Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hannia123 wrote:A.Kasia gratuluję synka
Ksanka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Dziewczyny ja też miałam w drugiej ciąży problemy ze skracającą się szyjką, a nic mnie nie bolało, czasami twardniał brzuch i tyle. Miałam 2,5 cm ok 6 mc-a i dostałam wtedy nospę forte 3xdziennie, zakaz dźwigania i nakaz polegiwania. Po dwóch tygodniach kontrola i szyjka miała już ponad 3 cm. No-spa została, ale udało się uniknąć pessara dzięki temu, ze gin pilnował tej szyjki.
Jeśli chodzi o chiński kalendarz, to na moich dzieciach mam 50% skutecznośćJa w niego nie wierzę zupełnie.
Wczoraj ginowi wyszło jakieś rozwarcie, ale już dziś nie mam zadnych uplawow, dostaje na razie tylko magnez i nospe, zobaczymy co powiedza po badaniu i czy będą chcieli mnie dłużej zatrzymać czy też wyślą do domu. Tak czy inaczej na pewno jeszcze jedna noc spędzę tu.
Ogólnie noc mialam ciężka, ale temu się nie dziwię. Bolało mnie podbrzusza ale teraz jest lepiej.Kokaina lubi tę wiadomość
-
Ksanka - trzymam mocno kciuki za Was
Ja córcie na początku kładłam na materacu obleczonym aby w prześcieradło lub w beciku, pod główką miała tylko pieluszke tetrową w razie gdyby na leżąco się ulało lub cieniutką poduszeczkę (nie była wiele grubsza od złożonej w kostke pieluchy tetrowej
Choć jak byłam u siostry ciotecznej jak jej córcia miała może z miesiąc niecały to właśnie łożeczko powyścielane kocykami było
Jeśli lekarz się nie mylił to przy normalnej długości fazy lutealnej najpóźniej za tydzień powinnam dostać @. Powiedział, że w tym cyklu to już na 99 % nie zajde w ciąże (no niby z usg tak wynikało). No chyba, że się pomylił i jakimś cudem pęcherzyk pojawiłby się w pare dni i owu dopiero by była...A zaszaleliśmy potem
No cóż, jak po tygodniu licząc od jutra jej nie dostane to dopiero będę się martwić...ksanka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyksanka - trzymaj się dzielnie! Posiew muszą Ci zrobić bo jeśli coś wyrośnie to będą chcieli przeleczyć zanim założą szew bądź pessar. W szpitalu nigdy nie jest fajnie leżeć, masz chociaż jakieś dziewczyny na sali z którymi można pogadać? My tu wysyłamy w Waszym kierunku same dobre myśli, więc i z maluszkiem i z Tobą musi być dobrze!
-
Jejku dziewczyny poczułam moja dzidzie tzn czuje od pół godziny co chwile aż jestem w szoku teraz nie mam wątpliwości czy to zoladek czy coś bulgota
fantastyczne uczucie tak jak mowilyscie jak motylki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:26
domiii, Kokaina, baassiia, Est, krówka_muffka, Kajola, Madzialena90, A.Kasia, Mania1718, Karolina@, Lula_w, ksanka, Martita88, muminka83, anitka19953, smerfetka84, d'nusia, aniek_m, Mietka 30:), Renka88, She86, Lilou1984, M+M+?, Kate84, Karka, Magda lena, kateee, Izoleccc lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty!
Ksanka już teraz będzie tylko lepiej:*
Tutaj ja, ale czuje że już jestem duża... a na razie 0,5kg na plusie.Przepraszam że nie ostre.
Kajola, Madzialena90, A.Kasia, Mania1718, Kokaina, Karolina@, Lula_w, ksanka, domiii, Martita88, Est, baassiia, wiewiórka17, muminka83, anie93lica, anitka19953, d'nusia, She86, M+M+?, Kate84, 26Asia, Karka, kateee, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej. Tu ruch jak na Marszałkowskiej w dzień targowy. Także już kolejna dziewczyna ze mną leży.
Także możemy porozmawiać i pośmiać się co teraz wydaje mi się istotne by dzidzia też zharmonizowac bo na pewno czuje mój stres.
Ja sobie leżę i programie się na dalsze lezenie. Wolę być w szpitalu bo jest opieka i nie ma remontu
Mąż ma do mnie podjechać jak już nam garderobę zrobią by przywieźć sztućce. Bo tu na patologii na madalińskiego Papu dostaje się bez sztućców.
Jedzenie też jest marne, ale jakoś dziś w ogóle nie mam apetytu. Nawet jak czytam wasze propozycje.
Domiii odpoczywaj i lez żebyś nie miała problemów.
Ogólnie objawy które były następstwem mojego przepracowanych to był różowo mleczny śluz i ból podbrzusza.
-
Dzięki Ksanka - trochę się wystraszyłam, więc zwalniam tempo... i udało mi się przyspieszyć wizytę kontrolną u mojego lekarza prowadzącego o tydzień i mam już pojutrze, więc może trochę się uspokoję jak mnie zbada..
trzymaj się i pamiętaj, że myślimy o Tobieksanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Hej dziewczyny! mało mam czasu na udzielanie się, ale regularnie was podczytuje
co słychać? czy któraś z was poznała już płeć??
Kochana, zapraszam na pierwszą stronę na listę, na której pięknie widać ile z nas płeć już poznałomotylek1909, A.Kasia, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Dopiszcie mnie proszę z terminem na 19.03 i płeć - chłopak
a propos, możecie pokazać zdjęcia swoich synków? chciałabym porównać czy lekarz się nie myli
Gratuluję synkaCo do fotek to na 607 stronie jest zdjęcie mojego malucha, zobacz sobie
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a o to nasz syneczek : http://ifotos.pl/zobacz/120066599_shphsrs.jpg , http://ifotos.pl/zobacz/120024169_shphsxh.jpg
motylek1909, Kajola, A.Kasia, Karmelek211, Renka88, Karolina@, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ksanka wrote:Hej. Tu ruch jak na Marszałkowskiej w dzień targowy. Także już kolejna dziewczyna ze mną leży.
Także możemy porozmawiać i pośmiać się co teraz wydaje mi się istotne by dzidzia też zharmonizowac bo na pewno czuje mój stres.
Ja sobie leżę i programie się na dalsze lezenie. Wolę być w szpitalu bo jest opieka i nie ma remontu
Mąż ma do mnie podjechać jak już nam garderobę zrobią by przywieźć sztućce. Bo tu na patologii na madalińskiego Papu dostaje się bez sztućców.
Jedzenie też jest marne, ale jakoś dziś w ogóle nie mam apetytu. Nawet jak czytam wasze propozycje.
Domiii odpoczywaj i lez żebyś nie miała problemów.
Ogólnie objawy które były następstwem mojego przepracowanych to był różowo mleczny śluz i ból podbrzusza.
Za to na Madalińskiego mają całkiem szybkie i bezpłatne wifi, więc spokojnie w ramach relaksu możecie sobie pooglądać filmy/seriale online(np. cda.pl)
Fakt, niestety jedzenie mają tam kiepskie i dość mocno spóźniają się z porannym obchodem. Babeczki na oddziale wydają się niemiłe na początku, ale jak się je trochę zagada i pożartuje, to okazują się całkiem sympatyczne