Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Musiałam się oczywiście wkurzyć... Powiedziałam mojemu T żeby dzisiaj do mnie nie przyjeżdżał bo i tak wisze na kiblu, dzwonie do niego a ten mówi ze pije z sąsiadem. Brak słów
Jak bym mojego M widziała gdy ja jestem w Poznaniu a on w GdańskuJuż dziś wydzwaniają kumple na picie ,ale niestety Kasia wczoraj przyjechała i nie ma
M+M+ też myślę,że jak robiłaś Harmony to nie musisz się niczym stresować
Anielica ja miałam takie obawy w 1 trymestrze ,żeby nie kupować bo coś może się stać... ale i tak nie wytrzymałam i kupiłam , a teraz to kompletujemy wszystkonic złego sie nie może stać, nie ma takiej opcji jak mówi to M!Innym się udaje to nam też się uda!Tak mówię Ja
Kasiu Dobrze.że wizyta już w poniedziałek i masz racje najlepiej przeleżeć ten weekend,żeby się za bardzo nie męczyć w takiej sytuacji!Ale myślę,że wszystko jest dobrze i w poniedziałek przyniesiesz nam same dobre wieści!
Kurcze ja to mam wciąż twardy brzuch hmmm?
I ja też nie lubię pizzyani lodów na co wszyscy się dziwią
anie93lica lubi tę wiadomość
-
Kasia dziewczyny maja racje, nie martw sie na zapas. I nie porownuj niczego do tamtej ciazy. Ta jest inna, wszystko jest ok i tego masz sie trzymac. Nic dwa razy sie nie zdarza wiec musisz myslec, ze to chwilowe tylko. A my tu trzymamy kciuki. Tylko bez zlych mysli poprosimy!
-
nick nieaktualny
-
anie93lica wrote:jak wygladaja pierwsze czynnosci skurczowe?
Chciałam zadać to samo pytanie
Aleksandrazzz - jejciu, ale Ty ostatnio się męczysz i to na takim etapie. Na "pocieszenie" napiszę, że taka moja koleżanka do końca ciąży miała nudności i wymiotowała. W 6mc na środku sklepu zwymiotowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:53
-
nick nieaktualny
-
anie93lica wrote:Jak by się Wam bardzo nudziło, zapraszam do posłuchania
https://www.youtube.com/watch?v=XnRcHHmURz8
))
Kochana kiedy wydajesz płytę? Moje dziecko zareagowało kopniakami na Twój głos !!!anie93lica, Kate84, domiii lubią tę wiadomość
-
Kleo, no ja ja. A co znamy się ?
Karolina@ bez przesady, o żadnej płycie nie ma mowy, nie nadaję się
Ciekawe czy dzidzia tak zareagowała, bo jej się podobało czy raczej nie;P
Ale widzisz, miałaś okazję do poczucia malucha, dzieki mnieKarolina@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wejdź na mój kanał, jest tam więcej nagrań
)
np.https://www.youtube.com/watch?v=7f1SbdNcIr0
Tak pomyślałam, że może lepiej Wam się zrobi od spokojnej muzyki
Dziękuję!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:02
kleo2426, Karka, She86, Est, Kajola, wiewiórka17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, no nie wiem jak Wam opisać jak twardnieje brzuch
To takie uczucie napierania od środka, jakby było duże ciśnienie w brzuchu, macica momentalnie robi się twarda i jest takie uczucie dyskomfortu. W każdym razie jak już się to pojawi to gwarantuję Wam, że od razu poznacie, że to to.
Przynajmniej tym razem wiem, kiedy reagować i czego się spodziewać. Mam tylko nadzieję, że jakby się coś niepokojącego działo z szyjką to w poniedziałek lekarz to dostrzeże. Już może mi nawet ten szew założyć, chociaż niechętnie do tego wcześniej podchodziłam. A na razie będę leżeć i pachnieć. Z przerwą na tą obrzydliwą glukozę jutro -
Kasia, na pewno się przejmujesz, więc nawet nie piszę "nie przejmuj się " Tak jak mówisz leż sobie i w poniedziałek na spokojnie do lekarza. Na pewno znowu Twój maluch wyprzedzi w Crl mojego!
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kasiu lez i odpoczywaj najlepiej
dobrze, ze do poniedzialku juz blisko... Oby to nic powaznego nie bylo. Trzymam kciuki
A szewek to wcale nie taki zly pomysl, przynajmniej bylabys spokojniejsza... Jak moj gin wroci z urlopu to tez mam zamiar z nim o tym pogadac...
Narobilyscie mi ochoty na pizzeA przyznam sie, ze zaczelam ja jesc tak od 2 lat moze... Wczesniej pracowalam w pizzerii 2lata i doslownie na nia patrzec nie moglam
M+M skoro dostalas skierowanie na badania prenatalne to na polowkowe tez powinnas dostac, a najlepiej to zadzwon tam gdzie robilas prenatalne i zapytaj sie czy musisz miec nastepne skierowanie do polowkowego, bo ja mialam tak ze na prenatalnych mnie juz zapisali na pazdziernik i mi powiedzieli, ze kolejnego skierowania nie potrzebuje bo to jedno jest na te dwa badania... Na polowkowym przedewszystkim badaja dokladnie serduszko dziecka i sprawdzaja czy przypadkiem nie ma rozszczepow...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
anie93lica wrote:Wejdź na mój kanał, jest tam więcej nagrań
)
np.https://www.youtube.com/watch?v=7f1SbdNcIr0
Tak pomyślałam, że może lepiej Wam się zrobi od spokojnej muzyki
Dziękuję!! :*
Kochana w telefonie nie otwiera mi się link. Co wpisac w Youtube, żeby Cię znalezc?
-
nick nieaktualnypaola87 - No właśnie niewiele ponadto, że kilka razy musiałam wejść i zejść po schodach. Jak leżę jest lepiej i większość dnia tak dzisiaj spędziłam bo się trochę wystraszyłam. No nic, panikować nie będę, wzięłam 2 nospy, na noc wezmę magnez i do poniedziałku dotrwam
Ola - a właśnie też ciekawa jestem CRL bo ten mój malec rośnie skokowo, raz wzrostowo jest w normie a następnym razem tydzień do przoduPonoć w tym tygodniu razem z nożkami ma około 17 cm