Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:
dzięki
dziś coś słabo kumam
Nic nie użyłam na kleszcze bo ten wypad był spontanicznyale przed kąpielą napewno oblukam całe ciało
aie wiem czy w ciazy cos mozna uzywac
-
nick nieaktualnykleo2426 wrote:Dziewczyny ale się zgapiłam...
We wtorek 11:30 - 12:30 miałam być w poradni genetycznej po odbiór i omówienie wyników testu PAPPA, i właśnie sobie przypomniałam. Dzwonię, ale nikt nie odbiera... jutro żebym tylko rano nie zapomniała zadzwonić.
Ale jestem zła na siebie
Nie miej do siebie pretensji, nasze mózgi w ciąży chyba wolniej pracująJa wczoraj wychodząc z domu zostawiłam mężowi 120 zł na kuriera (miałam zostawić 220) i jeszcze się zastanawiałam czemu mi tyle kasy w portfelu zostało
Dodam, że sama robiłam zamówienie i od rana przypominałam mu, że trzeba kurierowi te 220 zł zapłacić
No i wyszłam z domu zabierając ze sobą kartę do bankomatu a ten biedny musiał od sąsiadów pożyczać bo nie miał przy sobie więcej pieniędzy
Powiedz jak sprawa wygląda, przeproś i na pewno wyznaczą Ci nowy terminkleo2426, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję kochane za słowa pocieszenia, ale tak myślę że jak tak dalej ta moja skleroza będzie postępowała, to zapomnę na porodówkę w marcu pojechać
Jutro będę próbowała dzwonić bo dzisiaj już nikt nie odbiera
Kto mi przypomni ?
Bo jedyne o czym pamiętam to wejść rano na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:44
-
Madzialena90 wrote:Hej kochane mamuski
mam pytanie z calkowicie innej beczki...
jest wsrod nas jakas moja rownolatka ?
Skonczone 25 lat ?
Ja ja ja
Dawno mnie u Wa nie było dziewczyny. Ale przed weselem, a mam je 3.10 nie mam czasu. Cały czas biegam i załatwiam. Termin mam zmieniony na 10.03. Najprawdopodobniej będzie dziewczynkaMartita88, Madzialena90, muminka83, A.Kasia, Kate84, baassiia, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
ona. wrote:U kraju Żabojadów:D
Ja mieszkam w Anglii i jak plamilam w pierwszej ciąży nie dość że czekałam 4h na pogotowiu to tylko pobrali krew i kazali czekać do poniedziałku na skan ale wrocilam na następny dzień bo krwawilam wiecej, znowu to samo a w poniedzialek wtedy to już było za pozno...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Miśken90 wrote:Ja ja ja
Dawno mnie u Wa nie było dziewczyny. Ale przed weselem, a mam je 3.10 nie mam czasu. Cały czas biegam i załatwiam. Termin mam zmieniony na 10.03. Najprawdopodobniej będzie dziewczynka
Ohh ja 4.10 mam rocznicę ślubuMiśken90, muminka83 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Love_life wrote:Ja mieszkam w Anglii i jak plamilam w pierwszej ciąży nie dość że czekałam 4h na pogotowiu to tylko pobrali krew i kazali czekać do poniedziałku na skan ale wrocilam na następny dzień bo krwawilam wiecej, znowu to samo a w poniedzialek wtedy to już było za pozno...
Love_life, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mania tak ja używałam żelu do usg kupionego w aptece. Dosyć mocno smarowalam brzuch ale i tak zabieralo mi z 5 minut by wyszukać serduszko dzidzi a nie swoje tetnice.
Korzystam z angelsound który polecamy dziewczyny z forumWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:18
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Hej Mania tak ja używałam żelu do usg kupionego w aptece. Dosyć mocno smarowalam brzuch ale i tak zabieralo mi z 5 minut by wyszukać serduszko dzidzi a nie swoje tetnice
zamówiłam ten żel i pocieszam się że nie znajduje serduszka bo działam na sucho
[/link]
-
Na sucho nic nie usłyszysz. Cos musi przewodzie dźwięki.
A próbowałas na swoim własnym serduszku? Tam możesz sprawdzić czy dopler działa, poza tym taki żel w zwykłej aptece też kosztuje grosze za 0,5 l jakieś 5-7plnWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:22
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Na sucho nic nie usłyszysz. Cos musi przewodzie dźwięki.
A próbowałas na swoim własnym serduszku? Tam możesz sprawdzić czy dopler działa, poza tym taki żel w zwykłej aptece też kosztuje grosze za 0,5 l jakieś 5-7pln[/QUOTE
Pocieszylas mnie ogromnieMonitor raczej działa bo moje serce słychać bardzo dobrze
[/link]
-
Miśken90 wrote:Ja ja ja
Dawno mnie u Wa nie było dziewczyny. Ale przed weselem, a mam je 3.10 nie mam czasu. Cały czas biegam i załatwiam. Termin mam zmieniony na 10.03. Najprawdopodobniej będzie dziewczynka
A nie masz terminu czasem na 10.04? Bo ja początkowo miałam 6.03 a jestem w 16tc a Tobie pisze na pasku 10tc....? -
nick nieaktualny