleo2426, Karolina@, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie! Ja w drodze do pracy dziś stanęłam na wagę. .. +5 kg trochę jestem w szoku bo wazylam się 4 dni temu i był 1 kg mniej. Od wczoraj czuje taki jakby ciężar, napięcie który się przemieszcza
miłego dnia
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
A.Kasia wrote:Ooo, Madzik to jest dobre
Jeszcze jakby się dało odróżnić te zwykłe od tych psychosomatycznych to by było super
Dziś czuję się troszkę lepiej ale miałam beznadziejną noc i śniły mi się cuda na kiju
A Ty jak tam się czujesz?
Jacqueline -no pewnie, że nic już nie może pójść nie takCzekamy na wieści od Ciebie i Ani w sprawie zielonych kropków
A póki co przecieramy Wam szlaki
baassiia - rośnie, rośnieChociaż Ty nadal jesteś chudzinka
alinalii - proszę mi się tam nie przemęczać przypadkiemDbaj o siebie :*
M+M+? - ja mam umówione połówkowe na 20 tydzień ciąży, wg OM wychodzi, że będzie to skończony 19 tydz + 1 dzień. Ale to zależy, czy się nic w poniedziałek nie zmieni co do wieku malucha.
Tak w ogóle to dzień dobryZaspaliśmy a ja mam dzisiaj tą krzywą cukrową
Zanim mój mąż się wyrobi to będzie koło 10:30 a ja umrę z głodu do tego czasu ;( Będę na czczo do południa ;( Ech, jak nie urok to sraczka
Ja czuje sie różnie, najgorzej dokucza mi senność i zaparcia po pimafucorciena to pieczenie po clotrimazolum (nie wiem czy nie przekrecilam nazwy) pomógł mi Bepanten
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:56
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Dzień dobry dziewczyny!
U mnie dzisiaj pochmurno i znacznie zimniej niż wczoraj. Co chwilę pada deszcz:( Zjadłam dzisiaj śniadanie z mężem i taaak im dobrze
Kamka - w pierwszym momencie też pomyślałam, że to oznaka jakiegoś przeziębienia, ale ostatni raz byłam chora w styczniu. Aktualnie czuję się bardzo dobrze, nie czuję aby mnie coś zbierało. Więc raczej nie jest to związane z przeziębieniem. We wtorek idę na wizytę i dopytam co to jest. Oczywiście napiszę Wam, abyście i Wy na przyszłość wiedziały co te parametry oznaczają.
Baassiia - widać różnicę!! rośnie maleństwo
M+M+? - ja połówkowe mam umówione na 19.10. Będzie to 21t+3d.
A.Kasia - przepraszam, że jestem taka dociekliwa, ale z jakiej okazji masz tą krzywą cukrową? Coś mi świta, że to badanie jest robione pomiędzy 20tc-24tc. Dobrze myślę?