Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:w ogóle to moim wielkim marzeniem jest mieszkać na wsi i mieć konie
moja miłość!
Oooo, to dogadałabyś się świetnie z moim mężemJuż 2 lata słucham o tych koniach
Mówi, że sobie kilka kupi i będzie pomykał na koniu ku zachodowi słońca
Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Mnie sie wydaje, ze to troche pacjentki nauczyly tego lekarzy. Jesli tylko cos sie dzieje to sie biegnie do lekarza, szczegolnie na poczatku i liczy sie, ze przepisze milion lekow zeby tylko utrzymac ciaze i zeby nic zlego sie nie stalo. Niejedna bylaby gotowa zagryzc doktora, gdyby ten stwierdzil, ze leki i tak nic nie pomoga, bo co ma byc to bedzie. I gdy tych lekow nie przepisze to sa pretensje, ze to z ich braku nieszczescie nas spotkalo. A gdy ciaza starsza, utrzymana i wszystko ok wtedy juz leki i lekarz be. Sorry dziewczyny, nie chce nikogo urazic, ale tak to troche jest i lekarze chyba dla swojego swietego spokoju faszeruja lekami, nawet jak nie zawsze trzeba.
-
Martita88 wrote:A.Kasia moje największe marzenie!
ja w ogóle studiowałam zootechnikę i jeżdżę konno
oczywiście nie teraz
ale mój Łukasz to typowy mieszczuch
i nie chce się z miasta ruszać, a ja wprawdzie całe życie w Warszawie, ale serce mam na wsi
całe życie przed wami, może jeszcze kiedyś zamieszkacie na wsijak Ci ludzie w tym programie Ucieczka na wieś
Martita88 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Mania1718 wrote:Kama mnie dzisiaj z rana bolało coś po prawej stronie w pachwinie
promieniowalo aż do nóg. Podczas spaceru przeszło. . Trochę się wystraszylam.
Z grzybów nici ale zato dwogodzinny spacer po lesie dobrze nam zrobił. Wracamy do domku, mąż będzie pichcil mi potrawę z bakłażanem -
nick nieaktualnyDziewczyny ale się zgapiłam...
We wtorek 11:30 - 12:30 miałam być w poradni genetycznej po odbiór i omówienie wyników testu PAPPA, i właśnie sobie przypomniałam. Dzwonię, ale nikt nie odbiera... jutro żebym tylko rano nie zapomniała zadzwonić.
Ale jestem zła na siebie -
Mania1718 wrote:Love_life jak położna słuchała serduszka dziecka na Twojej ostatniej wizycie to nie było problemu z dźwiękiem ? Bo moja położna stwierdziła że ma za stary sprzęt
ależ byłam zła
Przed badaniem coś gadala ze jest za wcześnie ale znalazła bez problemu. Możliwe ze to wina sprzętu ta miała raczej nowy aparat[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Mania1718 wrote:Ona wybacz ale nie mogę tego zdania rozszyfrować
rozumiem jedno słowo kleszcze..
Chciałam zapytać czy coś na kleszcze używaszMania1718 lubi tę wiadomość