Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Musiałam się oczywiście wkurzyć... Powiedziałam mojemu T żeby dzisiaj do mnie nie przyjeżdżał bo i tak wisze na kiblu, dzwonie do niego a ten mówi ze pije z sąsiadem. Brak słów
Jak bym mojego M widziała gdy ja jestem w Poznaniu a on w Gdańsku
Już dziś wydzwaniają kumple na picie ,ale niestety Kasia wczoraj przyjechała i nie ma 
M+M+ też myślę,że jak robiłaś Harmony to nie musisz się niczym stresować
Anielica ja miałam takie obawy w 1 trymestrze ,żeby nie kupować bo coś może się stać... ale i tak nie wytrzymałam i kupiłam , a teraz to kompletujemy wszystko
nic złego sie nie może stać, nie ma takiej opcji jak mówi to M!Innym się udaje to nam też się uda!Tak mówię Ja 
Kasiu Dobrze.że wizyta już w poniedziałek i masz racje najlepiej przeleżeć ten weekend,żeby się za bardzo nie męczyć w takiej sytuacji!Ale myślę,że wszystko jest dobrze i w poniedziałek przyniesiesz nam same dobre wieści!
Kurcze ja to mam wciąż twardy brzuch hmmm?
I ja też nie lubię pizzy
ani lodów na co wszyscy się dziwią 
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Kasia dziewczyny maja racje, nie martw sie na zapas. I nie porownuj niczego do tamtej ciazy. Ta jest inna, wszystko jest ok i tego masz sie trzymac. Nic dwa razy sie nie zdarza wiec musisz myslec, ze to chwilowe tylko. A my tu trzymamy kciuki. Tylko bez zlych mysli poprosimy!
-
nick nieaktualny
-
anie93lica wrote:jak wygladaja pierwsze czynnosci skurczowe?
Chciałam zadać to samo pytanie
Aleksandrazzz - jejciu, ale Ty ostatnio się męczysz i to na takim etapie. Na "pocieszenie" napiszę, że taka moja koleżanka do końca ciąży miała nudności i wymiotowała. W 6mc na środku sklepu zwymiotowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:53
-
nick nieaktualny
-
anie93lica wrote:Jak by się Wam bardzo nudziło, zapraszam do posłuchania
https://www.youtube.com/watch?v=XnRcHHmURz8
))
Kochana kiedy wydajesz płytę? Moje dziecko zareagowało kopniakami na Twój głos !!!
anie93lica, Kate84, domiii lubią tę wiadomość
-
Kleo, no ja ja. A co znamy się ?

Karolina@ bez przesady, o żadnej płycie nie ma mowy, nie nadaję się
Ciekawe czy dzidzia tak zareagowała, bo jej się podobało czy raczej nie
;P
Ale widzisz, miałaś okazję do poczucia malucha, dzieki mnie
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wejdź na mój kanał, jest tam więcej nagrań
)
np.https://www.youtube.com/watch?v=7f1SbdNcIr0
Tak pomyślałam, że może lepiej Wam się zrobi od spokojnej muzyki
Dziękuję!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:02
kleo2426, Karka, She86, Est, Kajola, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, no nie wiem jak Wam opisać jak twardnieje brzuch
To takie uczucie napierania od środka, jakby było duże ciśnienie w brzuchu, macica momentalnie robi się twarda i jest takie uczucie dyskomfortu. W każdym razie jak już się to pojawi to gwarantuję Wam, że od razu poznacie, że to to.
Przynajmniej tym razem wiem, kiedy reagować i czego się spodziewać. Mam tylko nadzieję, że jakby się coś niepokojącego działo z szyjką to w poniedziałek lekarz to dostrzeże. Już może mi nawet ten szew założyć, chociaż niechętnie do tego wcześniej podchodziłam. A na razie będę leżeć i pachnieć. Z przerwą na tą obrzydliwą glukozę jutro
-
Kasia, na pewno się przejmujesz, więc nawet nie piszę "nie przejmuj się " Tak jak mówisz leż sobie i w poniedziałek na spokojnie do lekarza. Na pewno znowu Twój maluch wyprzedzi w Crl mojego!

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka
-
Kasiu lez i odpoczywaj najlepiej
dobrze, ze do poniedzialku juz blisko... Oby to nic powaznego nie bylo. Trzymam kciuki
A szewek to wcale nie taki zly pomysl, przynajmniej bylabys spokojniejsza... Jak moj gin wroci z urlopu to tez mam zamiar z nim o tym pogadac...
Narobilyscie mi ochoty na pizze
A przyznam sie, ze zaczelam ja jesc tak od 2 lat moze... Wczesniej pracowalam w pizzerii 2lata i doslownie na nia patrzec nie moglam 
M+M skoro dostalas skierowanie na badania prenatalne to na polowkowe tez powinnas dostac, a najlepiej to zadzwon tam gdzie robilas prenatalne i zapytaj sie czy musisz miec nastepne skierowanie do polowkowego, bo ja mialam tak ze na prenatalnych mnie juz zapisali na pazdziernik i mi powiedzieli, ze kolejnego skierowania nie potrzebuje bo to jedno jest na te dwa badania... Na polowkowym przedewszystkim badaja dokladnie serduszko dziecka i sprawdzaja czy przypadkiem nie ma rozszczepow...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]

-
anie93lica wrote:Wejdź na mój kanał, jest tam więcej nagrań
)
np.https://www.youtube.com/watch?v=7f1SbdNcIr0
Tak pomyślałam, że może lepiej Wam się zrobi od spokojnej muzyki
Dziękuję!! :*
Kochana w telefonie nie otwiera mi się link. Co wpisac w Youtube, żeby Cię znalezc?

-
nick nieaktualnypaola87 - No właśnie niewiele ponadto, że kilka razy musiałam wejść i zejść po schodach. Jak leżę jest lepiej i większość dnia tak dzisiaj spędziłam bo się trochę wystraszyłam. No nic, panikować nie będę, wzięłam 2 nospy, na noc wezmę magnez i do poniedziałku dotrwam

Ola - a właśnie też ciekawa jestem CRL bo ten mój malec rośnie skokowo, raz wzrostowo jest w normie a następnym razem tydzień do przodu
Ponoć w tym tygodniu razem z nożkami ma około 17 cm

38+6, 19.30, 51cm, 2760