Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w przyszłym tygodniu robie podejście nr 3 za suknią;d Chociaż znalazłam jedną dziś. Nie jest to suknia moich marzeń no ale cóż. Płakać mi się chciało jak pokazałam jedną sprzedawczyni a ona do mnie "w tą się Pani nie zmieści" Ja 170 cm waga 50 kg , nigdy czegoś takiego nie usłyszałam;d
She86 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:Ja w przyszłym tygodniu robie podejście nr 3 za suknią;d Chociaż znalazłam jedną dziś. Nie jest to suknia moich marzeń no ale cóż. Płakać mi się chciało jak pokazałam jedną sprzedawczyni a ona do mnie "w tą się Pani nie zmieści" Ja 170 cm waga 50 kg , nigdy czegoś takiego nie usłyszałam;d
oooo to była BARDZO zła kobieta!!!
Nie przejmuj się takim gadaniem.
Ja rok temu ważyłam 78kg jak szłam do ślubu (wzrost 174cm) i jakoś nie miałam problemu z piękną wymarzoną sukniąA.Kasia lubi tę wiadomość
-
Może wstawie wam zdjęcie , tylko muszę obczaić jak to się robi;d O to jej chodziło że mój brzuch w tą sukienkę nie wejdzie..bo wyglądam dość śmiesznie : chuda ze sterczącym brzuchem ;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Jeszcze ja marcowa
. Wg ostatniej @ wychodzi mi termin 27marca - bliźnięta
Love_life, Kate84, Magda lena, Magda lena, A.Kasia, RudyTygrysek, ona., Mania1718, d'nusia, M+M+?, paola87, Renka88, She86, kateee, baassiia, Miśken90, Lilou1984, krówka_muffka, Gośśś, Martita88, anie93lica, MeAmerie, Mietka 30:), Hannia123, 26Asia, kleo2426, Kajola, Karka, anitka19953, Est lubią tę wiadomość
-
Kasia24 wrote:Jeszcze ja marcowa
Jeśli masz termin na 27 marca to będzie zodiakalny Baran
Ja mam termin porodu na 29 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:30
Kate84, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Kofeinka
Jesteś mistrz
hahaha :* P.S nie poznałam Cię, zmieniłaś avatar , eeeej.
Kasia24 - gratulacje bliźniąt. Już kolejne w Naszym groniesuper!
Marzyłam od razu o dwójce! A co! Jednej poród i cześć
Skąd jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:36
-
Magda lena wrote:Kasia24 - gratulacje bliźniąt. Już kolejne w Naszym gronie
super!
Marzyłam od razu o dwójce! A co! Jednej poród i cześć
Skąd jesteś?
Jak narazie to jestem przerażona. Ja się nawet dwójki nie podziewałam, ani u mnie ani u męża nie było w rodzinie nigdy bliźniąt.
A jestem z Lublina
kofeinka wrote:Albo ja jestem gamońi źle zrozumiałam
Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia
To pewnie przez mój skrót myślowy hehe.
Dziękuję bardzo
-
nick nieaktualnyKasia24 wrote:Jeszcze ja marcowa
WitajFajnie, że do nas dołączyłaś
Cieszę się nawet podwójnie bo też jestem z okolic Lublina a nie ma nas tu za wiele z tych stron
Gratuluję bliźniaków!
Kasia24, muminka83 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Witaj
Fajnie, że do nas dołączyłaś
Cieszę się nawet podwójnie bo też jestem z okolic Lublina a nie ma nas tu za wiele z tych stron
Gratuluję bliźniaków!
Dziękuję bardzo
Ooo super, że z okolic, w takim razie również ciesze się dodatkowomuminka83 lubi tę wiadomość
-
Heloł, jestem po wizycie.
Wszystko dobrze, doktor zbadał i mnie i malucha serducho.
Kazał odstawić całkiem Duphaston i powiedział, że dobrze, że nie zaczęłam brać tej luteiny, bo szyjka długa, zamknięta i nie ma potrzeby.
Mam brać nospę, magnez, żelazo, kwasy omega.
Dostałam zwolnienie na 3 tygodnie, do następnej wizyty. Za bardzo ze mną nie dyskutował, bo powiedział, że organizm daje mi znaki, że trzeba zmienić tryb życia i odpocząć i już.
Kasia24 - gratuluję podwójnego szczęścia!ja też z Lublina, choć od 10 lat w Warszawie.
Magda lena, A.Kasia, aleksandrazz, kofeinka, d'nusia, She86, kateee, Renka88, baassiia, M+M+?, Miśken90, Kate84, Lilou1984, krówka_muffka, Gośśś, Martita88, MeAmerie, Kajola, Karka, kleo2426, Kasia24, anitka19953, ona. lubią tę wiadomość
-
"Dostałam zwolnienie na 3 tygodnie, do następnej wizyty. Za bardzo ze mną nie dyskutował, bo powiedział, że organizm daje mi znaki, że trzeba zmienić tryb życia i odpocząć i już."
ooooo oooo! No widzisz! Prawidłowo. A za 3 tyg już Ci się wracać nie będzie chciałoA.Kasia, domiii, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJą też gratuluje bliźniąt dziewczynom☺ Chciałabym powròcić do poprzednich tematòw mianowicie snòw. Mòj ostatni posiłek jest o 19 bo jak zjem coś pòźniej to noc jest nie moją. Sny takie że nie mogę dojść do siebie, mianowicie horrory i sytuacje stresowe, szczegòlnie po zjedzeniu wieczorem pieczywa. Gdy nie jem nic przed snem śpie jak dziecko. Drugą sprawą są bòle głowy ktòrych nigdy przedtem nie miałam. Zastanawia się czy to tylko moje dolegliwości czy wy też tak macie?
Kasia24 lubi tę wiadomość