Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie wrote:A nie masz terminu czasem na 10.04? Bo ja początkowo miałam 6.03 a jestem w 16tc a Tobie pisze na pasku 10tc....?
NIe- na 10.03
Wg usg jestem tydzień do przodu więc mam 16t2d, wg miesiączki 15t2d
A ta pomylka wynika z tego, że mój pasek nie rośnie ze mną i co post to muszę go zmieniać -
kofeinka wrote:Jeśli masz termin na 27 marca to będzie zodiakalny Baran
Ja mam termin porodu na 29 marca
Kofeinka! JESTEŚ BOSKA:D Uśmiałam się po pachy:D
Ja też mam wrażenie że w ciąży zanikają komórki nerwowe w mózgu:D hahaha! Mówię oczywiście o sobie;P
Witamy nową mamusię! I to jeszcze podwójną!!! o woooow!!!kofeinka, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Witam nową marcową mamusie
i do tego podwójną
) gratulacje.
aleksandrazz wrote:Ja w przyszłym tygodniu robie podejście nr 3 za suknią;d Chociaż znalazłam jedną dziś. Nie jest to suknia moich marzeń no ale cóż. Płakać mi się chciało jak pokazałam jedną sprzedawczyni a ona do mnie "w tą się Pani nie zmieści" Ja 170 cm waga 50 kg , nigdy czegoś takiego nie usłyszałam;d
a jakiego typu sukni szukasz?
jesteś chudzina, a brzuszek nie będzie jeszcze taki duży
może coś krótkiego, żeby nóżki pokazać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 01:52
Kasia24, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Może na cywilny krótka była by okej , ale ja biorę kościelny. P.S Bardzo ładna sukienka
muminka83 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja miałam ślub kościelny w zakonie. Miałam sukienkę krótką i uwaga... szłam w trampkach
Miałam wymarzony ślub. Oczywiście Małż też był w trampkach
Był to nietypowy ślub... hmmmm hipisowski
Chciałabym go powtórzyć.ah
Lilou1984, A.Kasia, domiii, RudyTygrysek, Miśken90, d'nusia, muminka83, Love_life lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj nieplanowo byłam u zastępczego gina, bo mój jest już dwa tygodnie na urlopie, a dopadła mnie lekka infekcja pochwy. I na wstępie ochrzanił mnie, że zbyt długo nie byłam u mojego gina - w sumie miesiąc temu byłam na badaniach prenatalnych a półtora miesiąca temu u mojego gina. Może miał rację
W każdym razie Franek ma już 12 cm, ma się dobrze i nawet pokazał dzisiaj swoje co nieco.
A poza tym od dwóch tygodni jestem przeziębiona i nie mogę się wykurować. Jak byłam u internisty to powiedział mi, że najlepiej, jakbym skonsultowała się z ginem, bo on nie chce mi zaszkodzić antybiotykiem, a ginekolog powiedział mi, że z przeziębieniem mam iść do internisty, bo on mi w tym nie może pomóc. I bądź tu mądry człowieku....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:48
kleo2426 lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
kamka wrote:Kurcze caly dzien mnie boli z prawej strony... Wzielam nospe ale nic nie dalo... Juz nie wiem co dalej... Chyba jak do rana nie przejdzie to ip wita...
Mnie ostatnio nic nie boli, a nospy nie brałam jeszcze nigdy w czasie ciąży. Jeśli Cię bardzo boli to rzeczywiście idź na IP dla swojego spokoju.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Kobiety, czy restrykcyjnie stosujecie się do zalecenia aby spać na lewym boku? Przed ciążą nigdy nie zastanawiałam się nad tym w jakiej pozycji lubię zasypiać, spać. A teraz okazuje się, że dla mnie ten lewy bok jest strasznie niewygodny. Oszukuję sama siebie, że na chwilkę położe się w innej pozycji i tak do rana...Czy ta pozycja spania na naszym etapie ma już znaczenie?
-
Witajcie moje drogie:)
Właśnie wróciłam od ginekologa:) "cipulinka" pozostaje "cipulinką"Wszystko jest ok:) myślałam,że znowu ze stresu dostanę zawału przed wizytą
zapewne będzie już tak do samego porodu:)
Moje szczęście kochane ma już 10,5 cm:) Kawał baby jak nic:) Następna wizyta za 5 tygodni - połówkowe:)
Całuję Was mocno:)
Kalendarz ciąży BellyBestFriendA.Kasia, M+M+?, krówka_muffka, d'nusia, Renka88, Kate84, domiii, Madzialena90, kateee, kleo2426, Karka, Mania1718, Kasia24, baassiia, Kajola, ona. lubią tę wiadomość